Povezane vesti
Nakon izbacivanja Bojana Đukića, Tomović osuo paljbu po njemu! (VIDEO)
Svet plus 02.12.2019
Ja sam tip za pozitivnu atmosferu, udaljio sam se kada su bile negativne stvari! Nakon izbacivanja Bojana Đukića, Tomović osuo paljbu po njemu i to u trenutku dok je Đukić još bio u studiju kod Dušice Jakovljević. Bojan Đukić je noćas u duelu… »
Nije imao želudac za sve! Izbačen je iz Zadruge, a kad je ušao u studio dočekalo ga je neprijatno iznenađenje (video)
Kurir 02.12.2019
Nominovani za izbacivanje iz "Zadruge" prošle nedelje bili s u Jelena Pešić i Bojan Đukić, a budući da je osvojio manje glasova publike Bojan je morao da napusti imanje u Šimanovcima. Nominovani zadrugari su najpre odigrali igru za dupliranje… »
Vesti dana »
UŽIVO Studenti iz Beograda krenuli peške za Novi Sad, u Staru Pazovu dočekani uz vatromet (FOTO; VIDEO)
Danas pre 18 minutajoš 47 povezanih
BLOG Srbija za studente: Praznik ljubavi i solidarnosti, podrška stiže sa svih strana. Uključite se i Vi!
Nova pre 1 satjoš 32 povezane
Sudar putničkog aviona i vojnog helikoptera blizu aerodroma u Vašingtonu – više od 30 tela izvučeno iz reke
RTS pre 2 satajoš 51 povezana
"Nema preživelih, mračna i mučna noć za nama": Tramp se obratio nakon avionske nesreće u Vašingtonu, napao Bajdena i Obamu: Njihova politika je bila užasna (video)
Blic pre 54 minutajoš 53 povezane
„Na korak do pravde": Beogradski studenti marširaju ka Novom Sadu
BBC News pre 31 minutajoš 33 povezane