Повезане вести

Азаренка: Мислила сам да сам недодирљива

Азаренка: Мислила сам да сам недодирљива

Н1 Инфо 11.09.2020
Сан Викторије Азаренке у Америци и даље траје. Белорускиња се пласирала у финале УС опена. Славила је у дуелу са Сереном Вилијамс 1:6, 6:3, 6:3. После седам година стигла је до меча за титулу на Грен слему у Њујорку. „Много… »
Серена пала, Азаренка са Осаком у финалу!

Серена пала, Азаренка са Осаком у финалу!

Спортске.нет 11.09.2020
У суботу финални меч УС Опена. Белоруска тенисерка Викторија Азаренка и Наоми Осака из Јапана играће у финалу женског сингла на Отвореном првенству САД. Азаренка је у полуфиналу победила фавориткињу, домаћу тенисерку Серену… »
Азаренка и Осака у финалу УС Опена

Азаренка и Осака у финалу УС Опена

Дневник 11.09.2020
ЊУЈОРК: Белоруска тенисерка Викторија Азаренка и Јапанка Наоми Осака играће у финалу овогодишњег УС Опена у Њујорку. Азаренка је у првом полуфиналу победила домаћу тенисерку Серену Вилијамс после преокрета и скоро два сата… »
Азаренка и Осака финалистице УС Опена

Азаренка и Осака финалистице УС Опена

Ал Јазеера 11.09.2020
Обје избациле домаће такмичарке, Бјелорускиња Серену Виллиамс, а Јапанка Јеннифер Бради. Бјелорускиња Викторија Азаренка и Јапанка Наоми Осака финалистице су тениског турнира у Нев Иорку УС Опен и то након што је Азаренка у… »
Шок у Америци – испала и Серена, у финалу Осака и Азаренка

Шок у Америци – испала и Серена, у финалу Осака и Азаренка

Нова 11.09.2020
У финалу УС Опена у конкуренцији тенисерки играће Наоми Осака и Викторија Азаренка. Јапанска тенисерка је до прилике да се бори за титулу стигла победом против Американке Џенифер Брејди у три сета резултатом 7:6, 3:6, 6:3. Осака… »
Азаренка преокретом против Серене до финала! (ВИДЕО)

Азаренка преокретом против Серене до финала! (ВИДЕО)

Вести онлине 11.09.2020
Белоруска тенисерка Викторија Азаренка победила је Серену Вилијамс и пласирала се у финале УС опена. Азаренка је после скоро два сата тениса била боља уз преокрет – 1:6, 6:3, 6:3. Ово је био 24. дуел Американке и Белорускиње и… »
Испала Серена: Осака и Азаренка у финалу Њујорка

Испала Серена: Осака и Азаренка у финалу Њујорка

Моззарт спорт 11.09.2020
Ништа од америчког борбе за трофеј на УС опену. Белорускиња Викторија Азаренка и Јапанка Наоми Осака играће у финалу УС опена. Азаренка је после велике борбе и преокрета била боља од Серене Вилијамс са 2:1 (1:6, 6:3, 6:3), док… »
Шок на УС опену: Серена први пут изгубила од ње на великом турниру!

Шок на УС опену: Серена први пут изгубила од ње на великом турниру!

Мондо 11.09.2020
Освојила је први сет са 6:1, али онда се догодио велики обрт. Освојила је први сет са 6:1, али онда се догодио велики обрт. Серена Вилијамс (39) три и по године није освојила гренд слем и чекаће бар до Ролан Гароса (27. септембар… »

Вести дана »