Повезане вести
Битна победа за жалгирис: Цовид-19 допринео другом поразу Химкија (видео)
Хот спорт 10.10.2020
Комплетирано је друго коло Евролиге. Химки је знатно ослабљен истрчао на терен. За тим из Русије нису наступили Алексеј Швед, Стефан Јовић, Јанис Тима, Ерик Мекалум, Грег Монро, Џордан Мика и Јевгениј Воронов. Жалгирис је… »
Виландер јасно поручио: ‘Ђоковић побеђује у пет сетова’
Хот спорт 10.10.2020
Сутра нас очекује велико финале! Легендарни играч и некада најбољи тенисер планете, дао је своје мишљење и прогнозе за финални меч. Матс Виландер мисли да ће Новак победити. –Пре почетка турнира, рекао сам да је Ђоковић благи… »
Кравиц и Мис одбранили титулу на Ролан Гаросу
Нови магазин 10.10.2020
Немачки тенисери Кевин Кравиц и Андреас Мис освојили су данас титулу на Ролан Гаросу у конкуренцији дублова. Они су после сат и по игре, у два сета 6:3, 7:5, победили освајаче Ју-Ес Опена, Хрвата Мату Павића и Бразилца Бруна… »
Пролетос радио у маркету, сад одбранио титулу у Паризу
Нова 10.10.2020
Немци Андреас Миес и Кевин Кравијец одбранили су пехар на Ролан Гаросу у конкуренцији мушких дублова. Они су у финалу били бољи од седмих носилаца, Хрвата Мате Павића и Бразилца Бруна Соареша, 6:3, 7:5. Меч је трајао тачно 90… »
Цела Шпанија у еуфорији због рафаела Надала: Мало су се залетели - и пре финала славе "бика са Мајорке", Новак Ђоковић им је…
Спортал блиц 10.10.2020
Рафаел Надал је опчинио целу Шпанију. И сам поглед на насловне странице њихових новина довољно указује на то. Чињеница да ће са Новаком Ђоковићем играти финале Ролан Гароса није им толико битна, колико податак да је "бик са… »
Виландер објаснио шта ће бити кључно у мечу између Надала и Ђоковића
Вести онлине 10.10.2020
Стручни консултант Еуроспорта Матс Виландер сматра да би на Новака Ђоковића могло да утиче пет сетова које је играо са Стефаносом Циципасом. Српски играч је водио 2-0 и 5:4, сервирао за тријумф, имао меч лопту, али је на крају… »
Сумње нема, следи тениски рат: Надал је све желео да чује, само ово не! Ђоковић пред финале послао ову поруку Рафи и ујео га…
Спортал блиц 10.10.2020
Новак Ђоковић и Рафаел Надал у недељу одлучују о титули на Ролан Гаросу, а наш ас је имао шта да поручи (о) Рафи. Након драматичне победе над Циципасом у полуфиналу, а нарочито пре ње, тениска јавност се питала колико ће Ноле… »
"Видео сам како губим меч": Ђоковић описао како је ментално победио Циципаса: Погледао сам га на старту петог сета, све је…
Спортал блиц 10.10.2020
Новак Ђоковић је након пет сетова поразио Стефаноса Циципаса, а потом пред телевизијским камерама отворено говорио како је гледао у очи поразу. У налету је био грчки тенисер, а да направи чудо у полуфиналу Ролан Гароса спречила… »
Новак Ђоковић: Рафа је мој највећи ривал у каријери!
Хот спорт 10.10.2020
Најбољи тенисер света, Новак Ђоковић, пласирао се у финале Ролан Гароса. Новак ће се после велике борбе у пет сетова и победе над Стефаносом Циципасом за трофеј борити са Рафаелом Надалом, кога је готово немогуће победити на… »
“Перфектан сценарио у Паризу, Новак спреман за Рафу”
Нова 10.10.2020
Некадашњи шпански тенисер Алекс Кореча поручује да је перфектан сценарио то што ће се у финалу Ролан Гароса састати Новак Ђоковић и Рафаел Надал. “За мене је ово финале из снова. Број један против броја два на свету. Обојица… »
Рафа пред меч са Новаком: Имам само један начин да победим
Вечерње новости 10.10.2020
ТЕНИСКА година тешко погођена пандемијом вируса корона је спасена - финале Ролан Гароса играће два најбоља играча света Новак Ђоковић и Рафаел Надал. Србин и Шпанац у недељу ће одиграти 56. међусобни меч, наставити епско… »
Ово нико није очекивао! Новак ушао у финале Ролан Гароса, а сви причају како је реаговала Јелена Ђоковић!
Спортал блиц 10.10.2020
Новак Ђоковић се пласирао у финале Ролан Гароса у коме ће играти против Рафаела Надала, а нарочито радосна због тога је била Нолетова супруга, Јелена. Наиме, након што је после праве драме савладао Стефаноса Циципаса у пет… »
Ђоковић играо 5 сетова, па учио француски: После победе против Циципаса, ред је на часове језика (видео)
Мондо 10.10.2020
Баш му је било стало да то разјасни... Баш му је било стало да то разјасни... Новак Ђоковић је поштено презнојио своје навијаче, али након меча није деловао превише исцрпљено. Давао је изјаве за новинаре врло опуштен и… »
Челични, несаломиви Новак Ђоковић: Када ривалу фали корак, Србин постаје још сурови
Вечерње новости 10.10.2020
ГРЧКА драма са срећним завршетком! У полуфиналу Ролан Гароса против Грка Стефаноса Циципаса (5) са волшебним преокретима заслужено је синоћ Новак Ђоковић (1) изборио, у пет сетова, резултатом 6:3, 6:2, 5:7, 5:7, 6:1, улазницу за… »
Ђоковић се пласирао у финале Ролан Гароса, за титулу против Надала
Данас 10.10.2020
Ђоковић после пет сетова победио Циципаса и по пети пут се пласирао у финале Ролан Гароса Читава тениска јавност на планети у недељу ће уживати у вероватно највећем класику у историји овог спорта. Тријумфом у пет сетова над… »
Ноле: Пехар је близу, верујем да имам веће шансе у финалу
Нова 10.10.2020
Новак Ђоковић је после велике борбе у пет сетова и победе над Стефаносом Циципасом у полуфиналу Ролан Гароса, највећи део конференције за медије провео одговарајући на питања о финалу са Надалом. Светски број један је после… »
Новак: Осећао сам се комфорно, знам шта треба да урадим
Н1 Инфо 10.10.2020
Први тенисер света Новак Ђоковић пласирао се у своје 27. Грен слем финале, пето на Ролан Гаросу, пошто је у пет сетова победио Стефаноса Циципаса, а тамо га чека Рафаел Надал. Пре турнира је рекао да би било посебно да са њим… »
Тхис ис Спаааарта! Јелена Ђоковић познатом репликом прославила финале Ролан Гароса!
Телеграф 10.10.2020
Суперуга најбољег тенисера света имала је занимљиву поруку. Новак Ђоковић пласирао се у финале Ролан Гароса после велике борбе и победе над Стефаносом Циципасом 3:2. Имао је Новак 2:0 и меч лопту, али је почео да греши па је… »
Надал јесте "краљ шљаке", али... знате ли колико пута га је баш на тој подлози Новак Ђоковић победио, а добијао га је и на…
Спортал блиц 09.10.2020
Новак Ђоковић се пласирао у финале Ролан Гароса у коме ће играти против Рафаела Надала, који можда јесте са правом назван "краљ шљаке", али је и на тој подлози прилично умео да губи од Нолета. Након што је савладао после праве… »
Где си: Пош'о? Циципас се узалуд понадао - историја тениса је јасно говорила шта Новак Ђоковић уради када дође до овакве драме!…
Спортал блиц 09.10.2020
Новак Ђоковић се пласирао у финале Ролан Гароса савладавши после праве драме Стефаноса Циципаса у пет сетова, али је поглед на историју тениа и пре те завршне деонице јасно указивао ко ће из ње изаћи као победник. Наиме, у… »
Ђоковић прети надалу: Имам много мотивације да победим у Рафиној кући
Вечерње новости 09.10.2020
СРПСКИ тенисер Новак Ђоковић рекао је да је срећан због вечерашње победе у полуфиналу Ролан Гароса и да има велики мотив да победи у финалу, у како је рекао, кући Рафаела Надала. Ђоковић се пети пут у каријери пласирао у финале… »
Надал први финалиста Ролан Гароса
Данас 09.10.2020
Шпански тенисер Рафаел Надал пласирао се данас у финале Отвореног првенства Француске. Надал је у полуфиналу победио Дијега Шварцмана из Аргентине са 3:0 у сетовима (6:3, 6:3, 7:6), за три сата и 12 минута игре. Противник у… »
Вести дана »
Почиње пријава нелегалних објеката, дигитална платформа отворена у 4 сата: Ево какав је поступак и шта је све потребно
Нова пре 49 минутајош 22 повезане