Повезане вести
УГ: Теленор анд Телеком Сербиа буилдинг цартел то дестрои фрее медиа ин Сербиа
Н1 Инфо 29.01.2021
Унитед Гроуп (УГ), вхицх емплоиеес овер 2,700 пеопле ин Сербиа, саид ит вас схоцкед би тхе децисион би Телеком Србија анд Теленор то цооперате витх тхе гоал оф дестроиинг цабле оператор СББ анд Унитед Медиа, вхицх индепендент… »
Александар Вулин фор Курир: 'Ми сонс сее море оф ме он ТВ тхан ат хоме! Тхеи'лл бе беттер фатхерс тхан ме!'
Курир 29.01.2021
'Вхен И гет бацк хоме, Сергеј анд Олег аре аслееп. Вхен И леаве, тхеи хавен'т вокен уп иет. И мисс тхем анд И кнов тхат И цаннот го бацк то тхе даи вхен тхеи вроте тхеир фирст леттерс, лост тхеир фирст тоотх, ор саид сометхинг… »
Курир цолумнист Светислав Басара винс НИН авард фор новел Контраендорфин
Курир 29.01.2021
Вритер анд Курир цолумнист Светислав Басара ис тхе 67 тх виннер оф тхе НИН Авард, тхе мост импортант литерари призе ин Сербиа. Тхере вере 212 цонтендерс фор тхе НИН Авард тхис иеар, анд севен новелс маде ит инто тхе схортлист… »
Себастиан Курз спеакс ексцлусивели витх Курир: 'Сербиа провес браве реформс аре поссибле! ЕУ енларгемент схоулдн'т стоп'
Курир 29.01.2021
'Ит ис ин Аустриа'с интерест то бринг Сербиа инто тхе Унион ас а стронг мембер. Тхере аре прецисе цритериа фор тхис, анд тхеи муст бе мет,' Аустриан Цханцеллор саис. "Гоод релатионс витх Сербиа анд провидинг суппорт он тхе роад… »
Вести дана »

Недеља грађанске непослушности у Ужицу: Од пробијања кордона до захтева да се ухапшени пусте на слободу
Инсајдер пре 2 сатајош 27 повезаних

Убица из прилепа најавио злочин на фејсбуку Сумња се да је убио сестрића и зета да би се осветио сестри, па извршио самоубиство
Ало пре 3 минутајош 27 повезаних

Тужилаштву враћени списи предмета “надстрешница” како би наставили истрагу
Телеграф пре 37 минутајош 15 повезаних

Временска прогноза за Србију: претежно сунчано и топло време са променљивом облачношћу и освежењем од средине недеље
Наслови.аи пре 3 сатајош 20 повезаних

Стање на граничним прелазима Србије и Северне Македоније током летње туристичке сезоне
Наслови.аи пре 8 минутајош 14 повезаних