Повезане вести

Вучић о Стефановићу: Нисмо блиски као раније

Вучић о Стефановићу: Нисмо блиски као раније

Политика 31.12.2021
„Да ли би у некој другој странци опстао Владимир Ђукановић који после мог наступа, у којем се потрудим да објасним грађанима зашто је важно да на референдуму гласају „да”, на свом поткасту каже да ће гласати против уставних… »
Вучић: „Тому“ нисам гледао јер нисам имао времена

Вучић: „Тому“ нисам гледао јер нисам имао времена

Нова 31.12.2021
Председник Александар Вучић изјавио је данас да није гледао филм "Тома" додајући да то није учинио јер није имао времена. Вучић је на ТВ К1 обећао да ће тај филм одгледати примећујући да су на РТС-у продуценти филма Жељко… »
Вучић: Србија није подељена, напротив, никад уједињенија

Вучић: Србија није подељена, напротив, никад уједињенија

Дневник 31.12.2021
БЕОГРАД: Србија није подељена, напротив, никад уједињенија и јединственија, поручио је данас председник Србије Александар Вучић. То говоре они који желе себи да дају на значају, већем него што га стварно заслужују, рекао је… »
Вучић: Важна слобода говора, али и одустајање од самопонижавања

Вучић: Важна слобода говора, али и одустајање од самопонижавања

РТВ 31.12.2021
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић рекао је данас, у новогодишњем интервјуу телевизији К1, да више воли Бадњак од јелке. Председник најављује да ће, уколико поново буде председник, то бити његов последњи мандат… »
Вучић: На седници СНС ћемо видети ко шта ради, однос са Небојшом Стефановићем послован

Вучић: На седници СНС ћемо видети ко шта ради, однос са Небојшом Стефановићем послован

Бета 31.12.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће 4. или 5. јануара бити одржана седница Српске напредне странке (СНС) на којој ће се видети, како је навео, ко, шта и колико ради, а "ко је од функционера отишао на одмор у… »
Вучић: У мају ћу објаснити зашто се повлачим са чела странке

Правда 31.12.2021
Председник Србије Александар Вучић рекао је јутрос да Србија није подељена земља. – Ма какви. Србија је много јединственија него икад – казао је Вучић. Он је употребио фудбал за парадигму, и навео је да људи желе да виде да се… »
Председник: Нисам срећан што у држави још постоји социјалистички синдром; Ако будем председник, то ће бити последњи мандат…

Председник: Нисам срећан што у држави још постоји социјалистички синдром; Ако будем председник, то ће бити последњи мандат…

РТВ 31.12.2021
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић критиковао је данас, у интервјуу за телевизију К1, социјалистички синдром присутан код власти и рекао да није срећан ако држава управља нечим као што је аквапарк у Нишу. “Људи мисле… »
"Имам само једну деветку, све остале десетке": Вучић о спорту, економским резултатима, празницима: У бољим сам односима са…

"Имам само једну деветку, све остале десетке": Вучић о спорту, економским резултатима, празницима: У бољим сам односима са…

Блиц 31.12.2021
Председник Србије Александар Вучић гостује данас у јутарњем програму на К1 телевизији, где је поручио да је Србија уједнињенија и јединственија него икад раније. Он је говорио о одласку фудбалске репрезентације на СП у Катар. -… »

Вести онлине 31.12.2021
Председник Србије Александар Вучић рекао је јутрос да Србија није подељена земља. – Ма какви. Србија је много јединственија него икад – казао је Вучић. Он је употребио фудбал за парадигму, и навео је да људи желе да виде да се… »
Вучић: Ако будем председник,то ће бити последњи мандат

Вучић: Ако будем председник,то ће бити последњи мандат

Дневник 31.12.2021
БЕОГРАД: Председник Александар Вучић изјавио је данас да уколико буде председник и у наредних пет година, то би био свакако последњи његов мандат на тој функцији и додао да се не би враћао на место премијера. "Свакако би био… »
Студент Вучић открио да ли преписује на факултету и пожалио се на једну оцену

Студент Вучић открио да ли преписује на факултету и пожалио се на једну оцену

Нова 31.12.2021
Александар Вучић, председник Србије, похвалио се да је завршио прву годину Високе спортске школе струковних студија. Прошле године је одлучио да се опет врати школовању, а сада је појаснио да је успешно завршио прву годину… »
Вучиц́: У мају ц́у објаснити зашто се повлачим са чела странке

Вучиц́: У мају ц́у објаснити зашто се повлачим са чела странке

Спутник 31.12.2021
Десет година сам на челу странке, и ту ц́у бити до маја. Мислим да је то довољно, у глави вец́ имам четворо канидата за наследника, каже председник Србије и СНС Александар Вучиц́. Он је навео да ц́е у мају да објасни зашто се… »
Председник Вучић: У Србији ће бити довољно електричне енергије и гаса! Најавио оставку на челу СНС

Председник Вучић: У Србији ће бити довољно електричне енергије и гаса! Најавио оставку на челу СНС

Курир 31.12.2021
Председник Србије Александар Вучић истакао је да је Србија данас уједињенија него икада, као и да се труди да на рационалан и поштен води државу и политичку странку. Напоменуо је и да ће грађани Србије имати довољно електричне… »
Струје ће бити довољно, сви блокови су оперативни: Вучић још једном умирио грађане, открио са којим се проблемом суочавамо…

Струје ће бити довољно, сви блокови су оперативни: Вучић још једном умирио грађане, открио са којим се проблемом суочавамо…

Вечерње новости 31.12.2021
Фото: Н. Фифић/Принтсцреен/К1 - За мене је важно да људи у Србији имају електричну енергију и имаће је, има довољно нафте и мазута. Оно што нам остаје проблем је количина квалитетног угља - рекао је председник Србије… »
Вучић „нема проблем“ да погледа „Аиду“, али „нема времена“

Вучић „нема проблем“ да погледа „Аиду“, али „нема времена“

Данас 31.12.2021
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас како „нема проблем“ да погледа филм „Qуо Вадис, Аида?“ о страдањима у Сребреници, али „нема времена“. Мислим да је важно да сви имају право да изговоре шта мисле, да гледају шта… »
Вучић: Немам проблем да гледам „Аиду“, али немам времена – ни „Тому“ још нисам

Вучић: Немам проблем да гледам „Аиду“, али немам времена – ни „Тому“ још нисам

Н1 Инфо 31.12.2021
Председник Србије Александар Вучић рекао је како "нема проблем" да погледа филм "Qуо Вадис, Аида?" о страдањима у Сребреници, али да "нема времена". Мислим да је важно да сви имају право да изговоре шта мисле, да гледају шта… »
"Имам већ четворо кандидата": Вучић о одласку са чела странке: Повлачим се, можда сам се ужелео да будем обичан човек

"Имам већ четворо кандидата": Вучић о одласку са чела странке: Повлачим се, можда сам се ужелео да будем обичан човек

Блиц 31.12.2021
Десет година сам на челу странке, и ту ћу бити до маја. Мислим да је то довољно, у глави већ имам четворо канидата за наследника, каже председник Србије Александар Вучић. - Време је за нове људе, ја сам већ 10 година на њеном… »
Вучић: Повлачим се, имам четворо кандидата за наследника

Вучић: Повлачим се, имам четворо кандидата за наследника

Нова 31.12.2021
Десет година сам на челу странке и ту ћу бити до маја. Мислим да је то довољно, у глави већ имам четворо канидата за наследника, каже председник Србије Александар Вучић. „Време је за нове људе, ја сам већ 10 година на њеном… »
Вучић завршио прву годину: Похвалио се да има све десетке, само једну деветку

Вучић завршио прву годину: Похвалио се да има све десетке, само једну деветку

Нова 31.12.2021
Председник Александар Вучић каже да је завршио прву годину Високе спортске школе струковних студија, коју је уписао прошле године. Како је рекао, завршио је годину са најбољим оценама – има све десетке и само једну деветку… »
Вучић: Бољи сам с Божић Батом него с Деда Мразом

Вучић: Бољи сам с Божић Батом него с Деда Мразом

Нова 31.12.2021
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас, у новогодишњем интервјуу телевизији К1, да више воли Бадњак од јелке. Вучић је гостујући у емисији “Уранак” говорио о Новој Години и Божићу. Недавно је руски председник… »
Вучић о одласку са чела СНС: "Имам четворо кандидата, не могу да носим све терете овог света"

Вучић о одласку са чела СНС: "Имам четворо кандидата, не могу да носим све терете овог света"

ФОТО: Тањуг - Фер је да покажемо да имамо добре људе. Имам четворо кандидата из странке за председника странке. Треба изабрати оног ко се борио са нама раме уз раме. Не желим да угрозим будућност Србије - рекао је Вучић, и… »
"Не дружимо се као пре" Вучић: Са Стефановићем имам пословни однос

"Не дружимо се као пре" Вучић: Са Стефановићем имам пословни однос

ФОТО: Министарство одбране РС - Послован однос нам је сасвим коректан. Шта ви то још нисте чули?! Не мислим да то икога више интересује. Веома је важно да покажемо другачије лице од политичких странака које су се обрачунавале са… »
Седница СНС пре божића: "Видећемо ко је радио, а ко ишао на одмор у Дубаи"

Седница СНС пре божића: "Видећемо ко је радио, а ко ишао на одмор у Дубаи"

Фото: Тањуг Председник је рекао да не жели да се води примером других странака, које су сваку критику и другачији глас санкционисале и избацивале људе из својих редова. - Веома је важно да покажемо другачије лице од политичких… »
Срби морају да одустану од самопонижавања: Председник поменуо филм "Кво вадис, Аида", послао јаку поруку нашем народу

Срби морају да одустану од самопонижавања: Председник поменуо филм "Кво вадис, Аида", послао јаку поруку нашем народу

Фото: Инстаграм/будуцностсрбијеав Вучић је рекао да је веома важно да свако има право да изговори шта мисли и да гледа шта жели. - Видим да се "Qуо вадис, Аида" приказује у Новом Пазару, али оно што је такође важно је да… »
Председник послао важну поруку нацији "Важно је да одустанемо од самопонижавања и наметања кривице српском народу"

Председник послао важну поруку нацији "Важно је да одустанемо од самопонижавања и наметања кривице српском народу"

Србија данас 31.12.2021
Председник је рекао да је злочин у Сребреници био страшан, али да морамо да памтимо и да су према Србима почињени страшни злочини. Председник Србије Александар Вучић је у Јутарњем програму телевизије К1 говорио о наметању… »

Вести дана »