Povezane vesti
Dragana Mirković: Otvorila dušu o privatnim stvarima, te otkrila zašto njena deca NE DOLAZE u Srbiju!
Svet & Skandal 31.12.2021
Pevačica Dragana Mirković osvrnula se na prethodnu godinu i otkrila kakvu godinu ostavlja iza sebe. Објава коју дели Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) – Bilo je lepih trenutaka, ali kao i svima, nije bila baš najsjajnija. Više bih volela da je… »
Dragana Mirković: Moja deca su rođena u Austriji, ipak jako vole Srbiju!
Svet plus 31.12.2021
Folk zvezda Dragana Mirković godinu za nama će pamtiti kao veoma uspešnu uprkos pandemiji koronavirusa. Moja deca su rođena u Austriji i tamo je ceo njihov život. Ipak, jako vole Srbiju! - Izuzetno sam vesela osoba koja takvu energiju prenosi na sve… »
Vesti dana »

Protest u Novom Sadu ispred suda, skupovi ispred policijskih stanica u više gradova
RTV pre 48 minutajoš 31 povezana

Neki novi klinci, neka stara Srbija (pokorila Evropu)! Kusturica: Ovo će se pamtiti ceo život!
Večernje novosti pre 33 minutajoš 33 povezane

Evropa ne pušta Zelenskog samog kod Trampa! Plan je da se izbegne zamka u Beloj kući i nove varnice, ozbiljna ekipa "čuva leđa" predsedniku Ukrajine (foto)
Kurir pre 3 minutajoš 207 povezanih

Upozorenja RHMZ-a na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u zapadnoj Srbiji i Vojvodini
Naslovi.ai pre 5 satijoš 45 povezanih