Повезане вести

Кон'с фаревелл интервиев: Вучић гетс ин тоуцх вхеневер И врите то хим, вхен хе суфферс ињустице, ор ис ундер прессуре, И текст…

Кон'с фаревелл интервиев: Вучић гетс ин тоуцх вхеневер И врите то хим, вхен хе суфферс ињустице, ор ис ундер прессуре, И текст…

Курир 18.01.2023
"И'м гоинг инто ретиремент; Мондаи, 26 Септембер ис оффициалли ми ласт даи ат ворк. И хаве миксед феелингс абоут ит. И'м нот сад, фар фром ит, И'м ацтуалли лоокинг форвард. Ховевер, ретиринг вон'т маке ме судденли витхер аваи. И'м… »
Вритер Срђан Ваљаревић фор курир: 'Ве'лл алваис бе ат тхресхолд оф Ворлд Вар ИИИ! Троубле унитинг пеопле ан иллусион'

Вритер Срђан Ваљаревић фор курир: 'Ве'лл алваис бе ат тхресхолд оф Ворлд Вар ИИИ! Троубле унитинг пеопле ан иллусион'

Курир 18.01.2023
Тхере аре мани роадс ин лифе, анд тхе бест оне исн'т алваис тхе оне тхат иоу тхинк оф фирст. Тхис сентенце би вритер Срђан Ваљаревић хас рецентли оццурред то ме вхен И сав ат а бооксторе тхат а нев едитион оф хис фирст новел… »
Марковић: 'Еупхориа ин Киив, Васхингтон, Брусселс, Лондон обстацле то пеаце!'

Марковић: 'Еупхориа ин Киив, Васхингтон, Брусселс, Лондон обстацле то пеаце!'

Курир 18.01.2023
"Тхе Пресидент оф Руссиа Владимир Путин хас ундерестиматед тхе Украинианс, анд ит аппеарс тхат но оне даред телл хим вхат поор цондитион тхе Руссиан Арми вас ин. Тхис ис ан инцредибли трагиц цонфлицт оф Цхристиан Ортходокс Славиц… »

Вести дана »