Povezane vesti

Marija Kulić napušta Zadrugu, miljana van sebe: "Zaradila sam pare, vodim i njega sa sobom"

Marija Kulić napušta Zadrugu, miljana van sebe: "Zaradila sam pare, vodim i njega sa sobom"

Blic 25.01.2023
Marija Kulić saopštila je ćerki Miljani Kulić da planira da napusti "Zadrugu" i sa sobom povede Nenada Macanovića Bebicu. Marija ne može da podnese što je njena ćerka ipak odabrala Lazara Čolića Zolu i što na Nenada ne obraća pažnju. - Pare… »
Marija Kulić donela odluku! Pare sam zaradila, idem kući da se lečim!

Marija Kulić donela odluku! Pare sam zaradila, idem kući da se lečim!

Svet plus 25.01.2023
Marija Kulić je donela odluku! Pare sam zaradila, idem kući da se lečim! Idem kod Tijane i Ane, smučili ste mi se, ne mogu više da vas gledam... Odnos Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice iznervirao je njenu majku Mariju Kulić koja je rešila… »
Šok odluka! Marija Kulić napušta Zadrugu, ide na lečenje, a odlučila i da vodi i njega sa sobom!

Šok odluka! Marija Kulić napušta Zadrugu, ide na lečenje, a odlučila i da vodi i njega sa sobom!

Kurir 25.01.2023
Odnos Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice iznervirao je Mariju Kulić koja je rešila da napusti "Zadrugu 6", a na opšte iznenađenje svih, odlučila je da povede i Bebicu. Marija je iznenada počela da viče na Miljanu i Zolu i govorila im da… »

Vesti dana »