Povezane vesti
U zatvoru sam bio zbog utaje poreza i pokušaja ubistva! Boban Rajović šokirao, pa sve otkrio - Imao sam ogromne dugove!
Mondo 16.02.2023
Boban Rajović pre nego što je postao poznat vodi je "normalan" život daleko od kamera, a čak je i dva puta završio iza rešetaka. Boban Rajović pre nego što je postao poznat vodi je "normalan" život daleko od kamera, a čak je i dva puta završio… »
Boban Rajović progovorio o zatvorskim danima i nemaštini! (VIDEO)
Svet plus 16.02.2023
Boban Rajović progovorio o zatvorskim danima i nemaštini! Prvi put sam robijao zbog utaje poreza, drugi put zbog pokušaja ubistva... Rajović je do 16. godine je živeo u Danskoj, gde je boravio zajedno sa braćom i sreću prvo tražio radeći po… »
"Prvi put sam robijao zbog utaje poreza, drugi zbog pokušaja ubistva" Šok priznjanje pevača, progovorio o teškom zatvorskim…
Kurir 16.02.2023
Život Bobana Rajovića nije uvek bio bajkovit i njegov put do zvezda bio je trnovit, a on ne krije da je bilo dana kada su on i njegova porodica bili na rubu egzistencije. Boban je do 16. godine je živeo u Danskoj, gde je boravio zajedno sa braćom i… »
Vesti dana »
(Video) Prvi snimci pada putničkog aviona: Poslao je "SOS" signal, a onda je buknula eksplozija: Sumnja se da je ovo uzrok jezive nesreće
Blic pre 9 minutajoš 14 povezanih
Pašće 15 centimetara snega! Rhmz niže upozorenja na snežne padavine, raste beli pokrivač: Popaljeni meteoalarmi u ovim delovima Srbije
Blic pre 9 minutajoš 11 povezanih
Predsednik gasi pobunu: Vučić lično sa sindikalnim liderima prosvetnih radnika
Vreme pre 51 minutajoš 5 povezanih
Beograd: Studenti najavili 1.000 pisama za Zagorku Dolovac, da počne da radi svoj posao
Novi magazin pre 39 minutajoš 5 povezanih
Sirijski ministar spoljnih poslova Al Šibani upozorio Iran na širenje haosa u Siriji
Blic pre 6 satijoš 2 povezane