Povezane vesti

Anđela Đuričić saznala da njeni roditelji prodaju kuću: Zadrugarka se suočila sa bolnom istinom, muk u "Zadruzi"

Anđela Đuričić saznala da njeni roditelji prodaju kuću: Zadrugarka se suočila sa bolnom istinom, muk u "Zadruzi"

Blic 19.02.2023
Bilal Brajlović dao je svoj sud o Zvezdanu Slavniću i Anđeli Đuričić, te je bez zadrške žestoko opleo po njima. - Ne znam šta je sa ovim ljudima, svega mi. Niko ne može da kaže svoje mišljenje. Ja imam pravo ovde da kažem šta želim. Moram… »
"Roditelji ti prodaju kuću zbog stida" Anđela Đuričić saznala da joj se porodica seli, suočila se sa bolnom istinom -…

"Roditelji ti prodaju kuću zbog stida" Anđela Đuričić saznala da joj se porodica seli, suočila se sa bolnom istinom -…

Kurir 19.02.2023
Bilal Brajlović je jedan od retkih koji je rekao ono što većina zadrugara priča po ćoškovima, te je tom prillikom oštro prokomentarisao aktuelni ljubavni trougao i osudio njihovo ponašanje. Brajlović je najpre osudio Zvezdana, a onda je u daljem… »
Bilal Brajlović bez dlake na jeziku Zvezdanu i Anđeli sasuo istinu u lice!

Bilal Brajlović bez dlake na jeziku Zvezdanu i Anđeli sasuo istinu u lice!

Svet plus 19.02.2023
Bilal Brajlović bez dlake na jeziku, Zvezdanu Slavniću i Anđeli Đuričić sasuo istinu u lice ali nije poštedeo ni Anu Ćurčić. Bilal Brajlović ustao je kako bi dao sud o Zvezdanu Slavniću i Anđel Đuričić, te je bez zadrške žestoko opleo po… »

Vesti dana »