Povezane vesti
Anđela Đuričić saznala da njeni roditelji prodaju kuću: Zadrugarka se suočila sa bolnom istinom, muk u "Zadruzi"
Blic 19.02.2023
Bilal Brajlović dao je svoj sud o Zvezdanu Slavniću i Anđeli Đuričić, te je bez zadrške žestoko opleo po njima. - Ne znam šta je sa ovim ljudima, svega mi. Niko ne može da kaže svoje mišljenje. Ja imam pravo ovde da kažem šta želim. Moram da se ogradim… »
Bilal Brajlović bez dlake na jeziku Zvezdanu i Anđeli sasuo istinu u lice!
Svet plus 19.02.2023
Bilal Brajlović bez dlake na jeziku, Zvezdanu Slavniću i Anđeli Đuričić sasuo istinu u lice ali nije poštedeo ni Anu Ćurčić. Bilal Brajlović ustao je kako bi dao sud o Zvezdanu Slavniću i Anđel Đuričić, te je bez zadrške žestoko opleo po nominovanim… »
Vesti dana »

Uživo zapaljene prostorije SNS i zgrada skupštine u Valjevu Maskirani demonstranti bacali baklje i pirotehniku: Na Novom Beogradu topovski udar na policiju (foto,video)
Blic pre 35 minutajoš 27 povezanih

Demolirane prostorije naprednjaka i gradske uprave u Valjevu, incidenti na Novom Beogradu
BBC News pre 46 minutajoš 22 povezane

Melanija poslala pismo Putinu! Donald mu je predao, otkriveno šta mu je poručila! Ceo svet zna da gaji netrepeljivost! (foto)
Kurir pre 36 minutajoš 105 povezanih

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 6 satijoš 24 povezane