Povezane vesti
Nihada Kapetanović zatekla muža u lokvi krvi!
Svet plus 04.05.2023
Pobednica šoua „Nikad nije kasno“ Nihada Kapetanović, zatekla je muža u lokvi krvi! To mi je oduzelo pola života... Pobednica šoua „Nikad nije kasno“ Nihada Kapetanović osvojila je publiku neverovatnim glasom, energijom i harizmom, a… »
"Našla sam ga mrtvog u lokvi krvi": Pobednica "Nikad nije kasno" doživela veliku tragediju: "Taj prizor nikada neću…
Blic 04.05.2023
Takmičarka iz Bosne i Hercegovine, Nihada Kapetanović, osvojila je srca televizijske publike, ali i stručnog žirija kada je izvela numeru "Ti si mi bio sve što drugi nisu", Zorice Brunclik, koju je posvetila pokojnom suprugu Zoranu. Naime, ona je… »
Tragična sudbina naše pevačice! Pronašla muža mrtvog u lokvi krvi:"Pucao je sebi u glavu, to mi je oduzelo pola života"
Kurir 04.05.2023
Takmičarka iz Bosne i Hercegovine, Nihada Kapetanović, osvojila je srca televizijske publike, ali i stručnog žirija kada je izvela numeru "Ti si mi bio sve što drugi nisu", Zorice Brunclik, koju je posvetila pokojnom suprugu Zoranu. Naime, ona je… »
Vesti dana »
Putin potpisao zakon o ukidanju dugova za vojnike koji se bore u Ukrajini – do 92.000 evra
Danas pre 10 satijoš 5 povezanih
"Jedini koji je došao iz Zvezda Granda": Tanja Savić pozvala kolege na koncert, došao samo jedan pevač
Mondo pre 23 minutajoš 6 povezanih
Pucnjava kod izraelske ambasade u Amanu; Borelj: Članice EU moraju da postupaju po nalogu MKS-a
RTS pre 53 minutajoš 5 povezanih