Povezane vesti
Nosio sam ga na rukama do bolnice: Voja Nedeljković progovorio o najtežem danu - ovo je na njega ostavilo najdublje rane
Večernje novosti 25.07.2023
OSAMDESETIH godina prošlog veka je počeo da se bavi voditeljstvom, a danas je jedno od omiljenih ličnosti televizije i čuveni voditelj „Zvezda Granda", Voja Nedeljković. Foto: V. Danilov Osvojio je srca publike svojim humorom i osmehom koji je uvek… »
"Ja idem na promociju, a mama me zove i saopštava mi da je tata umro" Voja Nedeljković o najbolnijem preriodu: "Nosio sam ga…
Blic 25.07.2023
Voditelj Voja Nedeljković prisetio se bolnog trenutka i najtežeg perioda njegovog života. Naime, Voja je u jeku svoje najveće popularnosti doživeo gubitak oca koji je veoma teško podneo. - To je bilo 1999. jedna čudna godina, odvratna, koju bih ja… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

(Foto): Danijela Krstić, članica SNS, napadnuta u Nišu: Pogođena kamenom u glavu. Mup: Povređena još jedna žena
Blic pre 4 satijoš 1 povezana