Povezane vesti
Milan Milošević: Nudili su da mi poklone dete!
Svet plus 27.12.2023
Voditelj Milan Milošević nedavno je javno progovorio o svojoj želji da postane otac. To mi je neispunjena želja iskreno... Nudili su da mi poklone dete! Milan smatra da je propustio priliku da postane otac u mlađim godinama i da mu je žao što nije… »
"Nude mi se žene da mi rode bebu za pare": Milan Milošević hoće da postane otac u 2024. godini: "Hteli su da mi poklone dete…
Blic 27.12.2023
Voditelj rijaliti programa "Elita" prvi put je progovorio o tome da bi voleo da se ostvari kao otac, te da mu je žao što do sada nije dobio dete. - Najveća greška mi je što nisam kao mlađi postao otac, jer sada je kako stvari stoje već kasno. To mi je… »
Vesti dana »

"Biće razmene teritorija": Tramp otkrio o čemu će razgovarati sa Putinom! Evo šta želi predsednik Rusije! "Dobiće primirje, ali..."
Kurir pre 5 minutajoš 12 povezanih

Tačno u 7 sati! Počinje uklanjanje bombe iz Drugog svetskog rata na ovoj lokaciji u Beogradu
Kurir pre 40 minutajoš 5 povezanih

Na današnji dan: Bačena atomska bomba na Nagasaki, Persijanci pobedili u bici kod Termopila
Radio 021 pre 35 minutajoš 2 povezane

Paklena subota u Srbiji! Temperature skaču do 37 stepeni, spremite se za toplotni udar!
Alo pre 1 satjoš 3 povezane