Povezane vesti

Dao mi je 200€ za šampon i rekao da mi je kosa loša! Srpska manekenka opisala svoje iskustvo sa milionerom pedofilom!

Dao mi je 200€ za šampon i rekao da mi je kosa loša! Srpska manekenka opisala svoje iskustvo sa milionerom pedofilom!

Mondo 11.03.2024
O stravičnim zločinima Džefri Epstina, kontroverznog milijardera koji je bio optužen za trgovinu belim robljem i koji se ubio još u avgustu 2019. godine u zatvorskoj ćeliji, još se priča. O stravičnim zločinima Džefri Epstina, kontroverznog… »
„Imala sam 16 godina kada sam upoznala Džefrija Epstajna“: Ovako je lepa srpska manekenka Tamara umakla zloglasnom…

„Imala sam 16 godina kada sam upoznala Džefrija Epstajna“: Ovako je lepa srpska manekenka Tamara umakla zloglasnom…

Nova 11.03.2024
Kontroverzni milijarder Džefri Epstajn bio je osuđen za trgovinu belim robljem, a potom se ubio u avgustu 2019. godine u zatvorskoj ćeliji. O njegovim stravičnim zločinima još uvek se priča, iako je Džefri Epstajn preminuo još pre pet godina… »
Srpska manekenka otkrila da je upoznala Epstajna: "Rekao je da će on da da 200 evra da se meni kupi"

Srpska manekenka otkrila da je upoznala Epstajna: "Rekao je da će on da da 200 evra da se meni kupi"

Telegraf 11.03.2024
"Nikada nisam znala da ću da vidim Epstajna, meni je rečeno da idem na kasting", otkrila je. O Džefri Epstajnu, kontroverznom milijarderu koji je bio optužen za trgovinu belim robljem, a koji se pred skoro pet godina ubio u zatvorskoj ćeliji i dalje… »

Vesti dana »