Povezane vesti
Izrael i Palestinci: Oboleli od raka ne mogu da napuste Gazu radi lečenja u inostranstvu
BBC News 28.03.2024
Pacijentima obolelima od raka zabranjeno je da odlaze na lečenje uprkos tome što se njihova imena pojavljuju na ovlašćenim listama odlazaka, dok oni koji imaju dobre veze beže. „Nemam više lekova. Mnogo sam umorna. Jedva mogu da vidim. Hemioterapiju… »
Izrael i Palestinci: Oboleli od raka ne mogu da napuste Gazu radi lečenja u inostranstvu
Južne vesti 28.03.2024
BBC Sihamu su više šuta vraćali sa granice iako joj je ime na spisku za evakuaciju „Nemam više lekova. Mnogo sam umorna. Jedva mogu da vidim. Hemioterapiju odavno ne primam", rekla je Siham. Ova 62-godišnjakinja ima leukemiju. Pre rata, lečila se u… »
Radio 021 28.03.2024
Pacijentima obolelima od raka zabranjeno je da odlaze na lečenje uprkos tome što se njihova imena pojavljuju na ovlašćenim listama odlazaka, dok oni koji imaju dobre veze beže. BBC Sihamu su više šuta vraćali sa granice iako joj je ime na spisku za… »
Danas 28.03.2024
„Nemam više lekova. Mnogo sam umorna. Jedva mogu da vidim. Hemioterapiju odavno ne primam“, rekla je Siham. Ova 62-godišnjakinja ima leukemiju. Pre rata, lečila se u Bolnici tursko-palestinskog prijateljstva u severnoj Gazi, jedinoj zdravstvenoj ustanovi… »
Vesti dana »

Naplaćena premija društava za osiguranje u pola godine dosegnula milijardu eura
SEEbiz pre 21 minutajoš 30 povezanih

Srušio se ruski avion koji je nestao sa radara blizu Kine, svih 49 putnika i članova posade poginuli
Beta pre 1 satjoš 60 povezanih

Toplotni talas u Srbiji do subote sa rekordnim temperaturama, zatim osveženje i nepogode
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 49 povezanih

Eskalacija sukoba između Tajlanda i Kambodže sa vazdušnim napadima, civilnim žrtvama i diplomatskim tenzijama
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 27 povezanih

Vlada Srbije traži produženje dozvole za rad NIS-u kod američkih vlasti
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 23 povezane