Povezane vesti
Mala je šansa da mi ne dođu glave, ali ne kukam zbog toga Vučić o Zviceru i kavačkom klanu: Svi oni rade uz podršku strane…
Kurir 06.04.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u svom obraćanju javnosti, komenatrisao je planove kavačkog klana koji su za cilj imali rušenje upravo njega. Kako je stakao niko mu se nije izvinio za pisanje o njegovoj majci, i dodaje da su i Radoje Zvicer i Milović… »
Vučić o kavačkom klanu: "To su najmoćniji i najopasniji ljudi. Mala je šansa da mi ne dođu glave"
B92 06.04.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o prepiskama vođa kriminalnog kavačkog klana i naveo da je mala šansa da mu ne dođu glave. "Što ste lagali narod, pisali da sam ja u ortakluku sa njima. I nema izvinite što smo lagali. Ima bezbroj interesa… »
Mala je šansa da mi ne dođu glave, ali... Vučić o Zviceru i kavačkom klanu: Svi oni rade uz podršku strane službe
Dnevnik 06.04.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u svom obraćanju javnosti, komenatrisao je planove kavačkog klana koji su za cilj imali rušenje upravo njega. Kako je stakao niko mu se nije izvinio za pisanje o njegovoj majci, i dodaje da su i Radoje Zvicer i Milović… »
Vesti dana »

(Video) Crnoj Gori preti: Eksplozija?! Požar stigao do omiljene plaže, a turisti su uradili ovo: U toku hitna evakuacija, dignuti helikopteri, bukti i u Podgorici
Blic pre 32 minutajoš 42 povezane

Tri najtoplija grada u Srbiji, na snazi upozorenje na opasnost od izbijanja požara
Danas pre 1 satjoš 60 povezanih