Povezane vesti
Mala je šansa da mi ne dođu glave, ali ne kukam zbog toga Vučić o Zviceru i kavačkom klanu: Svi oni rade uz podršku…
Kurir 06.04.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u svom obraćanju javnosti, komenatrisao je planove kavačkog klana koji su za cilj imali rušenje upravo njega. Kako je stakao niko mu se nije izvinio za pisanje o njegovoj majci, i dodaje da su i Radoje Zvicer i… »
Vučić o kavačkom klanu: "To su najmoćniji i najopasniji ljudi. Mala je šansa da mi ne dođu glave"
B92 06.04.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o prepiskama vođa kriminalnog kavačkog klana i naveo da je mala šansa da mu ne dođu glave. "Što ste lagali narod, pisali da sam ja u ortakluku sa njima. I nema izvinite što smo lagali. Ima bezbroj… »
Mala je šansa da mi ne dođu glave, ali... Vučić o Zviceru i kavačkom klanu: Svi oni rade uz podršku strane službe
Dnevnik 06.04.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u svom obraćanju javnosti, komenatrisao je planove kavačkog klana koji su za cilj imali rušenje upravo njega. Kako je stakao niko mu se nije izvinio za pisanje o njegovoj majci, i dodaje da su i Radoje Zvicer i… »
Vesti dana »
Kontrola objekata nakon tragedije u Novom Sadu – ko je dužan da sanira oštećenja
RTS pre 1 satjoš 83 povezane
Navijači Srbije za B92.sport u Cirihu: "Ima nas ovde više nego što misle" VIDEO
B92 pre 3 satajoš 28 povezanih
"Nećemo se predati!" Selektor ženske teniske Srbije reprezentacije veruje u preokret protiv Švajcarske
Večernje novosti pre 1 satjoš 27 povezanih