Povezane vesti
Oglasila se Rada Vasić, otkrila kako se bori s teškom bolešću: "Sve mi je otpalo, čak i trepavice"
Telegraf 07.04.2024
"I dobro i loše sam. Bila sam jako bolesna. Imala sam pritisak..", izjavila je ona. Nekadašnja rijaliti učesnica Rada Vasić, boluje od teške bolesti, koja ju je za samo pet meseci potpuno promenila. Ipak, Rada je poznata kao veoma jaka žena, te se opet… »
Ne smem da se pogledam u ogledalo, opale su mi trepavice Rada Vasić otkrila potresne detalje borbe protiv opake bolesti
Alo 07.04.2024
Rada je istakla da joj ni suprug nije dobro. Bivša rijaliti učesnica Rada Vasić, bije tešku bitku protiv opake bolesti, a budući da je aktivna na društvenoj mreži Tiktok, možemo videti i koliko se njen izgled promenio u prethodnih pet meseci. Terapije i… »
Vesti dana »

Studenti se vratili u zgradu Državnog univerziteta u Novom Pazaru, policija se povukla
BBC News pre 1 satjoš 80 povezanih

Kraljevčani večeras posećuju vlasnika obezbeđenja koje je napalo studente
Ozon press pre 4 satijoš 14 povezanih

Protest ispred zgrade DUNP nakon izbacivanja studenata, prisutna i interventna jedinica
Euronews pre 6 satijoš 48 povezanih

Đorđe David žestoko o kolegama koji odlaze iz Zvezda Granda: "Deluje mi da je razlog lova, a kad..."
Telegraf pre 29 minutajoš 20 povezanih

Šest modela škode povlače se sa tržišta Srbije Na nekim vozilima došlo je do greške u proizvodnji vazdušnih jastuka
Dnevnik pre 2 satajoš 22 povezane