Povezane vesti

Mile Kitić prima 3 penzije! Samo iz Nemačke mu mesečno stiže solidna cifra, evo šta je rekao pevač

Mile Kitić prima 3 penzije! Samo iz Nemačke mu mesečno stiže solidna cifra, evo šta je rekao pevač

Dnevnik 22.04.2024
Mile Kitić poput njegove koleginice Lepe Lukić prima čak tri penzije. Kitić je, naime, jednom prilikom otkrio kolika su mu penziona primanja. - Ja sam već u penziji, sedam godina. Imam veliku penziju. Bosansku 62 evra, pošto sam živeo u Sarajevu… »
Mile Kitić ima 3 penzije! Samo iz Nemačke mu mesečno stiže čak 1.600 €, evo šta kaže pevač

Mile Kitić ima 3 penzije! Samo iz Nemačke mu mesečno stiže čak 1.600 €, evo šta kaže pevač

Kurir 22.04.2024
Mile Kitić poput njegove koleginice Lepe Lukić prima čak tri penzije. Mile Kitić je, naime, jednom prilikom otkrio kolika su mu penziona primanja. - Ja sam već u penziji, sedam godina. Imam veliku penziju. Bosansku 62 evra, pošto sam živeo u… »
Ovaj folker ima čak tri penzije: Njemu svakog meseca samo iz Nemačke legne čak 1.600 evra

Ovaj folker ima čak tri penzije: Njemu svakog meseca samo iz Nemačke legne čak 1.600 evra

Blic 22.04.2024
Pevač Mile Kitić poput njegove koleginice Lepe Lukić prima čak tri penzije. Mile Kitić je, naime, jednom prilikom otkrio kolika su mu penziona primanja. - Ja sam već u penziji, sedam godina. Imam veliku penziju. Bosansku 62 evra, pošto sam živeo u… »

Vesti dana »