Povezane vesti
Mile Kitić prima 3 penzije! Samo iz Nemačke mu mesečno stiže solidna cifra, evo šta je rekao pevač
Dnevnik 22.04.2024
Mile Kitić poput njegove koleginice Lepe Lukić prima čak tri penzije. Kitić je, naime, jednom prilikom otkrio kolika su mu penziona primanja. - Ja sam već u penziji, sedam godina. Imam veliku penziju. Bosansku 62 evra, pošto sam živeo u Sarajevu… »
Mile Kitić ima 3 penzije! Samo iz Nemačke mu mesečno stiže čak 1.600 €, evo šta kaže pevač
Kurir 22.04.2024
Mile Kitić poput njegove koleginice Lepe Lukić prima čak tri penzije. Mile Kitić je, naime, jednom prilikom otkrio kolika su mu penziona primanja. - Ja sam već u penziji, sedam godina. Imam veliku penziju. Bosansku 62 evra, pošto sam živeo u… »
Ovaj folker ima čak tri penzije: Njemu svakog meseca samo iz Nemačke legne čak 1.600 evra
Blic 22.04.2024
Pevač Mile Kitić poput njegove koleginice Lepe Lukić prima čak tri penzije. Mile Kitić je, naime, jednom prilikom otkrio kolika su mu penziona primanja. - Ja sam već u penziji, sedam godina. Imam veliku penziju. Bosansku 62 evra, pošto sam živeo u… »
Vesti dana »

Dačić pokazao LRAD: Mogu da se kupe na eBay, našem ne rade baterije, ljudi nisu ni obučeni za zloupotrebu
N1 Info pre 3 satajoš 30 povezanih

Prikazane fotografije zvučnog topa; Dačić u novom pokušaju gašenja požara
Al Jazeera pre 22 minutajoš 22 povezane

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTV pre 28 minutajoš 28 povezanih

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu, jedan iza Skupštine
Nova pre 7 satijoš 14 povezanih