Povezane vesti
"Četiri kilometra idem po blatu, noge su mi mokre": Nikola Rokvić muči muku 13. dan hodočašća, otkrio sa čime se suočava…
Blic 04.05.2024
Pevač Nikola Rokvić već 13 dana pešači od Beograda do Egine. Pevač će preći 1.060 kilometara kako bi stigao do manastira Nektarija Eginskog. Nikolin cilj je da prikupi sredstva za pomoć deci koja su onkološki pacijenti, a javnost svakodnevno izveštava o… »
"Noge su mi..." Nikola Rokvić muči muku 13. dan hodočašća, otkrio sa kakvim se poteškoćama suočio: Od goreg ima gore!
Kurir 04.05.2024
Pevač Nikola Rokvić već 13 dana pešači od Beograda do Egine. Pevač će preći 1.060 kilometara kako bi stigao do manastira Nektarija Edinskog. Nikolin cilj je da prikupi sredstva za pomoć deci koja su onkološki pacijenti, a javnost svakodnevno izveštava o… »
Vesti dana »

Paklene vrućine pred Srbijom: RHMZ najavljuje do 40°C, blagi predah samo početkom nedelje
Euronews pre 1 satjoš 30 povezanih

Rusija: Uništeno više od 120 dronova tokom noći; Evropski lideri: Pregovori moraju da uključuju Ukrajinu
RTS pre 1 satjoš 31 povezana

Pred susret Trampa i Putina, Evropa traži da Ukrajina bude deo pregovora
BBC News pre 9 minutajoš 24 povezane

Danas hitna sednica Saveta bezbednosti zbog izraelskog plana da okupira Gazu
Radio 021 pre 1 satjoš 7 povezanih

"Nagledao sam se svega i svačega..." Ispovest Dušana Tadića o reprezentaciji Srbije: "Slagao bih vas ako bih to rekao"
Kurir pre 4 minutajoš 12 povezanih