Povezane vesti
Mile Kitić otkrio nepoznate detalje iz života: Čuvao sam stoku, želeo sam da upišem ovaj fakultet!
Svet plus 15.05.2024
Mile Kitić, jedan od najpoznatijih i najvoljenijih pevača naše estrade, često iznenađuje svoje fanove svojim životnim pričama iz prošlosti. Nedavno je otkrio neke do sada nepoznate detalje koji su oblikovali njegov put do uspeha. Iako sada poznat po… »
"Čuvao sam stoku i išao u školu" Mile Kitić o teškom odrastanju i porodici, brat mu je bio sve: Živeli smo u baraci...
Kurir 15.05.2024
Mile Kitić potiče iz jednog sela u Bosni odakle je uprkos skromnom detinjstvu uspeo da ostavi svoje muzičke snove i postane velika zvezda. Pevač je otkrio nepoznate detalje odrastanja i životne borbe. – Rodio sam se u jednom selu Donji Cerani, u jednoj… »
"Živeli smo u baraci, čuvao sam stoku": Mile Kitić izneo nepoznate detalje iz života: Danas svila i kadifa, a nekad beda
Blic 14.05.2024
Folker Mile Kitić odrastao je u Bosni u skromnoj porodici, a oduvek je imao želju da postane velika zvezda. On je sada u svojoj ispovesti otkrio nepoznate detalje iz svog života. – Rodio sam se u jednom selu Donji Cerani, u jednoj zemljoradničkoj… »
Vesti dana »

IZRAELSKO-IRANSKI SUKOB: Iran ispalio oko 20 raketa na Izrael, najmanje 65 povređenih; Izraelska vojska bombardovala iranski nuklearni reaktor
RTV pre 14 minutajoš 80 povezanih

U Srbiji kuvanje, temperatura u crvenom Meteoalarm je upaljen, evo gde će grunuti nevreme!
Alo pre 1 satjoš 24 povezane

Naglo veći računi za struju: Građani zbunjeni, EDS najčešće navodi grešku u očitavanju
Serbian News Media pre 1 satjoš 11 povezanih

Vlasnik firme za proizvodnju oružja iz Kragujevca braniće se sa slobode
Danas pre 1 satjoš 8 povezanih

"Moramo da izvučemo pouke" Marina Maljković jasna posle poraza košarkašica od Italije: "Bilo je ovo jedno veliko iskustvo"
Kurir pre 1 satjoš 30 povezanih