Povezane vesti
Branki Sovrlić provalnici naneli teške telesne povrede: Udarili je pištoljem u glavu!
Svet plus 17.05.2024
Pevačica Branka Sovrlić, prepoznatljiva po svom izuzetnom talentu i glamuroznom životnom stilu, suočila se sa opasnim izazovom, kada su joj provalnici upali u kuću. Dok je njena slava rasla, tako je i rizik od neželjenih incidenata. Njena luksuzna… »
Pljačkaši joj grunuli pištolj u glavu, a onda krenula krv da lije! Ovo je najšokantniji napad na estradi, sve se desilo ovako…
Kurir 17.05.2024
Pevačica Branka Sovrlić važi za jednu od najbogatijih na javnoj sceni, a njena luksuzna nekretnina je bila na meti pljačkaša. Iako popularna pevačica ne voli da priča o ovom nemilom događaju, jednom prilikom se prisetila najtraumatičnijeg momenta. - Ne… »
"Doživela sam horor! Pištoljem su me udarili, zamalo su mi obrijali glavu": Najbogatijoj srpskoj pevačici lopovi opljačkali…
Blic 17.05.2024
Pevačica Branka Sovrlić važi za jednu od najbogatijih na javnoj sceni, a njena luksuzna nekretnina je bila na meti pljačkaša. Iako Branka ne voli da priča o ovom nemilom događaju, jednom prilikom se prisetila najtraumatičnijeg momenta. - Ne volim o tome… »
Vesti dana »

Uživo elita 8: Finale Aneli ispala iz rijalitija! Njena sestra Sita poručila besno: "Vidimo se na sudu, tražićemo uvid u glasove" (foto/video)
Blic pre 19 minutajoš 28 povezanih

"Bićete pozvani na najveću svadbu ikada": Zlata Petrović dočekala sina Peju po njegovom izlasku iz rijalitija - obratila se Eni: "Biće top ako to koriguješ"
Blic pre 1 satjoš 13 povezanih

Anđela Đuričić kao mlada na finalu Elite 8: Na njoj hiljade kristala: Pogledajte šta je obukla - važi za velikog favorita
Blic pre 19 minutajoš 5 povezanih

"Tražiću DNK test": Munja izašao iz Elite 8, pa šokirao: "Moram da se dodvorim mami, ona to želi" (video)
Blic pre 4 satijoš 4 povezane