Povezane vesti

Branki Sovrlić provalnici naneli teške telesne povrede: Udarili je pištoljem u glavu!

Branki Sovrlić provalnici naneli teške telesne povrede: Udarili je pištoljem u glavu!

Svet plus 17.05.2024
Pevačica Branka Sovrlić, prepoznatljiva po svom izuzetnom talentu i glamuroznom životnom stilu, suočila se sa opasnim izazovom, kada su joj provalnici upali u kuću. Dok je njena slava rasla, tako je i rizik od neželjenih incidenata. Njena luksuzna… »
Pljačkaši joj grunuli pištolj u glavu, a onda krenula krv da lije! Ovo je najšokantniji napad na estradi, sve se desilo…

Pljačkaši joj grunuli pištolj u glavu, a onda krenula krv da lije! Ovo je najšokantniji napad na estradi, sve se desilo…

Kurir 17.05.2024
Pevačica Branka Sovrlić važi za jednu od najbogatijih na javnoj sceni, a njena luksuzna nekretnina je bila na meti pljačkaša. Iako popularna pevačica ne voli da priča o ovom nemilom događaju, jednom prilikom se prisetila najtraumatičnijeg… »
"Doživela sam horor! Pištoljem su me udarili, zamalo su mi obrijali glavu": Najbogatijoj srpskoj pevačici lopovi opljačkali…

"Doživela sam horor! Pištoljem su me udarili, zamalo su mi obrijali glavu": Najbogatijoj srpskoj pevačici lopovi opljačkali…

Blic 17.05.2024
Pevačica Branka Sovrlić važi za jednu od najbogatijih na javnoj sceni, a njena luksuzna nekretnina je bila na meti pljačkaša. Iako Branka ne voli da priča o ovom nemilom događaju, jednom prilikom se prisetila najtraumatičnijeg momenta. - Ne volim… »

Vesti dana »