Повезане вести
(Видео): "Сам сам одлучио да одем на операцију, нисам се уплашио": Ера Ојданић открио како се осећа и шта се дешавало у…
Блиц 24.05.2024
Фолкер Ера Ојданић дошао је данас на превијање у болницу, а за "Блиц" је открио како се осећа након операције. Како каже Ојданић, све је у најбољем реду и опоравља се код куће. - Био сам код мог доктора, превио ме је, погледао… »
Ера Ојданић поново у Ургентном центру након операције бруха
Свет плус 24.05.2024
Ера Ојданић се поново нашао у Ургентном центру само два дана након операције бруха. Сазнајте шта је певач открио о свом стању и како тече његов опоравак. Певач Ера Ојданић недавно је оперисао брух, али се само два дана након… »
Ера Ојданић поново у Ургентном, унуци се не одвајају од њега Певач се огласио и открио зашто је опет у болници
Курир 24.05.2024
Ера Ојданић пре неколико дана је оперисан, а данас је поново виђен у Ургентном центру, у који је ушетао уз помоћ унука. Наиме, Ера је оперисан пре четири дана, а болницу напустио дан након операције. Данас, 24. маја, четири дана… »
(Видео) Придржавају га док хода: Ера Ојданић стигао у болницу, унуци се не одвајају од њега
Блиц 24.05.2024
Ера Ојданић 21. маја је напустио болницу након операције бруха коју је имао, а данас је дошао у болницу на превијање. Наиме, Ери су унуци помогли да уђе у болницу и све време су га придржавали док је ходао. Иначе, фолкер је… »
Вести дана »

Мићин: Споменик жртвама не може вратити животе, али не смеју бити заборављени
Бета пре 1 сатјош 26 повезаних

Руске снаге тврде да су заузеле Часов Јар, Украјина демантује
Наслови.аи пре 11 минутајош 22 повезане

Раст промета у малопродаји у Србији у јуну у сталним ценама 4,3%
Екапија пре 39 минутајош 17 повезаних