Povezane vesti

Ceca Ražnatović o suočavanju sa zdravstvenim problemom: Telo mi je signaliziralo da nešto nije u redu!

Ceca Ražnatović o suočavanju sa zdravstvenim problemom: Telo mi je signaliziralo da nešto nije u redu!

Svet plus 01.06.2024
Ceca Ražnatović, otvoreno je govorila o zdravstvenom problemu sa kojim se suočila 2016. godine. Uz podršku lekara i pravilnu terapiju, uspela je da povrati zdravlje i izgubi 10 kilograma. "Izgledalo je kao da sam se strašno ugojila. Kada sam sredila… »
"Telo mi je govorilo da nešto nije u redu": Ceca se borila sa ovim zdravstvenim problemom: "Oticanje je bilo najveći problem"

"Telo mi je govorilo da nešto nije u redu": Ceca se borila sa ovim zdravstvenim problemom: "Oticanje je bilo najveći problem"

Blic 01.06.2024
Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović svojevremeno je imala problem sa hormonima, o čemu je javno govorila. Tada je slušala svoje telo, uz savet lekara i adekvatnu terapiju povratila je svoje zdravlje i liniju, ali i smršala 10… »
Ceca godinama krila od javnosti bolest! Telo joj je slalo signale da nešto nije kako treba, ovo su detalji borbe

Ceca godinama krila od javnosti bolest! Telo joj je slalo signale da nešto nije kako treba, ovo su detalji borbe

Kurir 01.06.2024
Svetlana Ceca Ražnatović svojevremeno je otvoreno govorila o vremenu kada je imala ozbiljnih problema sa hormonima, zbog čega je izgledalo kao da se ugojila čak desetak kilograma. Tada je slušala svoje telo, uz savet lekara i adekvatnu terapiju… »

Vesti dana »