Povezane vesti
Ceca Ražnatović o suočavanju sa zdravstvenim problemom: Telo mi je signaliziralo da nešto nije u redu!
Svet plus 01.06.2024
Ceca Ražnatović, otvoreno je govorila o zdravstvenom problemu sa kojim se suočila 2016. godine. Uz podršku lekara i pravilnu terapiju, uspela je da povrati zdravlje i izgubi 10 kilograma. "Izgledalo je kao da sam se strašno ugojila. Kada sam sredila… »
"Telo mi je govorilo da nešto nije u redu": Ceca se borila sa ovim zdravstvenim problemom: "Oticanje je bilo najveći problem"
Blic 01.06.2024
Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović svojevremeno je imala problem sa hormonima, o čemu je javno govorila. Tada je slušala svoje telo, uz savet lekara i adekvatnu terapiju povratila je svoje zdravlje i liniju, ali i smršala 10… »
Ceca godinama krila od javnosti bolest! Telo joj je slalo signale da nešto nije kako treba, ovo su detalji borbe
Kurir 01.06.2024
Svetlana Ceca Ražnatović svojevremeno je otvoreno govorila o vremenu kada je imala ozbiljnih problema sa hormonima, zbog čega je izgledalo kao da se ugojila čak desetak kilograma. Tada je slušala svoje telo, uz savet lekara i adekvatnu terapiju… »
Vesti dana »
VJT: Sumnja se da je uzrok požara u objektu za stara lica u Vojki ljudski faktor; Ministarstvo: U pitanju nelegalni objekat
Insajder pre 1 satjoš 45 povezanih
Građanski apel Akademije umetnosti: Traže oslobađanje njihovog studenta uhapšenog posle protesta
Radio 021 pre 1 satjoš 3 povezane
Projekcije: Tramp dobio i Arizonu, osvojio svih sedam kolebljivih država
N1 Info pre 7 satijoš 20 povezanih