Povezane vesti
Dragica Radosavljević Cakana otkriva: Odbila sam hitove koji su mogli promeniti moju karijeru!
Svet plus 28.07.2024
Poznata pevačica priznala je da je tokom svoje karijere napravila nekoliko grešaka u vezi s odabirom pesama, koje su se kasnije pokazale kao veliki hitovi. U trenutku kada su joj ponuđene, Dragica Radosavljević Cakana nije videla njihov potencijal ili… »
Cakana odbila ove pesme, a vremenom su postale hitovi: Pevačica iskreno o karijeri i proceni numera: Najviše mi je žao...
Kurir 28.07.2024
Dragica Radosavljević Cakana ima mnogo hitova, a jednom prilikom je otvoreno govorila da li joj je žao zbog nekih pesama koje je odbila. Skoro svim pevačima se dogodilo da im neka dobra pesma promakne, tačnije da im se na pri mah ne svidi numera i ne… »
Vesti dana »

Dačić pokazao LRAD: Mogu da se kupe na eBay, našem ne rade baterije, ljudi nisu ni obučeni za zloupotrebu
N1 Info pre 2 satajoš 30 povezanih

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTV pre 1 satjoš 28 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 5 satijoš 14 povezanih