Повезане вести

Српска теквондисткиња Александра Перишић освојила сребрну медаљу

Српска теквондисткиња Александра Перишић освојила сребрну медаљу

Вести онлине 09.08.2024
Репрезентативка Србије у теквондоу Александра Перишић освојила је сребрну медаљу у категорији до 67 килограма пошто је у финалу Олимпијских игара поражена од Мађарице Вивијане Мартон резултатом 0:2 (1:7, 2:4). Прву рунду… »
Ватерполисти Хрватске биће противници Србије у финалу Олимпијских игара

Ватерполисти Хрватске биће противници Србије у финалу Олимпијских игара

Политика 09.08.2024
ПАРИЗ - Ватерполисти Хрватске, актуелни светски шампиони и европски вицешампиони, биће противници Србији у финалу Олимпијских игара пошто су у другом полуфиналу вечерас савладали Мађарску резултатом 9:8 (3:3, 4:2, 2:2, 0:1)… »
Кошаркашице Француске у финалу против Американки

Кошаркашице Француске у финалу против Американки

Спортски журнал 09.08.2024
Белгија и Аустралија ће играти за бронзу такође у недељу. У обе конкуренције у финалу олимпијског турнира играће Француска и Сједињене Америчке Државе пошто су кошаркашице домаћина Игара победиле Белгију у полуфиналу после… »
А сада спектакл! Србија - Хрватска за злато у Паризу! Баракуде срушиле Мађаре и заказале епски меч са Делфинима у финалу ОИ!

А сада спектакл! Србија - Хрватска за злато у Паризу! Баракуде срушиле Мађаре и заказале епски меч са Делфинима у финалу ОИ!

Курир 09.08.2024
Ватерполисти Србије сазнали су ривала у финалу Олимпијских игара у Паризу. То ће бити Хрватска која је у другом полуфиналном мечу савладала Мађарску резултатом 9:8. Мађарска је боље ушла у меч и након водећег гола Хрватске, са… »
Сребро које сија као злато: Председник Вучић честитао Александри Перишић на освојеној медаљи! (фото)

Сребро које сија као злато: Председник Вучић честитао Александри Перишић на освојеној медаљи! (фото)

Хот спорт 09.08.2024
Све честитке Алекнсадра! Александра Перишић, српска теквондисткиња, освојила је сребрну медаљу на Олимпијским играма у Паризу након узбудљиве финалне борбе против Мађарице Вивијане Мартон. У мечу препуном динамике и… »
Потпуна доминација Србије и Хрватске на Олимпијским играма

Потпуна доминација Србије и Хрватске на Олимпијским играма

Спортске.нет 09.08.2024
Ватерполисти репрезентација Србије и Хрватске састаће се још једном у борби за златну медаљу на Олимпијским играма. Биће то реприза финала из 2016. године и Олимпијских игара у Рију када је Србија победила резултатом 11:7… »
Олимпијске игре у Паризу 2024: Теквондисткиња Александра Перишић донела Србији сребрну медаљу, ватерполисти против Хрватске…

Олимпијске игре у Паризу 2024: Теквондисткиња Александра Перишић донела Србији сребрну медаљу, ватерполисти против Хрватске…

BBC News 09.08.2024
Теквондисткиња Александра Перишић изгубила у финалној борби против Вивијане Мартон из Мађарске у категорији до 67 килограма, ватерполисти браниће злато из Рија и Токија против актуелног светског првака, Хрватске. Сензација у… »
Александра: Знам да је велики успех, али не могу да будем срећна, јер знам по шта смо дошле

Александра: Знам да је велики успех, али не могу да будем срећна, јер знам по шта смо дошле

Драго ми је што сам успела да освојим још једну медаљу за Србију. Криво ми је што није златна. Александра Перишић поражена је у финалу Олимпијских игара (теквондо, категорија до 67 килограма) од ривалке из Мађарске Вивиане… »
Србија на Хрватску у финалу Игара!

Србија на Хрватску у финалу Игара!

Реприза меча за златно одличје из Рија 2016. године. Најбољи ватерполо игра се у нашој регији. Потврда је стигла из Париза. У финалу Олимпијских игара играће Србија и Хрватска! У недељу од 14 часова. Пре тог меча за бронзу ће… »
Александра Перишић у сузама након пораза у финалу: “ Много ми је криво“

Александра Перишић у сузама након пораза у финалу: “ Много ми је криво“

Хот спорт 09.08.2024
Глава горе! Александра Перишић, српска теквондисткиња, освојила је сребрну медаљу на Олимпијским играма у Паризу након узбудљиве финалне борбе против Мађарице Вивијане Мартон. У мечу препуном динамике и интензитета, Александра… »
Сребрна Александра Перишић у сузама: Жао ми је што није злато, засијаћу у Лос Анђелесу

Сребрна Александра Перишић у сузама: Жао ми је што није злато, засијаћу у Лос Анђелесу

Дневник 09.08.2024
Александра Перишић освојила је сребро у теквондоу за Србију на Олимпијским играма у Паризу у категорији до 67 кг. Ово је четврта медаља за нашу земљу, али 22-годишња Перишићева је била у сузама после изгубљеног финала од… »
Александра Перишић у сузама: Не могу да будем срећна…

Александра Перишић у сузама: Не могу да будем срећна…

Спорт клуб 09.08.2024
Српска теквондисткиња Александра Перишић (67 кг) освојила је олимпијско сребро у Паризу после пораза у финалу од Мађарице Вивијане Мартон у две рунде. Сви су овде: Распоред и резултати српских спортиста у Паризу „Драго ми је што… »
Сребро за Александру Перишић: Српска теквондисткиња поражена у финалу Олимпијских игара!

Сребро за Александру Перишић: Српска теквондисткиња поражена у финалу Олимпијских игара!

Хот спорт 09.08.2024
Сјајан успех како за Александру Перишић тако и за српски теквондо! Александра Перишић, српска теквондисткиња, освојила је сребрну медаљу на Олимпијским играма у Паризу након узбудљиве финалне борбе против Мађарице Вивијане… »
Селектор хрватске се огласио пред финале: Ево какву је поруку послао Србији уочи борбе за злато!

Селектор хрватске се огласио пред финале: Ево какву је поруку послао Србији уочи борбе за злато!

Хот спорт 09.08.2024
Хрватска и Србија ће се сукобити у борби за златну медаљу на Олимпијским играма у Паризу! Селектор хрватске ватерполо репрезентације, Ивица Туцак, изразио је своје задовољство након победе над Мађарском у полуфиналу Олимпијских… »
Хрватски селектор послао поруку Србији пред велико финале

Хрватски селектор послао поруку Србији пред велико финале

Б92 09.08.2024
Селектор хрватске ватерполо репрезентације Ивица Туцак је изнео утиске након победе његовог тима над Мађарском и дотакао се финала против Србије (недеља, 14 сати). Ватерполисти Хрватске су се пласирали у финале Олимпијских… »
Балкански дерби за злато у Паризу: Србија против Хрватске у финалу Олимпијских игара!

Балкански дерби за злато у Паризу: Србија против Хрватске у финалу Олимпијских игара!

Хот спорт 09.08.2024
Србија је сазнала против кога ће играти у недељу у великом финалу за златну медаљу! Ватерполисти Србије сазнали су свог противника у финалу Олимпијских игара у Паризу, а то ће бити репрезентација Хрватске, која је у узбудљивом… »
Србија против Хрватске за злато на Олимпијским играма: Дерби у финалу, сад се знају сви детаљи

Србија против Хрватске за злато на Олимпијским играма: Дерби у финалу, сад се знају сви детаљи

Мондо 09.08.2024
Ватерполисти Србије сазнали су против кога ће играти за злато на Олимпијским играма. Србија ће за злато на Олимпијским играма играти против Хрватске! У другом полуфиналу су "потопили" Мађаре и заказали нови окршај са српским… »

Вести дана »