Повезане вести
Трагедије у Београду: Суђење за злочин у Дубони и Малом Орашју - да ли су родитељи добили одговоре
Јужне вести 21.08.2024
ФОНЕТ Зашто? Питање је које од 4. маја 2023. године прогања родитеље убијених и рањених у селима Дубони и Малом Орашју надомак Београда. Чекали су 16 месеци да се суоче са главним оптуженим, али ни тродневно суђење у… »
Скандалозна одбрана Уроша Блажића: Те вечери је дошло до преписке на воцапу, осећао сам се ненормално! Испао сам убица!
Курир 21.08.2024
Суђење Урошу Блажићу (22) из Дубоне код Младеновца почело је данас у Специјалном суду у Београду, на ком је признао кривицу да је 4. маја прошле године у крвавом пиру убио девет, а тешко ранио 12 жртава. Суђењу су присуствовале… »
Клатио се и хватао за главу Блажић у судници изјавио: Крив сам и бићу кажњен због тога
Дневник 21.08.2024
Окривљени Урош и Радиша Блажић данас да износе одбрану, а након што они заврше, саслушаће се оштећени. Урош Блажић на припремном рочишту које је било 26. јула у судници Окружног затвора у Београду признао је кривицу за злочин… »
(Фото) потресно испред Специјалног суда Почиње суђење Урошу Блажићу Чланови породице младих жртава стигли у мајицама с…
Дневник 21.08.2024
Чланови породица убијених у Дубони и Малом Орашју стигли су испред Специјалног суда где се данас одржава суђење Урошу Блажићу и његовом оцу Радиши. Они су се накратко окупили испред, а потом ушли у зграду суда. На мајицама које… »
Урош Блажић побио људе, па после масакра бринуо шта ће да једе: Ево како се "излануо" у суду, глумећи жртву
Телеграф 21.08.2024
"Било ме је срамота да кажем да ми је неко упао у кућу и да ме је покрао", рекао је Блажић. Урош Блажић данас је у згради Специјалног суда у Београду признао кривицу, али је током сведочење покушао да глуми жртву: Сем тога… »
Ове срамне речи је изговорио отац Уроша Блажића на суђењу за масакр код Младеновца: Пред породицама убијених!
Телеграф 21.08.2024
Шокантне речи оца осумњиченог Уроша Блажића пред породицама убијених у масакру. Урош Б. (22) из села Дубона код Младеновца узео је животе деветоро људи међу којима је и дете од 15 година, а тешко ранио 12 особа тог 4. маја… »
"Изгорео сам, седам у кола и правим масакр" Након ових порука уследио је хорор код Младеновца
Мондо 21.08.2024
Урош Блажић открио је на суђењу да је након преписке са другом Виктором Ђорђевићем одлучио да почини масакр у селима код Младеновца. Урош Блажић шокирао је све данас на суђењу у Специјалном суду у Београду када је први пут… »
Блажић у суду променио причу о томе одакле му оружје: Да ли је лагао тужиоца или покушава да заштити оца?
Телеграф 21.08.2024
Исказ Уроша Блажића о томе одакле му арсенал оружја који је дао данас у суду, у потпуности се разликује од исказа који је дао у тужилаштву. Урош Блажић, оптужен да је убио деветоро а ранио 12 људи у селима Дубона и Мало Орашје… »
(ВИДЕО) Урош Блажић изразио саучешће и признао кривицу за убиства: Крив сам, време не могу да вратим
Н1 Инфо 21.08.2024
Подели : Урош Блажић је остао при исказу са припремног рочишта у којем је изнео да признаје кривицу. Претходно је рекао да је разумео наводе из оптужнице. Блажић је на почетку саслушања изразио саучешће породицама убијених и… »
Урош Блажић признао да је починио масакре у Дубони и Малом Орашју
Политика 21.08.2024
Урош Блажић, оптужен да је 4. маја 2023. године у селима Мало Орашје и Дубона убио деветоро и ранио 12 младих, признао је пред судским већем смедеревског Вишег суда да је починио масакр за који се терет. Он је казао даје разумео… »
Урош Блажић признао кривицу ВИДЕО
Б92 21.08.2024
Урош Блажић је остао при исказу с припремног рочишта у којем је изнео да признаје кривицу. Претходно је рекао да је разумео наводе из оптужнице. "Размео сам наводе из оптужнице. Остајем при свом исказу да сам крив", рекао је… »
Почело суђење Урошу Блажићу оптуженом за масовна убиства код Смедерева
Ал Јазеера 21.08.2024
Суђење Урошу Блажићу, оптуженом да је 4. маја прошле године убио девет и ранио 12 особа у селима Дубона и Мало Орашје, почело је на Вишем суду у Београду. Присуствују му и чланови породица жртава, који су на рочиште дошли у… »
Урош Блажић признао да је починио масовно убиство у селима Мало Орашје и Дубона
РТС 21.08.2024
У Специјалном суду у Београду почело је суђење Урошу Блажићу, оптуженом да је 4. маја прошле године у селима Мало Орашје и Дубона убио девет и ранио 12 особа. Оптужени признао да је починио убиство. Чланови породица убијених и… »
Пуномоћник оштећених: Урош Блажић и његов отац нису изразили кајање и саосећање
Н1 Инфо 21.08.2024
Подели : Пуномоћник оштећених у масовном убиству у Малом Орашју и Дубони Стефан Стефановић изјавио је данас да је нелогично да је оптужени Урош Блажић признао на суђењу дело од 4. маја 2023. године, а да је потом одбијао да… »
Суђење Блажићу касни због поверљивог разговора њега и адвоката
Политика 21.08.2024
Иако је почетак суђења Уроша Блажића, оптуженог да је 4. маја 2023. године у селима Дубона и Малом Орашју убио деветоро и ранио 12 младих, био заказано за 10 часова, он је каснио како би адвокат окривљеног Петар Луковић обавио… »
„Ово је наставак тихог рањавања и убиства и наношења боли породици“: Оштре речи адвоката Небојше Перовића након суђења…
Нова 21.08.2024
: Адвокат Небојша Перовић, који заступа оштећеног у поступку против Уроша Блажића, оптуженог за масакр у Дубони и Малом Орашју, казао је након данашњег суђења у згради Специјалног суда у Београду, да је ово наставак тихог… »
„У чијој фиоци су завршили случајеви против Уроша Блажића“: Зашто су изостале истрага и одговорност
Н1 Инфо 21.08.2024
Подели : Урош Блажић признао је кривицу за убиства у селима Мало Орашје и Дубона у околини Младеновца, али изостало је преузимање било какве политичке и моралне одговорности, изјавила је посланица Демократске странке из те… »
Оптужени за убиства у Малом Орашју и Дубони признао кривицу и изразио саучешће породицама
Глас Америке 21.08.2024
БЕОГРАД — Урош Блажић, оптужени за убиство деветоро људи у Дубони и Малом Орашју признао је кривицу и изразио саучешће породицама убијених. На суђењу у Специјалном суду у Београду он је рекао да разуме наводе оптужнице и… »
"Осетио сам облив зноја, шта сам ја скривио": Драма на суђењу за масакр: Урош Блажић изигравао жртву, његов отац шокирао…
Блиц 21.08.2024
Суђење Урошу Блажићу, оптуженом за масакре у селима Дубона и Мало Орашје заказано је за данас, сутра и прекосутра са почетком у 10 сати у Специјалном суду у Београду. На данашњем рочишту прочитан је диспозитив оптужнице након… »
Пуномоћник породице рањених и убијених: Блажићи су се понашали дрско, нису изразили кајање ни саосећање
Б92 21.08.2024
Пуномоћник породице рањених и убијених у масакру код Младеновца, Стефан Стефановић оценио да су се Урош и Радиша Блажић током изношења одбране данас понашали дрско и нису изразили кајање ни саосећање. Стефановић је након… »
Урош Блажић признао да је починио масакр у селима Мало Орашје и Дубона, тврди да његов отац није знао за оружје
РТВ 21.08.2024
БЕОГРАД - У згради Специјалног суда у Београду данас су Урош Блажић, оптужени за масовно убиство у селима код Младеновца и његов отац Радиша Блажић изнели одбрану. Урош Блажић је признао да је 4. маја прошле године убио девет и… »
Урош Блажић признао кривицу за масакр у Дубони и Малом Орашју: Набављао сам оружје као што миш навлачи у своју рупу сир…
НИН 21.08.2024
У згради Специјалног суда у Београду Урош Блажић, оптужен за масовно убиство у селима код Маладеновца и његов отац, изнео је своју одбрану. Он је на суђењу признао да је 4. маја прошле године убио девет и ранио 12 особа… »
Тај део изјаве је различит у односу на раније! Адвокат ожалошћених након суђења: Урош сматра да је једна ствар утицала на…
Курир 21.08.2024
Данас је у Специјалном суду у Београду настављено суђење Урошу Блажићу (22) из Дубоне на ком је признао кривицу да је 4. маја прошле године у крвавом пиру убио девет, а тешко ранио 12 жртава. Адвокат Милош Мунић који заступа… »
Радиша Блажић негирао кривицу: Нисам донео оружје, породица није крива за то што је урадио
Н1 Инфо 21.08.2024
Подели : Радиша Блажић, отац Уроша Блажића оптуженог за масовно убиство у селима Мало Орашје и Дубона, негирао је да је он донео у кућу оружје којим је масакр почињен. Радиша Блажић је на суђењу тврдио да никад није видео… »
Породице убијених и рањених у масакру код Младеновца стигле у суд
Политика 21.08.2024
Чланови породица убијених и рањених у масакру код Младеновца, стигли су у Специјални суд у Београду где данас почиње суђење Урошу Блажићу оптуженом за убиства. Они су ушли у зграду Посебног одељења за организовани криминал… »
Отац Уроша Блажића износи одбрану, око њега чувари: Испричао бизарне детаље о вишим силама, окривио „мрачну судбину“…
Нова 21.08.2024
: Након што је Урош Блажић изнео своју одбрану у Специјалном суду у Београду, где је данас у току суђење по оптужбама да је починио масакр у селима Дубона и Мало Орашје, своју одбрану износиће његов отац Радиша. Пре тога за реч… »
"Дао бих своју главу, стрељајте ме, али оружје није моје": Драма на суђењу за масакр, Блажићев отац плакао
Мондо 21.08.2024
Отац Уроша Блажића на суђењу рекао да могу да га стрељају, али да оружје којим је његов син починио масакр, није његово. Данас је у Специјалном суду у Београду почело суђење Урошу Блажићу (22) из Дубоне код Младеновца… »
Блажић признао кривицу за масакр код Младеновца
Ал Јазеера 21.08.2024
Урош Блажић је оптужен да је 4. маја прошле године у селима Мало Орашје и Дубона убио девет и ранио 12 особа. Оптужени за убиство деветоро људи у Малом Орашју и Дубони Урош Блажић данас је на суђењу у Специјалном суду у… »
Случај "Дубона и Мало Орашје": Урош Блажић признао кривицу, његов отац каже да не зна одакле оружје
Еуроневс 21.08.2024
Суђење Урошу Блажићу, оптуженом да је 4. маја прошле године у селима Мало Орашје и Дубона убио девет и ранио 12 особа, почело је данас и наставља се у четвртак и петак. Суђење се одржава у згради Специјалног суда у Београду, а… »
Урош Блажић: Крив сам – спреман сам да поднесем било коју осуду
Време 21.08.2024
У Специјалном суду почело је суђење Урошу Блажићу, оптуженом да је 4. маја прошле године у селима Мало Орашје и Дубона убио девет и ранио 12 особа. Оптужени признао да је починио убиство. Чланови породица убијених и рањених… »
Урош Блажић признао кривицу за убиства у Малом Орашју и Дубони
Данас 21.08.2024
Суђење Урошу Блажићу, оптуженом да је у селима Дубона и Мало Орашје код Младеновца у мају прошле године убио девет особа и ранио 12, након више промена места одржавања, данас је званично почело у Специјалном суду у Београду… »
Драматично на суђењу за масакр: Урош Блажић није смео да погледа родитеље деце коју је убио, они узнемирени тражили одговоре…
Блиц 21.08.2024
Суђење Урошу Блажићу обележиле су сузе мајки убијене деце, питања родитеља на које нису добили одговоре. Родитељи убијених видно су потресени. Како преноси репортер "Блица" који је пратио суђење из дела суднице у којем су… »
Урош Блажић пред Специјалним судом: "Крив сам и спреман на било коју пресуду”
Инсајдер 21.08.2024
Оптужени за убиство деветоро људи у Малом Орашју и Дубони, Урош Блажић, у среду 21. августа признао је на суђењу пред Специјалним судом у Београду извршење кривичног дела које му се ставља на терет. Он је изјавио саучешће… »
Шок на суђењу због Блажићевих речи: "Моје срце ће више осећати патњу, него срца било кога у судници"
Мондо 21.08.2024
Данас је на суђењу масовном убици позван Радиша, отац Уроша Блажића, који је упутио шокантне речи. Урош Б. (22) из села Дубона код Младеновца узео је животе деветоро људи међу којима је и дете од 15 година, а тешко ранио 12… »
"Дошло је до преписке са Виктором Ђорђевићем, то је била каписла": Блажић открио мотив који га је навео на масакр
Мондо 21.08.2024
Блажић је на суђењу изнео своју одбрану и том приликом је открио мотив који га је навео на масакр. Данас је у Специјалном суду у Београду почело суђење Урошу Блажићу (22) из Дубоне код Младеновца. Блажић је на суђењу изнео… »
Урош Блажић изговара срамне речи на суђењу за масакр: "Не желим да кажем какве су се гадости дешавале у селу"
Телеграф 21.08.2024
Било ме је срамота да кажем да ми је неко упао у кућу и да ме је покрао. У току је суђење Урошу Блажићу, којем се суди због масакра у селима Мало Орашје и Дубона. Породице убијених присуствују суђењу, које је отворено за… »
У Специјалном суду почело суђење Урошу Блажићу, адвокат одбране одмах тражио десетоминутну паузу
Инсајдер 21.08.2024
У Специјалном суду у Београду, у среду 21. августа, почело је суђење Урошу Блажићу, оптуженом за убиство девет и рањавање 12 особа, 4. маја 2023. године у селима Мало Орашје и Дубона код Младеновца. Бранилац Уроша Блажића… »
„Свестан сам да ће ово изазвати гнев…“: Урош Блажић износи одбрану пред судом, пет стражара га опколио
Нова 21.08.2024
: Урош Блажић, оптужени за масакр у Дубони и Малом Орашју, коме је у току суђење у Специјалном суду у Београду, почео је са изношењем одбране, а како јавља наш репортер са лица места, њега је опколило пет чувара. „Остајем при… »
Трагедије у Београду: Оптужени за убиства у Дубони и Малом Орашју признао кривицу
Данас 21.08.2024
Петнаест месеци после масовног убиства у селима Дубони и Малом Орашју надомак Београда, суђење окривљеном Урошу Блажићу коначно је почело. Двадесетдвогодишњи Блажић, који се терети да је у ноћи 4. маја 2023. убио деветоро, а… »
Урош Блажић признао кривицу за убиства у Дубони и Малом Орашју: Мој отац не треба да одговара
Радио 021 21.08.2024
Урош Блажић је остао при исказу са припремног рочишта у којем је изнео да признаје кривицу. Претходно је рекао да је разумео наводе из оптужнице. Блажић је на почетку саслушања изразио саучешће породицама убијених и казао да… »
Први пиштољ ме коштао 100.000! Блажић се за говорницом клати и хвата за главу: Не знам шта ми је било! Тражио сам оцу кућу!…
Курир 21.08.2024
У Специјалном суду у Београду данас је почело суђење Урошу Блажићу због масакра у селима Мало Орашје и Дубона, где је убио девет и ранио 12 особа. На оптуженичкој клупи нашао се и његов отац Радиша Блажић. Урош Блажић на… »
"Блажић се смеје све време, он не треба хлеба да једе" Родитељи убијених у масакру код Младеновца очајни, гађали стакло у…
Курир 21.08.2024
У Специјалном суду у Београду почело суђење Урошу Блажићу (22) из Дубоне код Младеновца, који је 4. маја прошле године у крвавом пиру убио девет, а тешко ранио 12 жртава. У делу суднице где се налазе оштећене породице када је… »
Блажић за говорницом проговорио о масакру! Ево шта је рекао о својој кривици! Његов отац тврди да није крив
Дневник 21.08.2024
Ожалошћене породице убијених у Дубони и Малом Орашју налазе се у Специјалном суду у Београду, где је почело суђење осумњиченом Урошу Блажићу (22) из Дубоне код Младеновца, који је 4. маја прошле године у крвавом пиру убио… »
Знам да ће све што ћу сада изјавити изазвати још већи гнев јавности! Ево шта је Блажић рекао о масакру у Младеновцу
Курир 21.08.2024
Оптужени Урош Блажић је признао данас на почетку суђења да је 4. маја прошле године у селима Мало Орашје и Дубона убио девет и ранио 12 особа и изјаснио се кривим. Окривљени Урош и Радиша Блажић данас износе одбрану, а након… »
Почело суђење Урошу Блажићу, претходно имао поверљив разговор с адвокатом
Н1 Инфо 21.08.2024
Подели : Суђење Урошу Блажићу за убиство девет и рањавање 12 особа у Дубони и Малом Орашју, почело је у Вишем суду у Београду читањем оптужнице, у којој се описују детаљи масовног убиства. Претходно је адвокату Уроша Блажића… »
Суђење Урошу Блажићу прекинуто због захтева његовог адвоката: Сви изашли из суднице, ево и због чега
Нова 21.08.2024
: Суђење Урошу Блажићу у Специјалном суду у Београду накратко је прекинуто јер је његов адвокат затражио поверљив разговор са својим брањеником, јавља репортер Нове са лица места. Петар Луковић, адвокат Уроша Блажића рекао… »
"Разумео сам оптужницу и изјашњавам се кривим": Урош Блажић за говорницом, око њега стоји седам чувара
Мондо 21.08.2024
Блажић је стао за говорницу у сивој мајици, окружен седморицом чувара. У Специјалном суду у Београду је почело суђење осумњиченом Урошу Блажићу (22) из Дубоне код Младеновца. Након што је прочитана оптужница, Блажић је позван… »
Урош Блажић признао кривицу за убиства у Дубони и Малом Орашју
Нови магазин 21.08.2024
Урош Блажић је остао при исказу са припремног рочишта у којем је изнео да признаје кривицу. Претходно је рекао да је разумео наводе из оптужнице. Урошев отац Радош Блажић изјавиоје саућешће породицама. Изјаснио се да није крив… »
Прекинуто суђење Урошу Блажићу због захтева адвоката! Тражио поверљив разговор са њим, сви изашли из суднице
Мондо 21.08.2024
Адвокат Уроша Блажића затражио поверљив разговор са својим брањеником. Суђење Урошу Блажићу у Специјалном суду у Београду накратко је прекинуто јер је његов адвокат затражио поверљив разговор са својим брањеником, преноси… »
Отац Уроша Блажића изведен за судску говорницу: "Прво да вас поздравим, све судије, адвокате, командире..."
Телеграф 21.08.2024
Телеграф прати уживо суђење Урошу Блажићу. Урош Блажић је данас за судску говорницу изведен у пратњи пет полицајаца. Држао се хладно и кратко се изјаснио о кривици. Потом је за судску говорницу изведен његов отац. "Прво да вас… »
Урош Блажић уведен у судницу из посебног застакљеног дела: Изговорио је ове речи
Телеграф 21.08.2024
Ове речи је изговорио. Данас је суђење Урошу Блажићу, оптуженом да је 4. маја прошле године убио девет и ранио 12 особа. Његов отац Радиша Блажић је оптужен за оружје које је пронађено у његовој кући. Оптужени Урош Блажић… »
Трагедије у Београду: Почетак суђења осумњиченом за убиства у Дубони и Малом Орашју у Специјалном суду
Данас 21.08.2024
Петнаест месеци после масовног убиства у селима Дубони и Малом Орашју надомак Београда, суђење окривљеном Урошу Блажићу практично тек почиње. Двадесетдвогодишњи Блажић се терети да је у ноћи 4. маја 2023. убио деветоро, а… »
Трагедије у Београду: Почетак суђења оптуженом за убиства у Дубони и Малом Орашју у Специјалном суду
Радио 021 21.08.2024
Поступак почиње изношењем одбране окривљеног Уроша Блажића и његовог оца Радише. ББЦ/Наташа Анђелковић Чланови породица убијених и рањених улазе у зграду Специјалног суда у Београду пред почетак суђења главном оптуженом… »
Трагедије у Београду: Почетак суђења оптуженом за убиства у Дубони и Малом Орашју у Специјалном суду
НИН 21.08.2024
Петнаест месеци после масовног убиства у селима Дубони и Малом Орашју надомак Београда, суђење окривљеном Урошу Блажићу практично тек почиње. Двадесетдвогодишњи Блажић се терети да је у ноћи 4. маја 2023. убио деветоро, а… »
Породице убијених у Дубони и Малом Орашју стигле у суд, носе мајице са емотивним порукама
Н1 Инфо 21.08.2024
Подели : Породице убијених у Дубони и Малом Орашју стигле су у Специјални суд, где данас почиње суђење Урошу Блажићу, оптуженом да је 4. маја прошле године у ова два села убио девет и ранио 12 особа. Породице су на суђење… »
Почиње суђење Урошу Блажићу: Породице убијених у Дубони и Малом Орашју стигле у суд, носе црне мајице са тужним исписом ВИДЕО…
Нова 21.08.2024
: Суђење Урошу Блажићу и његовом оцу требало би данас да буде настављено пред Специјалним судом у Београду, по оптужбама да је починио масакр у селима Дубона и Мало Орашје. Породице убијених почеле су да пристижу испред зграде… »
Обукли су мајице са потресним порукама: Стигли испред суда чланови породица убијених у масакру код Младеновца
Телеграф 21.08.2024
Телеграф ће уживо пратити суђење. Чланови породица убијених у Дубони и Малом Орашју стигли су испред Специјалног суда где се данас одржава суђење Урошу Блажићу и његовом оцу Радиши. Они су се накратко окупили испред, а потом… »
Данас суђење масовном убици из Младеновца: Блажић пред родитељима жртава говори о злочину
Мондо 21.08.2024
У Специјалном суду у Београду почиње суђење Урошу Блажићу. У Специјалном суду у Београду данас почиње суђење осумњиченом Урошу Блажићу (22) из Дубоне код Младеновца, који је 4. маја прошле године у крвавом пиру убио девет, а… »
Урош Блажић данас први пут јавно говори о масакру: У Специјалном суду почиње суђење масовном убици из Младеновца!
Курир 21.08.2024
У Специјалном суду у Београду данс почиње суђење осумњиченом Урошу Блажићу (22) из Дубоне код Младеновца, који је 4. маја прошле године у крвавом пиру убио девет, а тешко ранио 12 жртава. Након завршеног припремног рочишта… »
Блажић ће данас детаљно испричати како је извршио масакр: Признао је злочин, Србија страхује од његових речи
Телеграф 21.08.2024
Суђење се, због безбедности, одржава у Специјалном суду у Београду. Данас у згради Специјалног суда у Београду данас почиње суђење Урошу Блажићу који је оптужен за масовно убиство које се 4. маја прошле године догодило у… »
Зашто је Србија све више изложена терористичким претњама? У "Јутро на Блиц" сазнајте да ли наше службе могу да заштите и…
Блиц 21.08.2024
Амбасаде Србије у две велике европске престонице, последњих дана добиле претње да ће бити мете терористичких напада. У Србији полиција прати око 100 припадника вехабијског покрета за које се процењује да би могли извршити… »
Почиње суђење Блажићу у Специјалном суду: Оптужени за масакр код Младеновца износи одбрану
Телеграф 21.08.2024
За сутра и прекосутра предвиђено је испитивање оштећених. У Специјалном суду у Београду данас почиње суђење Урошу Блажићу, оптуженом да је 4. маја прошле године у селима Мало Орашје и Дубона убио девет и ранио 12 особа. Урош… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: У Србији 51 место има само НИС пумпе, немају алтернативу за снабдевање горивом
Нова економија пре 3 сатајош 43 повезане
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Недељник пре 3 сатајош 29 повезаних
Софронијевић: Велико интересовање за легализацију, већ стигло више од 7.000 пријава
РТВ пре 1 сатјош 120 повезаних
Почео састанак председника Вучића са тимовима за енергетску стабилност: Присутан цео државни врх! Мали, Табаковић, Мацут... (фото)
Блиц пре 22 минутајош 43 повезане
Повећана тражња за еврима у мењачницама, НБС уверава да нема разлога за панику
Блоомберг Адриа пре 2 сатајош 22 повезане