Povezane vesti
Amerikanac objavio snimak, evo ko mu je izbušio gume u Zagrebu: "Znali su da je to moj auto, saznao sam šta se desilo!"…
Kurir 23.08.2024
Američki tiktoker Džastis Rid otkrio je ko mu je probušio gume na automobilu u Zagrebu. "Hteo sam da znam ko je to mogao da uradi, pa sam se raspitao. Srećom, u blizini je bila sigurnosna kamera. Evo šta se dogodilo u 21.15. Na snimku se vidi kako… »
Amerikancu u Zagrebu izbušili gume na automobilu sa beogradskim tablicama Sada je otkrio i ko je to uradio, ima snimak (video)
Dnevnik 23.08.2024
Američki tiktoker Džastus Rid otkrio je ko mu je probušio gume na automobilu u Zagrebu. "Hteo sam da znam ko je to mogao da uradi, pa sam se raspitao. Srećom, u blizini je bila sigurnosna kamera. Evo šta se dogodilo u 21.15. Na snimku se vidi kako… »
"Imam snimak gde mi u Zagrebu buše gume": Amerikanac parkirao auto sa BG tablicama i video ko je to uradio
Mondo 23.08.2024
Amerikanac je izazvao dosta reakcija zbog snimka na kojem kaže da mu je neko u Zagrebu izbušio gume na automobilu sa beogradskim tablicama. Američki tiktoker Džastus Rid otkrio je ko mu je probušio gume na automobilu u Zagrebu. "Hteo sam da znam ko… »
Vesti dana »
„Nasilje u porodici nije privatna stvar“: Od početka godine u porodičnom nasilju ubijeno 17 žena (VIDEO)
Zoom UE pre 8 satijoš 33 povezane
Vučević za Euronews Srbija: Opozicija izazvala incident, pa izostala rasprava o budžetu koji donosi rast penzija i plata
Euronews pre 1 satjoš 180 povezanih
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 7 satijoš 24 povezane
"Čekamo još informacija o srpskim turistima": Seničić o brodu koji je potonuo u području prepunom ajkula
Mondo pre 5 satijoš 24 povezane