Повезане вести
"Зарио је маказе у врат мом псу испред мене": Огласио се власник убијеног јазавичара у Јагодини
Мондо 25.08.2024
У Јагодини је мушкарац убио пса испред његовог власника. Мушкарац М.С. из Јагодине убио је пса у овом граду испред његовог власника Д.М. Он је испричао да је видео М.С. како његовом псу забада маказе за орезивање воћа у врат… »
Пред мојим очима ми је убио пса Ударао га је маказама, а онда му их је два пута зарио у врат
Дневник 25.08.2024
М. С. из Јагодине прексиноћ је убио пса у овом граду и то на очиглед његовог власника Драгутина Милојевића који је за Курир испричао да је видео како М. С. његовом псу забада маказе за орезивање воћа у врат! - Он ради на… »
"Пустио сам га да прошета, а онда сам чуо како скичи": Огласио се власник пса који је јуче убијен у Јагодини: "Питао сам га…
Блиц 25.08.2024
М.С. из Јагодине прексиноћ је убио пса у овом граду и то на очиглед његовог власника Драгутина Милојевића који је испричао да је видео како М.С. његовом псу забада маказе за орезивање воћа у врат! - Он ради на једној викендици… »
Власник пса за Курир након хорора у Јагодини "Ударао је мог пса маказама, а онда му их је 2 пута зарио у врат, чуо сам како…
Курир 25.08.2024
М.С. из Јагодине прекисоћ је убио пса у овом граду и то на очиглед његовог власника Драгутина Милојевића који је за Курир испричао да је видео како М.С. његовом псу забада маказе за орезивање воћа у врат! - Он ради на једној… »
Вести дана »
Добро дошли у 90-е: Нема девиза ни бензина, а стиже и Карићева БК телевизија. Вучић, Дачић и Шешељ нису ни одлазили
Нова пре 1 сатјош 46 повезаних
Одложено суђење студентима из Ниша ухапшеним након Видовданског протеста
Јужне вести пре 4 сатијош 29 повезаних
'Стојимо уз Украјину', поручили европски савезници после састанка са Зеленским
BBC News пре 9 минутајош 75 повезаних
ВИДЕО Нови ударац за Звезду због повреда, Саша Обрадовић причао о проблемима
Нова пре 14 минутајош 49 повезаних