Povezane vesti
"Ispala sam sebična prema njoj" Matora u uživo programu zakopala ratne sekire sa ovom rijaliti učesnicom, šok obrt!
Alo 02.09.2024
Ovo niko nije očekivao. Darko Tanasijević sinoć je ugostio Jovanu Tomić Matoru i Lejdi Di u emisiji "Narod pita". - Lejdi, ti još lepša nego prethodnog puta? -konstatovao je Darko. - Pa hvala ti puno, stavila sam sočiva i malo sam promenila izgled -rekla… »
"Ispala sam sebična, ali šta da radim": Matora zakopala ratne sekire sa ovom rijaliti takmičarkom
Telegraf 02.09.2024
Preporučujemo. U toku je emisija "Narod pita", a gošće su Jovana Tomić Matora i Lejdi Di. - Lejdi, ti još lepša nego prethodnog puta? - konstatovao je voditelj Darko. - Pa hvala ti puno, stavila sam sočiva i malo sam promenila izgled - rekla je Lejdi. -… »
Vesti dana »
Izbori Mionici, Negotinu i Sečnju: Uočene prve nepravilnosti, posmatračima isečene gume (BLOG)
Novi magazin pre 4 minutajoš 50 povezanih
Sportski dan: Igra Srbija, Željko, rukometašice, Novak u Kataru
Sport klub pre 54 minutajoš 35 povezanih
AMSS: Mokri kolovozi i opasnost od odrona na putevima u planinskim delovima
Danas pre 1 satjoš 19 povezanih
Jokić uprkos povredi predvodio Denver do pobede: Sve je slutilo na novi tripl-dabl, ali ga je trener zaustavio u tome!
Hot sport pre 2 satajoš 27 povezanih
Za 5 dana u Srbiji 460 nesreća, poginulo 9 ljudi. Ova crna statistika je alarm za sve: MUP se hitno oglasio!
Blic pre 29 minutajoš 49 povezanih