Povezane vesti
"Molila sam njegove kolege za pomoć": Potresna ispovest udovice Sinana Sakića: "Morala sam da pozajmim 5.000 evra na kamatu"
Blic 13.10.2024
Legendarni pevač Sinan Sakić preminuo je pre šest godina, a njegova supruga Sabina otkrila je sa kakvim se sve nedaćama suočavala. Sabina je otkrila da je imala mnoštvo finansijskih problema, a kako joj ni Sinanova porodica, a ni kolege nisu pomogle ona… »
Potresna ispovest sinanove udovice: "Molila sam njegove kolege za pomoć, morala sam da uzmem novac na kamatu"
Kurir 13.10.2024
Legenda narodne muzike, pevač Sinan Sakić preminuo je pre šest godina, a njegova supruga Sabina otkrila je sa kakvim se sve nedaćama suočavala. Sabina je otkrila da je imala mnoštvo finansijskih problema, a kako joj ni Sinanova porodica, a ni kolege nisu… »
Vesti dana »

Završeni protesti studenata u blokadi i zborova u Beogradu, Nišu i Novom Sadu: Sve ulice i mostovi ponovo prohodni
Blic pre 15 minutajoš 55 povezanih

Protest u Beogradu Udruženja za zaštitu životinja protiv nacrta zakona
Beta pre 8 satijoš 16 povezanih

(Mapa)sprema se jako nevreme, posebno upozorenje za Beograd! Rhmz popalio alarme: "Hitno ćemo se oglašavati sat, dva unapred, vreme je opasno"
Blic pre 15 minutajoš 41 povezana

Trener Zvezde Milojević: Teško mi je pao odlazak Šerifa Endiajea
Radio sto plus pre 1 satjoš 28 povezanih