Povezane vesti
Udovica Sinana Sakića otvorila dušu - Uzimala sam novac na kamatu!
Svet plus 13.10.2024
Udovica pevača Sinana Sakića otvorila dušu o teškom periodu, nakon što je Sinan pre šest godina preminuo. Molila sam za pomoć njegove kolege, kaže ona i dodaje da je ipak uzimala novac na kamatu! Udovica legendarnog pevača Sinana Sakića, Sabina… »
"Molila sam njegove kolege za pomoć": Potresna ispovest udovice Sinana Sakića: "Morala sam da pozajmim 5.000 evra na kamatu"
Blic 13.10.2024
Legendarni pevač Sinan Sakić preminuo je pre šest godina, a njegova supruga Sabina otkrila je sa kakvim se sve nedaćama suočavala. Sabina je otkrila da je imala mnoštvo finansijskih problema, a kako joj ni Sinanova porodica, a ni kolege nisu pomogle… »
Potresna ispovest sinanove udovice: "Molila sam njegove kolege za pomoć, morala sam da uzmem novac na kamatu"
Kurir 13.10.2024
Legenda narodne muzike, pevač Sinan Sakić preminuo je pre šest godina, a njegova supruga Sabina otkrila je sa kakvim se sve nedaćama suočavala. Sabina je otkrila da je imala mnoštvo finansijskih problema, a kako joj ni Sinanova porodica, a ni kolege… »
Vesti dana »
„Video sam kako pali auto, odmah sam zapisao tablice i pozvao policiju“: Svedok pucnjave u Mramorku otkriva nove detalje ranjavanja oca i sina
Nova pre 25 minutajoš 27 povezanih
Palestinske zdravstvene vlasti: Za 48 sati u izraelskim udarima ubijeno više od 120 osoba
Insajder pre 1 satjoš 23 povezane