Povezane vesti
"Tri puta sam se razvodila od istog čoveka": Sanja Marinković iskreno o krahu braka, priznala kako joj je sin sve to podneo…
Kurir 08.11.2024
U iskrenom razgovoru koji je otvorio vrata njenog privatnog života, Sanja Marinković je otkrila ono što nikada do sada nije delila sa javnošću i iskreno je govorila o privatnom životu, te je otkrila i detalje razvoda od Aleksandra Uhrina. - Moj bivši… »
"Moj bivši suprug i ja smo imali tri razvoda": Sanja Marinković o najtežem trenutku: "Sin dugo nije znao, plašila sam se kako…
Blic 08.11.2024
Voditeljka Sanja Marinković razvela se od Aleksandra Uhrina sa kojim ima sina Strahinju, a sada je otvoreno govorila o teškom periodu. Sanja se prisetila bolnog razgovora koji je imala sa tadašnjim suprugom, kada su odlučili da se raziđu. - Moj bivši… »
Vesti dana »

Masovne dojave o bombama u školama širom Srbije izazvale evakuacije i policijske provere
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 81 povezana

Ovo je osumnjičeni za napad: U sinagogi?! Svi na nogama zbog onoga što mu je za pojasom:"Ima bombu, bežite!" (foto)
Blic pre 22 minutajoš 44 povezane

Izraelska mornarica presrela Globalnu Sumud flotilu sa humanitarnom pomoći za Gazu
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 41 povezana

Čubrilo je objavio novu prognozu i samo će ovaj kraj biti pošteđen „potopa“ koji danas preti Srbiji
Nova pre 22 minutajoš 63 povezane

Izrael presreo flotilu ka Gazi, priveden i Beograđanin Ognjen Marković
Južne vesti pre 1 satjoš 20 povezanih