Povezane vesti
"Težak zadatak - bez pola tima u Subotici"
B92 22.11.2024
Trener fudbalera Novog Pazara Tomislav Sivić rekao je danas da je prinuđen na promene u ekipi, koja će gostovati Spartaku u 16. kolu Super lige Srbije. "Pola tima nam je van stroja zbog povreda i kartona. Ja nikada nisam kukao, ali to je veliki… »
Sivić u problemu, Pazarci bez pola tima u Subotici!
Sportske.net 22.11.2024
Trener fudbalera Novog Pazara Tomislav Sivić rekao je danas da je prinuđen na promene u ekipi, koja će gostovati Spartaku u 16. kolu Superlige Srbije. "Pola tima nam je van stroja zbog povreda i kartona. Ja nikada nisam kukao, ali to je veliki nedostatak… »
Sivić: Težak zadatak bez pola tima u Subotici
Sportski žurnal 22.11.2024
Meč se igra u subotu u 15 časova. Trener fudbalera Novog Pazara Tomislav Sivić rekao je danas da je prinuđen na promene u ekipi, koja će gostovati Spartaku u 16. kolu Super lige Srbije. - Pola tima nam je van stroja zbog povreda i kartona. Ja nikada… »
Vesti dana »

"Putin ne može da preživi da izgubi rat, a Zelenski kraj rata": Bliži se sastanak Trampa i ruskog lidera, naši analitičari: Jedno je sigurno - Ukrajina će biti žrtvovana!
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Vozači sa probnom dozvolom ne mogu da voze svaki automobil: Ovo je spisak dozvoljenih, a ko krši pravilo, kazne idu do 80.000 dinara
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

"Sastajem se s Putinom vrlo brzo, Zelenski neka se spremi da potpiše": Tramp upravo najavio razmenu teritorija: "Lokacija će mnoge usrećiti"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Jedan mladić oslobođen, drugi zadržan u pritvoru nakon incidenta na festivalu u Severnoj Mitrovici
Danas pre 2 satajoš 1 povezana