Povezane vesti
"Težak zadatak - bez pola tima u Subotici"
B92 22.11.2024
Trener fudbalera Novog Pazara Tomislav Sivić rekao je danas da je prinuđen na promene u ekipi, koja će gostovati Spartaku u 16. kolu Super lige Srbije. "Pola tima nam je van stroja zbog povreda i kartona. Ja nikada nisam kukao, ali to je veliki… »
Sivić u problemu, Pazarci bez pola tima u Subotici!
Sportske.net 22.11.2024
Trener fudbalera Novog Pazara Tomislav Sivić rekao je danas da je prinuđen na promene u ekipi, koja će gostovati Spartaku u 16. kolu Superlige Srbije. "Pola tima nam je van stroja zbog povreda i kartona. Ja nikada nisam kukao, ali to je veliki nedostatak… »
Sivić: Težak zadatak bez pola tima u Subotici
Sportski žurnal 22.11.2024
Meč se igra u subotu u 15 časova. Trener fudbalera Novog Pazara Tomislav Sivić rekao je danas da je prinuđen na promene u ekipi, koja će gostovati Spartaku u 16. kolu Super lige Srbije. - Pola tima nam je van stroja zbog povreda i kartona. Ja nikada… »
Vesti dana »

Vlast danas otvara prugu Novi Sad - Subotica, stanične zgrade u lošem stanju
Radio 021 pre 5 satijoš 61 povezana

Povučena nominacija Marka Brnovića za ambasadora SAD u Srbiji
Slobodna Evropa pre 44 minutajoš 21 povezana

Pregovori ili ultimatumi: Koliko je realno da Trampov mirovni plan za Gazu da neki rezultat?
Euronews pre 54 minutajoš 24 povezane

Nova Flotila krenula da probije izraelsku blokadu: Trenutno su kod obale Krita, nose pomoć za Gazu (video)
Blic pre 7 satijoš 26 povezanih

Vanredna situacija u četiri opštine zbog snega, u pojedinim krajevima prekidi u snabdevanju strujom i vodom
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 23 povezane