Povezane vesti
Mogu li vitamini i kupanje u ledenoj vodi da ojačaju imunitet
NIN 11.02.2025
Zima je, i jutro je hladno. Dok u kupaćim gaćama koračam ka ivici pontona na akumulacionom jezeru, imam osećaj da sam uz toplu odeću u svlačionici ostavio i zdrav razum. Na tabli je kredom ispisana temperatura vode danas - 3,9 stepeni Celzijusa, a… »
Radio 021 11.02.2025
Odrasli u proseku dobiju dve do tri prehlade godišnje, dok ih deca imaju između pet i osam. Emma Lynch/BBC Kupanje u vodi temperature 3,9 stepeni Celzijusa u Londonu Zima je, i jutro je hladno. Dok u kupaćim gaćama koračam ka ivici pontona na… »
BBC News 11.02.2025
Odrasli u proseku dobiju dve do tri prehlade godišnje, dok ih deca imaju između pet i osam. Zima je, i jutro je hladno. Dok u kupaćim gaćama koračam ka ivici pontona na akumulacionom jezeru, imam osećaj da sam uz toplu odeću u svlačionici ostavio i zdrav… »
Južne vesti 11.02.2025
Emma Lynch/BBC Kupanje u vodi temperature 3,9 stepeni Celzijusa u Londonu Zima je, i jutro je hladno. Dok u kupaćim gaćama koračam ka ivici pontona na akumulacionom jezeru, imam osećaj da sam uz toplu odeću u svlačionici ostavio i zdrav razum. Na tabli… »
Danas 11.02.2025
Zima je, i jutro je hladno. Dok u kupaćim gaćama koračam ka ivici pontona na akumulacionom jezeru, imam osećaj da sam uz toplu odeću u svlačionici ostavio i zdrav razum. Na tabli je kredom ispisana temperatura vode danas – 3,9 stepeni Celzijusa, a… »
Vesti dana »

Brnabić: Bez “kontramitinga” 28. juna, Vučić o studentskim optužbama na RTS-u
Serbian News Media pre 2 satajoš 16 povezanih

„Dosta smo ćutali dok nas tretiraju kao neprijatelje“: Građani 30 zborova u Novom Sadu blokiraju raskrsnicu kod Banovine
Nova pre 56 minutajoš 26 povezanih

Ispred Vlade Srbije i dalje traje protest neformalne grupe "Pobunjeni univerzitet"
Telegraf pre 1 satjoš 16 povezanih

Srbija uzima zajam 1,9 milijardi evra od francuskih banaka da kupi francuske Rafale
Vesti online pre 1 satjoš 6 povezanih

Tramp najavio ispravljanje bajdenovih grešaka na Kim: Hoće li prvi čovek SAD reagovati zbog sve većeg terora nad Srbima na Kosovu?
Kurir pre 12 minutajoš 37 povezanih