Povezane vesti
Mogu li vitamini i kupanje u ledenoj vodi da ojačaju imunitet
Radio 021 11.02.2025
Odrasli u proseku dobiju dve do tri prehlade godišnje, dok ih deca imaju između pet i osam. Emma Lynch/BBC Kupanje u vodi temperature 3,9 stepeni Celzijusa u Londonu Zima je, i jutro je hladno. Dok u kupaćim gaćama koračam ka ivici pontona na… »
NIN 11.02.2025
Zima je, i jutro je hladno. Dok u kupaćim gaćama koračam ka ivici pontona na akumulacionom jezeru, imam osećaj da sam uz toplu odeću u svlačionici ostavio i zdrav razum. Na tabli je kredom ispisana temperatura vode danas - 3,9 stepeni Celzijusa, a… »
BBC News 11.02.2025
Odrasli u proseku dobiju dve do tri prehlade godišnje, dok ih deca imaju između pet i osam. Zima je, i jutro je hladno. Dok u kupaćim gaćama koračam ka ivici pontona na akumulacionom jezeru, imam osećaj da sam uz toplu odeću u svlačionici ostavio… »
Danas 11.02.2025
Zima je, i jutro je hladno. Dok u kupaćim gaćama koračam ka ivici pontona na akumulacionom jezeru, imam osećaj da sam uz toplu odeću u svlačionici ostavio i zdrav razum. Na tabli je kredom ispisana temperatura vode danas – 3,9 stepeni Celzijusa, a… »
Južne vesti 11.02.2025
Emma Lynch/BBC Kupanje u vodi temperature 3,9 stepeni Celzijusa u Londonu Zima je, i jutro je hladno. Dok u kupaćim gaćama koračam ka ivici pontona na akumulacionom jezeru, imam osećaj da sam uz toplu odeću u svlačionici ostavio i zdrav razum. Na… »
Vesti dana »

Profesorka na Fakultetu bezbednosti: Policija u Novom Sadu u velikoj meri zloupotrebljena u političke svrhe
N1 Info pre 4 satijoš 37 povezanih

FOTO, VIDEO: Studenti i građani i dalje ispred zgrade suda čekaju odluku o pritvoru studentu FTN-a
Radio 021 pre 54 minutajoš 56 povezanih

Aleksandar Vučić: Zločinačke blokade prave veliku štetu državi - Nisam zadovoljan radom policije
Pravda pre 4 satijoš 27 povezanih

Evropska komesarka: Ono što EU traži je jako blizu onoga što traže ljudi koji protestuju na ulicama
Radio 021 pre 1 satjoš 51 povezana

Ko je bivši direktor Elektroprivrede Srbije Milorad Grčić i za šta se sumnjiči
BBC News pre 5 satijoš 26 povezanih