Povezane vesti
Mogu li vitamini i kupanje u ledenoj vodi da ojačaju imunitet
NIN 11.02.2025
Zima je, i jutro je hladno. Dok u kupaćim gaćama koračam ka ivici pontona na akumulacionom jezeru, imam osećaj da sam uz toplu odeću u svlačionici ostavio i zdrav razum. Na tabli je kredom ispisana temperatura vode danas - 3,9 stepeni Celzijusa, a… »
Radio 021 11.02.2025
Odrasli u proseku dobiju dve do tri prehlade godišnje, dok ih deca imaju između pet i osam. Emma Lynch/BBC Kupanje u vodi temperature 3,9 stepeni Celzijusa u Londonu Zima je, i jutro je hladno. Dok u kupaćim gaćama koračam ka ivici pontona na… »
BBC News 11.02.2025
Odrasli u proseku dobiju dve do tri prehlade godišnje, dok ih deca imaju između pet i osam. Zima je, i jutro je hladno. Dok u kupaćim gaćama koračam ka ivici pontona na akumulacionom jezeru, imam osećaj da sam uz toplu odeću u svlačionici ostavio i zdrav… »
Južne vesti 11.02.2025
Emma Lynch/BBC Kupanje u vodi temperature 3,9 stepeni Celzijusa u Londonu Zima je, i jutro je hladno. Dok u kupaćim gaćama koračam ka ivici pontona na akumulacionom jezeru, imam osećaj da sam uz toplu odeću u svlačionici ostavio i zdrav razum. Na tabli… »
Danas 11.02.2025
Zima je, i jutro je hladno. Dok u kupaćim gaćama koračam ka ivici pontona na akumulacionom jezeru, imam osećaj da sam uz toplu odeću u svlačionici ostavio i zdrav razum. Na tabli je kredom ispisana temperatura vode danas – 3,9 stepeni Celzijusa, a… »
Vesti dana »

U Srbiji danas na snazi narandžasti meteo-alarm: Moguć grad, olujni vetar i velika količina padavina
Sputnik pre 3 minutajoš 8 povezanih

Obeležavanje 30 godina od akcije "Oluja" danas u Sremskim Karlovcima, meštani poručili Vučiću da je nepoželjan
Radio 021 pre 38 minutajoš 3 povezane

Kad i gde možete da gledate meč Partizan – Radnički 1923 u Superligi Srbije?
Danas pre 8 satijoš 5 povezanih

Vladimir Đukanović: Nisu normalni što hapse Momirovića, ako je tačno za njega - moraće celu Vladu da privedu
Radio 021 pre 38 minutajoš 1 povezana