Povezane vesti
Mogu li vitamini i kupanje u ledenoj vodi da ojačaju imunitet
NIN 11.02.2025
Zima je, i jutro je hladno. Dok u kupaćim gaćama koračam ka ivici pontona na akumulacionom jezeru, imam osećaj da sam uz toplu odeću u svlačionici ostavio i zdrav razum. Na tabli je kredom ispisana temperatura vode danas - 3,9 stepeni Celzijusa, a… »
Radio 021 11.02.2025
Odrasli u proseku dobiju dve do tri prehlade godišnje, dok ih deca imaju između pet i osam. Emma Lynch/BBC Kupanje u vodi temperature 3,9 stepeni Celzijusa u Londonu Zima je, i jutro je hladno. Dok u kupaćim gaćama koračam ka ivici pontona na… »
BBC News 11.02.2025
Odrasli u proseku dobiju dve do tri prehlade godišnje, dok ih deca imaju između pet i osam. Zima je, i jutro je hladno. Dok u kupaćim gaćama koračam ka ivici pontona na akumulacionom jezeru, imam osećaj da sam uz toplu odeću u svlačionici ostavio i zdrav… »
Južne vesti 11.02.2025
Emma Lynch/BBC Kupanje u vodi temperature 3,9 stepeni Celzijusa u Londonu Zima je, i jutro je hladno. Dok u kupaćim gaćama koračam ka ivici pontona na akumulacionom jezeru, imam osećaj da sam uz toplu odeću u svlačionici ostavio i zdrav razum. Na tabli… »
Danas 11.02.2025
Zima je, i jutro je hladno. Dok u kupaćim gaćama koračam ka ivici pontona na akumulacionom jezeru, imam osećaj da sam uz toplu odeću u svlačionici ostavio i zdrav razum. Na tabli je kredom ispisana temperatura vode danas – 3,9 stepeni Celzijusa, a… »
Vesti dana »

Šok: Poslato pogrešno telo; Upozorenje je odmah usledilo: Vratite ih, odmah
B92 pre 1 satjoš 31 povezana

Uskoro stiže i sneg, a onda nagli preokret: Nova prognoza Marka Čubrila, evo kakvo vreme nas očekuje pred zimu
Mondo pre 2 satajoš 25 povezanih

Zvanično počela grejna sezona – o spremnosti Energetike večeras na RTK
RTK pre 43 minutajoš 22 povezane

Stručnjak objasnio na koja 3 načina banke moraju da pomognu klijentima koji ne mogu da otplate kredit
Telegraf pre 1 satjoš 22 povezane