Povezane vesti

Mogu li vitamini i kupanje u ledenoj vodi da ojačaju imunitet

Radio 021 pre 9 sati
Odrasli u proseku dobiju dve do tri prehlade godišnje, dok ih deca imaju između pet i osam. Emma Lynch/BBC Kupanje u vodi temperature 3,9 stepeni Celzijusa u Londonu Zima je, i jutro je hladno. Dok u kupaćim gaćama koračam ka ivici pontona na… »

NIN pre 9 sati
Zima je, i jutro je hladno. Dok u kupaćim gaćama koračam ka ivici pontona na akumulacionom jezeru, imam osećaj da sam uz toplu odeću u svlačionici ostavio i zdrav razum. Na tabli je kredom ispisana temperatura vode danas - 3,9 stepeni Celzijusa, a… »

BBC News pre 9 sati
Odrasli u proseku dobiju dve do tri prehlade godišnje, dok ih deca imaju između pet i osam. Zima je, i jutro je hladno. Dok u kupaćim gaćama koračam ka ivici pontona na akumulacionom jezeru, imam osećaj da sam uz toplu odeću u svlačionici ostavio… »

Danas pre 9 sati
Zima je, i jutro je hladno. Dok u kupaćim gaćama koračam ka ivici pontona na akumulacionom jezeru, imam osećaj da sam uz toplu odeću u svlačionici ostavio i zdrav razum. Na tabli je kredom ispisana temperatura vode danas – 3,9 stepeni Celzijusa, a… »

Južne vesti pre 9 sati
Emma Lynch/BBC Kupanje u vodi temperature 3,9 stepeni Celzijusa u Londonu Zima je, i jutro je hladno. Dok u kupaćim gaćama koračam ka ivici pontona na akumulacionom jezeru, imam osećaj da sam uz toplu odeću u svlačionici ostavio i zdrav razum. Na… »

Vesti dana »