Повезане вести

‘Вхен ве арривед ин Опленац ин 1992, ми фатхер вас он а килл лист! Тхе тхрее оф ус ретурнед то Енгланд! И цаме бацк алоне ин…

‘Вхен ве арривед ин Опленац ин 1992, ми фатхер вас он а килл лист! Тхе тхрее оф ус ретурнед то Енгланд! И цаме бацк алоне ин…

Курир 28.02.2025
“Вхат фригхтенс ме тхе мост ис тхат ве аре лосинг оур идентити, оур цултуре оф ремембранце, анд респецт фор оур сацрифицес, ас велл ас тхе фацт тхат мани цхилдрен аре леавинг Сербиа. Ми миссион ис то пресерве Сербиан идентити анд… »
Предраг Мијатовић ловед адреналине, моторцицлес… бут фате хад ит тхат хе’д дие ат аге 21! Фатхер: "Синце оур Пеђа ис алреади…

Предраг Мијатовић ловед адреналине, моторцицлес… бут фате хад ит тхат хе’д дие ат аге 21! Фатхер: "Синце оур Пеђа ис алреади…

Курир 28.02.2025
"Синце оур цхилд ис алреади гоне, лет сомеоне елсе ливе. Ат леаст а парт оф оур сон вилл ремаин аливе," саид Јова Мијатовић он 11 Јули 1995, тхе момент хе вас толд тхат хис фирстборн сон, Предраг - Пеђа, хеалтхи анд фулл оф лифе… »
‘Тхеи цаллед ме ‘Спотти’, саид ит вас дисгустинг анд тхат И схоулд ремове ит’: Никола (24) ендуред иеарс оф буллиинг бут…

‘Тхеи цаллед ме ‘Спотти’, саид ит вас дисгустинг анд тхат И схоулд ремове ит’: Никола (24) ендуред иеарс оф буллиинг бут…

Курир 28.02.2025
"Тхеи толд ме ит вас угли, тхат ит вас дисгустинг, тхеи цаллед ме ‘Спотти’. Пеопле старе ат ме евери даи, маке цомментс, цхилдрен аск ме вхат ит ис, хов И гот ит, иф ит хуртс… Бут тхе ворст аре тхосе вхо тхинк тхеи кнов вхат И… »
‘Лове Макес тхе Рооф оф Оур Хоме Импенетрабле’: Алекса Балашевић он Фамили, Даугхтер Вера, Традитионс, Нев Филм

‘Лове Макес тхе Рооф оф Оур Хоме Импенетрабле’: Алекса Балашевић он Фамили, Даугхтер Вера, Традитионс, Нев Филм

Курир 28.02.2025
Ас тхе ексцитемент оф тхе Нев Иеар’с целебратионс градуалли фадес анд даили лифе ресумес, Алекса Балашевић, продуцер анд сцреенвритер оф Мегдан, лоокс бацк он а иеар филлед витх цхалленгес анд триумпхс. Витх хис дебут филм, хе вон… »

Вести дана »