Povezane vesti
"Prišao mi je s leđa i udario me u glavu": Oglasio se ministar Selaković nakon napada
Blic pre 1 dan
Ministar Nikola Selaković rekao je da se dobro oseća posle sinoćnjeg napada u Beogradu. Nepoznato lice udarilo me je, nakon psovki i uvreda, u predelu glave i pobeglo. Ministar kulture Nikola Selaković sinoć je fizički napadnut na ulici u Beogradu… »
Ministar kulture Srbije Nikola Selaković fizički napadnut u Beogradu, uhapšen osumnjičeni
Slobodna Evropa pre 1 dan
Ministar kulture Srbije Nikola Selaković fizički je napadnut u Beogradu, ali se oseća dobro i prijavio je slučaj policiji, kako je rekao za državnu televiziju 8. marta. "Nepoznato lice me je napalo sa leđa, išao sam od svog stana da posetim… »
Uhapšen napadač na Nikolu Selakovića Policija ga našla u stanu u blizini mesta napada
Dnevnik pre 1 dan
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da su pripadnici Uprave kriminalističke policije, Službe za suzbijanje kriminala, po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, pronašli i uhapsili u njegovom stanu… »
Uhapšen jedan od napadača na ministra kulture Nikolu Selakovića
Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Jedan od muškaraca koji je napao ministra Nikolu Selakovića uhapšen je danas, potvrđeno je Telegrafu! Reč je o Milanu Tavčaru za koga se sumnja da je sinoć napao Selakovića na Crvenom krstu. Ministar kulture Nikola Selaković… »
Uhapšen napadač na Nikolu Selakovića (VIDEO)
Euronews pre 22 sata
Napadač na ministra kulture Nikolu Selakovića je uhapšen, saznaje Euronews Srbija. Selaković je napadnut sinoć u Beogradu, na Crvenom krstu. "Išao sam od stana gde živim sa svojom porodicom da posetim svoje roditelje, to je bilo negde oko 25 do 10… »
"Blic" saznaje: Uhapšen osumnjičeni za napad na ministra Selakovića (foto)
Blic pre 23 sata
Milan Tavčar uhapšen je danas zbog sumnje da je sinoć na Crvenom krstu napao ministra kulture Nikolu Selakovića, saznaje "Blic". Kako saznajemo, njemu je poslednje zabeleženo radno mesto, prema podacima sa mreže na Linkedin-u, komercijalni direktor… »
Uhapšen napadač na ministra Selakovića
NIN pre 23 sata
Dežurni javni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu odredio je večeras zadržavanje u trajanju od 48 sati osumnjičenom za napad na ministra kulture Nikolu Selakovića, saopšteno je iz tog tužilaštva. ''Dežurni javni tužilac Prvog… »
Kurir saznaje! Uhapšen napadač na Selakovića Ovo je zaposleni u Junajted grupi koji je brutalno napao ministra (foto)
Kurir pre 23 sata
Milan Tavčar (40), zaposlen u internet prodavnici "Šopster" (Shoppster), uhapšen je zbog brutalnog napada na ministra kulture Nikolu Selakovića, saznaje Kurir! Napadač na Selakovića je zaposlen u kompaniji koja se nalazi pod okriljem "Junajted… »
Uhapšen napadač na ministra kulture Selakovića!
Mondo pre 1 dan
Uhapšen je napadač na ministra kulture Nikolu Selakovića. M. T. uhapšen je danas zbog sumnje da je sinoć na Crvenom krstu napao ministra kulture Nikolu Selakovića. Ministar Nikola Selaković je rekao, gostujući u Dnevniku RTS-a, da se dobro oseća… »
Oglasilo se tužilaštvo nakon što je brutalno pretučen ministar Nikola Selaković! Napadač ga napao s leđa, pesnicom ga…
Kurir pre 1 dan
Dežurni javni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu obavešten je da je juče u večernjim časovima verbalno, a zatim i fizički napadnut ministar kulture u Vladi Republike Srbije Vladimir Selaković. Nepoznati muškarac visoko oko 190… »
Tužilaštvo naložilo utvrđivanje identiteta napadača na ministra Selakovića
RTS pre 1 dan
Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je policiji da utvrde identitet osobe koja je 7. marta u večernjim satima fizički napala ministra kulture Nikole Selakovića. Tužilaštvo je naložilo i da se pribave snimci kamera video-nadzora i… »
Tužilaštvo naložilo utvrđivanje identiteta napadača na ministra Selakovića
RTV pre 1 dan
BEOGRAD - Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu nalożilo je policiji da utvrde identitet osobe koja je 7. marta u večernjim satima fizički napala ministra kultute Vladimira Selakovića. Tužilaštvo je naložilo i da se pribave snimci kamera video… »
Dačić: Izdvojili smo sa kamera lice za koje sumnjamo da je napalo Selakovića, sad identifikujemo
NIN pre 1 dan
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je uz pomoć snimaka sa kamera izdvojena jedna osoba za koju se sumnja da je sinoć u Beogradu napala ministra kulture Nikolu Selakovića i sada se radi na identifikaciji, kako bi bila… »
"Napadnut je verbalno, pa fizički": Oglasilo se tužilaštvo o napadu na Nikolu Selakovića: Policija da pribavi snimke kamera
Blic pre 1 dan
Dežurni javni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu obavešten da je dana juče u večernjim časovima verbalno, a zatim i fizički napadnut ministar kulture u Vladi Republike Srbije Nikola Selaković, zbog čega je pokrenuta istraga i… »
Dačić: Ministar Selaković fizički napadnut u Beogradu
Danas pre 1 dan
Ministar kulture Nikola Selaković napadnut je sinoć u Beogradu, i policija traga za napadačem, rekao je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić. Selaković je došao u petak uveče u MUP krvavog nosa i prijavio da je napadnut, ispričao je Dačić… »
Dačić: Radi se na identifikaciji i hapšenju osumnjičenog za napad na Selakovića
Insajder pre 1 dan
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je policija sa snimka kamera izdvojila jedno lice za koje se sumnja da je sinoć fizički napalo ministra kulture Nikolu Selakovića i istakao da se radi na identifikaciji i hapšenju… »
Tužilaštvo traži napadača ministra Selakovića, policija prikuplja dokaze
Insajder pre 1 dan
Dežurni javni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu obavešten je da je 7. marta 2025. godine u večernjim časovima verbalno, a zatim i fizički napadnut ministar kulture u Vladi Republike Srbije, Nikola Selaković, navodi se u… »
Radio 021 pre 1 dan
Policija traga za počiniocem, saopštio je ministar unutrašnjih poslova. ANDREJ CUKIC/EPA-EFE/REX/Shutterstock Ministar kulture Nikola Selaković napadnut je sinoć u Beogradu, i policija traga za napadačem, rekao je ministar unutrašnjih poslova Ivica… »
Južne vesti pre 1 dan
ANDREJ CUKIC/EPA-EFE/REX/Shutterstock Ministar kulture Nikola Selaković napadnut je sinoć u Beogradu, i policija traga za napadačem, rekao je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić. Selaković je došao u petak uveče u MUP krvavog nosa i prijavio… »
Policija došla do lika napadača na ministra! Dačić otkrio: Selaković je došao u policiju krvavog nosa
Kurir pre 1 dan
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je policija sa snimka kamera izdvojila jedno lice za koje se sumnja da je sinoć fizički napalo ministra kulture Nikolu Selakovića i otkrio da se radi na identifikaciji i hapšenju… »
NIN pre 1 dan
Ministar kulture Nikola Selaković napadnut je sinoć u Beogradu, i policija traga za napadačem, rekao je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić. Selaković je došao u petak uveče u MUP krvavog nosa i prijavio da je napadnut, ispričao je Dačić… »
Oglasilo se tužilaštvo o napadu na Selakovića: Policija treba da prikupi ove dokaze
Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Javni tužilav Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu obavešten je da je 7. marta u večernjim satima verbalno, a zatim i fizički napadnut ministar kulture Nikola Selaković. Tužilac je policijskim službenicima naložio da… »
"U ministarstvo je došao sav krvav, naočare su mu bile polomljene": Dačić o napadu na Nikolu Selakovića: Nije bilo svađe…
Blic pre 1 dan
Ministar kulture Nikola Selaković sinoć je fizički napadnut na ulici u beogradskom naselju Crveni Krst. Napad je oštro osudio ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, ističući da je napad politički motivisan. Dačić je izneo je detalje u vezi… »
Dačić: Selaković posle napada u MUP došao krvavog nosa, radi se na identifikaciji
N1 Info pre 1 dan
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je uz pomoć snimaka sa kamera izdvojena jedna osoba za koju se sumnja da je sinoć u Beogradu napala ministra kulture Nikolu Selakovića i sada se radi na identifikaciji, kako bi bila uhapšena… »
RTV pre 1 dan
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je policija sa snimka kamera izdvojila jedno lice za koje se sumnja da je sinoć fizički napalo ministra kulture Nikolu Selakovića i istakao da se radi na identifikaciji i… »
Dačić: Izdvojili smo sa kamera lice za koje sumnjamo da je napalo Selakovića, sad identifikujemo
Danas pre 1 dan
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je uz pomoć snimaka sa kamera izdvojena jedna osoba za koju se sumnja da je sinoć u Beogradu napala ministra kulture Nikolu Selakovića i sada se radi na identifikaciji, kako bi bila… »
Euronews pre 1 dan
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je policija sa snimka kamera izdvojila jedno lice za koje se sumnja da je sinoć fizički napalo ministra kulture Nikolu Selakovića i istakao da se radi na identifikaciji i hapšenju… »
Novi magazin pre 1 dan
U policiju je došao krvavog nosa: Dačić o potrazi za napadačem na Selakovića
Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je policija sa snimka kamera izdvojila jedno lice za koje se sumnja da je sinoć fizički napalo ministra kulture Nikolu Selakovića i istakao da se radi na identifikaciji i… »
Selaković: Napalo me nepoznato lice i psovalo SNS
Beta pre 1 dan
Ministar kulture Nikola Selaković rekao je jutros da se dobro oseća posle sinoćnjeg napada u Beogradu, navodeći da ga je u glavu udarilo nepoznato lice, nakon psovki i uvreda, i potom pobeglo. "Nepoznato lice me je napalo sa leđa, išao sam od svog… »
Selaković otkrio detalje kako je napadnut, brojne osude incidenta
NIN pre 1 dan
Ministar kulture Nikola Selaković izjavio je danas da se dobro oseća posle sinoćnjeg napada u Beogradu i ispričao da ga je nepoznata osoba, posle psovki i uvreda, udarila u glavu i potom pobegla. "Nepoznato lice me je napalo sa leđa, išao sam od… »
Selaković se oglasio nakon napada
Vesti online pre 1 dan
Ministar kulture Srbije Nikola Selaković izjavio je jutros da se dobro oseća, nakon što ga je nepoznato lice sinoć, kako je naveo, napalo sa leđa i udarilo u glavu. “Išao sam od stana gde živim sa svojom porodicom da posetim svoje roditelje, to… »
Selaković: Dobro se osećam, nepoznato lice me je sinoć napalo sa leđa
Euronews pre 1 dan
Ministar kulture Nikola Selaković izjavio je jutros da se dobro oseća, nakon što ga je nepoznato lice sinoć, kako je naveo, napalo sa leđa i udarilo u glavu. "Išao sam od stana gde živim sa svojom porodicom da posetim svoje roditelje, to je bilo… »
Selaković: Osećam se dobro, nepoznato lice me je udarilo nakon psovki i uvreda
N1 Info pre 1 dan
Ministar Nikola Selaković rekao je za RTS da se dobro oseća posle sinoćnjeg napada u Beogradu i da ga je nepoznato lice "udarilo, nakon psovki i uvreda, u predelu glave, sa leve strane nosa i pobeglo". „Nepoznato lice me je napalo sa leđa, išao sam… »
Selaković za RTS: Dobro se osećam posle sinoćnjeg napada - nepoznato lice prišlo mi je s leđa, udarilo u predelu glave i…
RTS pre 1 dan
Ministar Nikola Selaković rekao je za RTS da se dobro oseća posle sinoćnjeg napada u Beogradu. Nepoznato lice udarilo me je, nakon psovki i uvreda, u predelu glave, sa leve strane nosa i pobeglo, naveo je Selaković. Govoreći o atmosferi koja je… »
Napadnut ministar kulture Nikola Selaković
Vreme pre 1 dan
Ministar kulture Nikola Selaković napadnut je u petak uveče (7. marta) ispred zgrade u kojoj žive njegovi roditelji u Beogradu. Ministar kulture Nikola Selaković fizički je napadnut na ulici u Beogradu, objavio je RTS. Pojedini mediji tvrdili su da… »
Oglasio se Nikola Selaković o sinoćnjem napadu: Nepoznato lice prišlo mi je s leđa
Nova pre 1 dan
Ministar Nikola Selaković rekao je da se dobro oseća posle sinoćnjeg napada u Beogradu. Nepoznato lice udarilo me je, nakon psovki i uvreda, u predelu glave, sa leve strane nosa i pobeglo, naveo je Selaković. Govoreći o atmosferi koja je dovela do… »
Prišao sa leđa, udario u glavu: Otkriveni detalji napada na Selakovića
Pravda pre 1 dan
Ministar Nikola Selaković rekao je za RTS da se dobro oseća posle sinoćnjeg napada u Beogradu. Nepoznato lice udarilo me je, nakon psovki i uvreda, u predelu glave, sa leve strane nosa i pobeglo, naveo je Selaković. Govoreći o atmosferi koja je… »
Napadnut ministar kulture Nikola Selaković
Vesti online pre 1 dan
Ministar kulture Nikola Selaković fizički je napadnut na ulici u Beogradu, preneo je RTS. Kako je RTS naveo, ministar Selaković je bio kod lekara zbog povreda, a nakon što je utvrđen njihov stepen, podneće prijavu. Pojedini mediji tvrde da je bilo… »
Ministar Selaković nakon brutalnog napada: Dobro sam! Siledžija me napao s leđa, kada sam se okrenuo, on me je udario i…
Kurir pre 1 dan
Ministar kulture Nikola Selaković koji je sinoć napadnut, kaže da se oseća dobro i da ne poznaje osobu koja ga je napala. - Jedno nepoznato lice, čovek kog nikad nisam video, napao me s leđa. Išao sam da posetim roditelje pre 22 sata. Dobacivao je… »
Prišao mi je s leđa i udario me u glavu ministar Selaković se oglasio nakon napada
Dnevnik pre 1 dan
BEOGRAD: Ministar kulture Nikola Selaković izjavio je jutros da se dobro oseća, nakon što ga je nepoznato lice sinoć, kako je naveo, napalo sa leđa i udarilo u glavu. "Išao sam od stana gde živim sa svojom porodicom da posetim svoje roditelje, to… »
Prišao mi je s leđa i udario me u glavu: Ministar Selaković se oglasio nakon napada
Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Kaže da se oseća dobro i da ne poznaje osobu koja ga je napala. - Jedno nepoznato lice, čovek kog nikad nisam video, napao me s leđa. Išao sam da posetim roditelje pre 22 sata. Dobacivao je, vređao, psovao pričao kako će da nas nabija na kolac… »
Selaković: Dobro se osećam posle sinoćnjeg napada – nepoznato lice prišlo mi je s leđa, udarilo u predelu glave i…
Danas pre 1 dan
Ministar kulture Nikola Selaković sinoć je fizički napadnut na ulici u Beogradu, a danas je rekao da se dobro oseća posle napada. „Nepoznato lice me je napalo sa leđa, išao sam od svog stana da posetim roditelje, oko 25 do 10 uveče“, rekao je… »
"Prišao mi je s leđa, okrenuo sam se, a onda me je udario u glavu": Oglasio se ministar Selaković posle napada
Mondo pre 1 dan
Ministar Selaković napadnut je sinoć kada je išao da poseti roditelje. Ministar kulture Nikola Selaković napadnut je sinoć kada je išao da poseti roditelje, nakon čega je upućen u KCS na preglede. Ministar je jutros gostovao na RTS i kako je rekao… »
Prišao mi je s leđa i udario me u glavu: Ministar Selaković se oglasio nakon napada
Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Ministar kulture Nikola Selaković sinoć je napadnut, a danas kaže da se oseća dobro i da mu osoba koja ga je napakoji je sinoć napadnut, kaže da se oseća dobro i da ne poznaje osobu koja ga je napala. - Jedno nepoznato lice, čovek… »
Brutalno izvređao selakovića, pa ga udario pesnicom u glavu ispod levog oka! Ministru slomljen mu nos: Novi detalji napada!
Kurir pre 1 dan
Ministar kulture Nikola Selaković napadnut je večeras na putu da poseti roditelje, a prema najnovijim informacijama, razgovarao je telefon kada je čuo kako mu se neko iza leđa obraća i vređa. Naime, Selakoviću su upućene reči "P**** SNS-ovska… »
Ministar Selaković pretučen u Gružanskoj ulici: Napadač ga vređao, pa udario pesnicom ispod oka
Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Ministar kulture Nikola Selaković napadnut je u Gružanskoj ulici u Beogradu. On je razgovarao telefonom kada je čuo kako neko iza njega glasno govori i vređa ga rečima: "P**** SNS-ovska, j******* vam mater svima, nabijaćemo vas na… »
Vesti dana »

Blokade u Zemunu i kod Vukovog spomenika: Sremci se okupljaju u Pećincima, niški studenti krenuli ka Beogradu
Telegraf pre 3 satajoš 48 povezanih

Milijarder Ilon Mask o pucanju ukrajinskih linija na frontu: Trampov saveznik potkačio i rusku vojsku
Telegraf pre 1 satjoš 32 povezane

Reagovala policija: Prekršajna prijava protiv muškarca (39) koji je vređao i upućivao pogrdne reči članovima SNS
Kurir pre 6 satijoš 24 povezane