Povezane vesti
Problemi s viškom kilograma posle 40. mogu ukazivati na manjak vitamina
Serbian News Media 04.06.2025
Kako starimo, telo teže apsorbuje i koristi određene hranljive materije, što žene starije od 40 godina čini posebno osetljivim na nedostatak važnih vitamina i minerala. Takvi nedostaci mogu poremetiti ključne metaboličke i hormonske funkcije, što dovodi… »
Problemi sa kilogramima nakon 40. ukazuju na nedostatak određenih vitamina
Novi magazin 04.06.2025
Kako starimo, telo teže apsorbuje i koristi određene hranljive materije, što žene starije od 40 godina čini posebno osetljivim na nedostatak važnih vitamina i minerala. Takvi nedostaci mogu poremetiti ključne metaboličke i hormonske funkcije, što dovodi… »
Problemi sa kilogramima nakon 40. ukazuju na nedostatak određenih vitamina
N1 Info 04.06.2025
Vesti dana »

Ministarstvo odbrane: Građani će moći da prisustvuju paradi, početak u 11.00 sati
Telegraf pre 1 satjoš 3 povezane

Rastužila sve u studiju: Gabrijela se prisetila smrti oca: "Mesec dana pred moj odlazak u Beograd, on me je napustio"
Blic pre 10 minutajoš 1 povezana

"Mislim da se mi ne slažemo oko dve stvari": Tramp u avionu otkrio detalje razgovora sa Starmerom
Blic pre 3 satajoš 1 povezana