Povezane vesti
Veteran Goran Mijailović pušten na slobodu: “Policajac mi je stao nogom na glavu”
Serbian News Media pre 2 sata
Ratni veteran Goran Mijailović Minda, koji je nedavno priveden u Bačkom Petrovcu tokom incidenata povezanih sa izložbom fotografija, pušten je na slobodu. U izjavi za medije, Mijailović je naglasio da postoji video snimak koji dokazuje njegovu nevinost i… »
Ratni veteran: Policajac mi je stao nogom na glavu
Pravda pre 2 sata
Goran Mijailović Minda, ratni veteran koji je pušten na slobodu, kazao je da postoji snimak na kom se vidi da nije počinio nikakvo krivično delo u Bačkom Petrovcu, gde je prethodno priveden. - Postojao je snimak, pokušali su da naprave kao sam ja… »
Ratni veteran koji je pušten: Policajac mi je stao nogom na glavu, postoji snimak - nisu imali dokaz da sam uradio bilo koje…
Novi magazin pre 3 sata
Goran Mijailović Minda, ratni veteran koji je pušten na slobodu, kazao je da postoji snimak na kom se vidi da nije počinio nikakvo krivično delo u Bačkom Petrovcu, gde je prethodno priveden. "Postojao je snimak, pokušali su da naprave kao sam ja… »
Ratni veteran koji je pušten: Policajac mi je stao nogom na glavu, postoji snimak - nisu imali dokaz da sam uradio bilo koje…
N1 Info pre 4 sati
Goran Mijailović Minda, ratni veteran koji je pušten na slobodu, kazao je da postoji snimak na kom se vidi da nije počinio nikakvo krivično delo u Bačkom Petrovcu, gde je prethodno priveden. "Postojao je snimak, pokušali su da naprave kao sam ja… »
Jedan ratni veteran pušten, drugom određena mera kućnog pritvora na predlog tužilaštva
N1 Info pre 4 sati
Ivan Maksimović, advokat prethodno privedenih ratnih veterana u Bačkom Petrovcu, kazao je da je za jednog doneta mera kućnog pritvora na predlog tužilaštva, a za drugog veterana, tužilaštvo nije predložilo nikakvu meru. Advokat Maksimović je kazao da je… »
Novi Sad: Jedan ratni veteran pušten, drugom određena mera kućnog pritvora
Beta pre 4 sati
Jednom od dvojice ratnih veterana koji su saslušani u novosadskom tužilaštvu određena je mera kućnog pritvora na predlog tužilaštva, dok za drugog nije predložena nikakva mera, odnosno oslobođen je. To je novinarima pred sudom potvrdio advokat Ivan… »
Jedan ratni veteran pušten, drugom određena mera kućnog pritvora zbog incidenta u Bačkom Petrovcu
Insajder pre 4 sati
Jednom od dvojice ratnih veterana koji su danas saslušani u novosadskom tužilaštvu određena je mera kućnog pritvora na predlog tužilaštva, dok za drugog nije predložena nikakva mera, odnosno, oslobođen je. To je novinarima pred sudom potvrdio advokat… »
Novi Sad: Jedan ratni veteran pušten, drugom određena mera kućnog pritvora
Radio sto plus pre 3 sata
To je novinarima pred sudom potvrdio advokat Ivan Maksimović, pravni zastupnik privedenih ratnih veterana. Obojica veterana se terete za krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti. Ispred suda u Novom Sadu okupili su se veterani… »
Jedan ratni veteran pušten, drugom određena mera kućnog pritvora na predlog tužilaštva
In medija pre 4 sati
Dvojici ratnih veterana određen je kućni pritvor nakon hapšenja u Bačkom Petrovcu, dok je jedan od njih pušten bez mera. Njihovi advokati tvrde da nema dokaza za optužbe o napadu na policajca i najavljuju žalbe, dok veterani okupljeni ispred novosadskog… »
Jedan ratni veteran pušten, drugom određen kućni pritvor na predlog tužilaštva (VIDEO)
Danas pre 4 sati
Ivan Maksimović, advokat prevedenih ratnih veterana, kazao je da je za jednog doneta mera kućnog pritvora na predlog tužilaštva, a za drugog veterana, tužilaštvo nije predložilo nikakvu meru. „Ja sam oslobođen skroz, a drugom našem veteranu su odredili… »
Jednom ratnom veteranu određen kućni pritvor, drugi se brani sa slobode
Radio 021 pre 4 sati
Jednom od privedenih ratnih veterana određen je kućni pritvor, dok za drugog tužilaštvo nije tražilo nikakvu meru, rekao je advokat Ivan Maksimović. On je naveo da je "ključni faktor snimak događaja". "Ovo je naravoučenije svima za buduće proteste, kada… »
Novosadsko tužilaštvo predložilo kućni pritvor za dvojicu veterana, poznato za šta ih tereti
Radio 021 pre 5 sati
Novosadsko tužilaštvo je predložilo da se odredi kućni pritvor dvojici veterana privedenih u subotu u Bačkom Petrovcu, a koji su danas saslušani u novosadskom sudu. Čeka se da predlog bude usvojen ili odbačen od strane sudije za prethodni postupak… »
Tužilaštvo predložilo kućni pritvor za privedene ratne veterane
Nova pre 5 sati
Tužilaštvo je dalo predlog za određivanje mere kućnog pritvora za privedene ratne veterane, a čeka se da predlog bude usvojen ili odbačen od strane sudije za prethodni postupak, javlja naša reporterka. Obojica ratnih veterana se terete za krivično delo… »
Skup podrške veterana uhapšenim kolegama: Policija ih na neprimeren način strpala u maricu, ne znamo zašto
Novi magazin pre 5 sati
Ispred suda u Novom Sadu okupili su se veterani, kako bi izrazili podršku dvojici kolega koji su uhapšeni u subotu u Bačkom Petrovcu, tokom održavanja izložbe fotografija sa protesta, koju su organizovali meštani. Veteran Simon za N1 je ispričao kako je… »
Skup podrške veterana uhapšenim kolegama: Policija ih na neprimeren način strpala u maricu, ne znamo zašto
N1 Info pre 6 sati
Ispred suda u Novom Sadu okupili su se veterani, kako bi izrazili podršku dvojici kolega koji su uhapšeni u subotu u Bačkom Petrovcu, tokom održavanja izložbe fotografija sa protesta, koju su organizovali meštani. Veteran Simon za N1 je ispričao kako je… »
Protest u Novom Sadu zbog saslušanja veterana iz Bačkog Petrovca
Nedeljnik pre 6 sati
Ispred suda u Novom Sadu okupili su se veterani, kako bi izrazili podršku dvojici kolega koji su uhapšeni u subotu u Bačkom Petrovcu, tokom održavanja izložbe fotografija sa protesta, koju su organizovali meštani, piše N1. Veteran Simon za N1 je ispričao… »
Uhapšena dvojica veterana u Bačkom Petrovcu, traži se objašnjenje
Serbian News Media pre 6 sati
Ispred suda u Novom Sadu okupili su se veterani kako bi pružili podršku dvojici svojih kolega, koji su privedeni u subotu u Bačkom Petrovcu. Veterani su uhapšeni tokom povratka sa izložbe fotografija, koja je bila posvećena građanskim protestima. Jedan… »
Veterani ispred suda u Novom Sadu: Skup podrške zbog uhapšenih kolega u Bačkom Petrovcu
Danas pre 6 sati
Saslušanje ratnih veterana u tužilaštvu u Novom Sadu zbog incidenata u Bačkom Petrovcu
Radio sto plus pre 5 sati
Simo Radovanović, jedan od veterana, za agenciju Beta je rekao da su dvojica uhapšena “na brutalan način” i da nije poznato koje delo im se stavlja na teret. “Mi smo tražili informaciju o tome gde su oni privedeni i da li su medicinski zbrinuti jer je… »
Skup podrške veterana uhapšenim kolegama: Policija ih na neprimeren način strpala u maricu i odvela u nepoznatom pravcu
Nova pre 7 sati
Vesti dana »

Tramp: Zelenski može da prisustvuje samitu sa Putinom, ali nije bio deo toga
Nova pre 27 minutajoš 68 povezanih

Izraelska vojska nastavila na napade na punktove za distribuciju pomoći: Oko 40 mrtvih
B92 pre 7 minutajoš 32 povezane

Ratni veteran koji je pušten: Policajac mi je stao nogom na glavu, postoji snimak - nisu imali dokaz da sam uradio bilo koje delo
Novi magazin pre 3 satajoš 19 povezanih

Veliki šumski požari u Crnoj Gori: Čanj, Bijelo Polje, Podgorica, Nikšić i pomoć Srbije
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 75 povezanih

Smanjena vrednost građevinskih radova u Srbiji u drugom kvartalu
Radio 021 pre 47 minutajoš 27 povezanih