Повезане вести
Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић поднио оставку
Слободна Европа 18.08.2025
Радован Вишковић, предсједник Владе босанскохерцеговачког ентитета Република Српска (РС), поднио је оставку на ту функцију, у понедјељак, 18. августа. Вишковић је члан Савеза независних социјалдемократа (СНСД) Милорада Додика и… »
Није више председник Републике Српске? Додику одбијена жалба!
Телеграф 18.08.2025
Апелационо одељење Суда БиХ одбило је жалбу Милорада Додика на одлуку ЦИК-а којом му је одузет мандат председника Републике Српске. Подсетимо, на седници Централне изборне комисије Босне и Херцеговине (ЦИК БиХ) Милораду Додику… »
Додик најавио владу националног јединства, а крајем септембра - референдум
Спутник 18.08.2025
Председник Републике Српске Милорад Додик најавио је данас Владу националног јединства и референдум за крај септембра. Он је на конференцији за медије истакао, да се, имајуц́и у виду околности у којима се налази БиХ и арогантан… »
Додик најавио референдум за крај септембра
Данас 18.08.2025
Председник Републике Српске Милорад Додик најавио је да ц́е референдум у босанском ентитету бити одржан крајем септембра. Он је то објавио на конференцији за новинаре у Бањалуци 18. августа, на којој је премијер ентитета Радован… »
Премијер Вишковић поднео оставку, следи избор нове Владе Републике Српске
РТС 18.08.2025
Премијер Републике Српске Радован Вишковић поднео је оставку, али и најавио да остаје у тиму СНСД-а. Премијер РС је то потврдио на конференцији за новинаре и рекао да се бира нова Влада Републике Српске. У Палати председника РС-а… »
Нећемо бити колонија: Додик најавио владу националног јединства и датум референдума
Ало 18.08.2025
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је на конференцији за медије, да се, имајући у виду околности у којима се налази БиХ и арогантан приступ Запада који води хибридни рат, сматрало да треба превазићи шири друштвени… »
Референдум у републици српској крајем септембра: Додик најавио владу националног јединства - "Дејтонски споразум је срушен"
Вечерње новости 18.08.2025
ПРЕДСЕДНИК Републике Српске Милорад Додик најавио је данас Владу националног јединства и референдум за крај септембра. Милорад Додик фото БЗдриња Он је на конференцији за медије истакао, да се, имајући у виду околности у којима… »
Премијер Републике Српске Радован Вишковић поднео оставку
Радио 021 18.08.2025
Премијер Републике Српске Радован Вишковић изјавио је да подноси оставку на ту функцију. "У договору са председником РС Милорадом Додиком, српском чланицом Председништва БиХ Жељком Цвијановић, одлучили смо да бирамо нову Владу… »
Вишковић поднео оставку - Република Српска бира нову Владу!
РТВ 18.08.2025
БАЊАЛУКА - Председник Владе Републике Српске Радован Вишковић потврдио је данас да је поднео оставку на ту функцију и да се бира нова Влада Српске. Он је на конференцији за новинаре рекао да ће радити "неки други посао"… »
Радован Вишковић поднео оставку на место премијера Владе Републике Српске
Блиц 18.08.2025
Радован Вишковић, председник Владе Републике Српске, поднео је оставку на ову позицију и потврдио на конференцији за медије да се бира нова Влада Српске. Бира се нова Влада Српске, а Вишковић, како истиче, ће радити неки други… »
Премијер Републике Српске поднео оставку: Бира се нова влада
Нова 18.08.2025
Премијер Републике Српске Радован Вишковић и званично је поднео оставку на функцију, чиме је отворен процес формирања нове ентитетске владе. На састанку коалиционих партнера окупљених око СНСД-а, одржаном у Палати председника… »
Радован Вишковић поднео оставку на место премијера Републике Српске
Н1 Инфо 18.08.2025
Радован Вишковић поднео је оставку на место премијера Републике Српске, јавља Н1 Сарајево. "Као што видите, нисам у болници него на плажи. Никад се нисам боље осећао. Ово је дан који сам дуго очекивао, још од именовања за… »
Вишковић поднео оставку на функцију премијера: Република Српска бира нову Владу
НИН 18.08.2025
Председник Владе Републике Српске (РС) Радован Вишковић поднео је данас оставку на ту функцију и потврдио да ће се бирати нова Влада РС, преноси РТРС. "Никад се нисам боље осећао. Ово је дан који сам очекивао и када сам именован… »
Додик најавио референдум за крај септембра
Слободна Европа 18.08.2025
Предсједник Републике Српске Милорад Додик најавио је да ће референдум у том бх. ентитету бити одржан крајем септембра. То је изјавио на конференцији за новинаре у Бањалуци, 18. аугуста на којој је предсједник ентитетске Владе… »
Радован Вишковић поднео оставку на место премијера Владе Републике Српске
Блиц 18.08.2025
Радован Вишковић, председник Владе Републике Српске, поднео је оставку на ову позицију и потврдио на конференцији за медије да се бира нова Влада Српске. Бира се нова Влада Српске, а Вишковић, како истиче, ће радити неки други… »
Радован Вишковић поднео оставку на место премијера, бира се нова Влада Републике Српске
Еуроневс 18.08.2025
Премијер Републике Српске Радован Вишковић поднео је оставку на ту функцију, саопштио је данас на конференцији за медије, а преноси Еуроневс.ба. "У договору са предсједником Републике, чланом Председништва БиХ и председником… »
Радован Вишковић поднео оставку на функцију премијера РС
Данас 18.08.2025
У Бањалуци је данас, у Палати председника Републике Српске, одржан састанак коалиционих партнера предвођених Савезом независних социјалдемократа (СНСД), а главна тема разговора била је реконструкција ентитетске владе. Како пишу… »
Пала влада Српске
Вести онлине 18.08.2025
Председник владе Републике Српске Радован Вишковиц́, поднео је оставку на ову позицију и потврдио на конференцији за медије да се бира нова влада Српске. Додик: Захвалан сам Вишковиц́у. Бира се нова влада Српске, а Вишковиц́… »
Вишковић поднео оставку на место премијера Републике Српске: У договору са Додиком одлучили смо да се бира нова влада
Курир 18.08.2025
"У договору са председником Републике, председником НСРС и наравно српским чланом Председништва БиХ, одлучили смо да се бира нова Влада", рекао је Радован Вишковић. "Остајем у тиму, ту сам, радићу неки други посао. Све што сам до… »
Премијер Републике Српске поднео оставку: Бира се нова влада
Мондо 18.08.2025
Премијер Републике Српске Радован Вишковић поднео је оставку, саопштио је данас на конференцији за медије. "Остајем у тиму, ту сам, радићу неки други посао. Све што сам до сада радио, радићу са неке друге позиције", рекао је… »
Радован Вишковић поднео оставку; Српска бира нову Владу ВИДЕО
Б92 18.08.2025
Премијер Републике Српске Радован Вишковић поднео је оставку. Вишковић је одлуку саопштио данас на конференцији за медије. "Остајем у тиму, ту сам, радићу неки други посао. Све што сам до сада радио, радићу са неке друге… »
Вишковић поднео оставку: Српска бира нову Владу (видео)
Вечерње новости 18.08.2025
ПРЕДСЕДНИК Владе Републике Српске Радован Вишковић, поднео је оставку на ову позицију и потврдио на конференцији за медије да се бира нова Влада Српске. Радован Вишковић, Фото Влада РС Бира се нова Влада Српске, а Вишковић, како… »
Вишковиц́ поднео оставку, Српска бира нову Владу
Спутник 18.08.2025
Председник Владе Републике Српске Радован Вишковиц́, поднео је оставку на ову позицију и потврдио на конференцији за медије да се бира нова Влада Српске. Бира се нова Влада Српске, а Вишковиц́, како истиче, ц́е радити неки други… »
БиХ: Вишковић демантовао да ће поднети оставку или бити смењен с места премијера РС
Данас 18.08.2025
Премијер Републике Српске (РС) Радован Вишковић демантовао је наводе да ће поднети оставку или бити смењен са функције председника Владе РС.“Све су то приче, пишу новине и медији“, кратко је рекао Вишковић за бањалучке… »
Премијер Републике Српске Вишковић поднео оставку "Остајем у тиму"
Дневник 18.08.2025
Премијер Републике Српске Радован Вишковић поднео је оставку. Вишковић је одлуку саопштио данас на конференцији за медије. "Остајем у тиму, ту сам, радићу неки други посао. Све што сам до сада радио, радићу са неке друге… »
Радован Вишковић поднео оставку!
Телеграф 18.08.2025
Раскол унутар СНСД-а: Додик планира реконструисану Владу РС-а као свој спас, Вишковић одбија послушност?
Данас 18.08.2025
Политичка криза у Републици Српској улази у нову фазу након што је, према тврдњама опозиционог лидера Небојше Вукановића, премијер Радован Вишковић под притиском врха СНСД-а позван да хитно поднесе оставку, али се томе одлучно… »
Вести дана »
Батут: У Србији за десет година 127 случајева хантавирусне инфекције, односно мишје грознице
Н1 Инфо пре 1 сатјош 28 повезаних
Иран одбацио амерички предлог за мировни споразум: „То је листа жеља, а не реалност“
Нова пре 2 сатајош 34 повезане
Министарство просвете објаснило како ће студенти добити ЕСПБ бодове волонтирањем на изложби ЕКСПО
Н1 Инфо пре 2 сатајош 23 повезане
"Батут" се за "Блиц здравље" огласио о хантавирусу који хара: Ево каква је ситуација у Србији, све о инфекцији која изазива два синдрома, а преносе је глодари
Блиц пре 3 сатајош 39 повезаних
Цене нафте и гаса у оштром паду: САД и Иран коначно близу договора, смирују се тензије на Блиском истоку
Мондо пре 3 сатајош 34 повезане