Povezane vesti

Dodik najavio vladu nacionalnog jedinstva, a krajem septembra - referendum

Dodik najavio vladu nacionalnog jedinstva, a krajem septembra - referendum

Sputnik pre 3 sata
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik najavio je danas Vladu nacionalnog jedinstva i referendum za kraj septembra. On je na konferenciji za medije istakao, da se, imajući u vidu okolnosti u kojima se nalazi BiH i arogantan pristup Zapada koji vodi… »
Dodik najavio referendum za kraj septembra

Danas pre 3 sata
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik najavio je da će referendum u bosanskom entitetu biti održan krajem septembra. On je to objavio na konferenciji za novinare u Banjaluci 18. avgusta, na kojoj je premijer entiteta Radovan Višković podneo… »
Premijer Višković podneo ostavku, sledi izbor nove Vlade Republike Srpske

Premijer Višković podneo ostavku, sledi izbor nove Vlade Republike Srpske

RTS pre 3 sata
Premijer Republike Srpske Radovan Višković podneo je ostavku, ali i najavio da ostaje u timu SNSD-a. Premijer RS je to potvrdio na konferenciji za novinare i rekao da se bira nova Vlada Republike Srpske. U Palati predsednika RS-a u Banjoj Luci održan je… »
Nećemo biti kolonija: Dodik najavio vladu nacionalnog jedinstva i datum referenduma

Nećemo biti kolonija: Dodik najavio vladu nacionalnog jedinstva i datum referenduma

Alo pre 3 sata
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je na konferenciji za medije, da se, imajući u vidu okolnosti u kojima se nalazi BiH i arogantan pristup Zapada koji vodi hibridni rat, smatralo da treba prevazići širi društveni konsenzus - vladom… »
Referendum u republici srpskoj krajem septembra: Dodik najavio vladu nacionalnog jedinstva - "Dejtonski sporazum je srušen"

Referendum u republici srpskoj krajem septembra: Dodik najavio vladu nacionalnog jedinstva - "Dejtonski sporazum je srušen"

Večernje novosti pre 3 sata
PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik najavio je danas Vladu nacionalnog jedinstva i referendum za kraj septembra. Milorad Dodik foto BZdrinja On je na konferenciji za medije istakao, da se, imajući u vidu okolnosti u kojima se nalazi BiH i arogantan… »
Dodiku odbijena žalba!

Dodiku odbijena žalba!

Telegraf pre 3 sata
Apelaciono odeljenje Suda BiH odbilo je žalbu Milorada Dodika na odluku CIK-a kojom mu je oduzet mandat predsednika Republike Srpske. Podsetimo, na sednici Centralne izborne komisije Bosne i Hercegovine (CIK BiH) Miloradu Dodiku je početkom avgusta… »
Radovan Višković podneo ostavku na mesto premijera Vlade Republike Srpske

Blic pre 4 sati
Radovan Višković, predsednik Vlade Republike Srpske, podneo je ostavku na ovu poziciju i potvrdio na konferenciji za medije da se bira nova Vlada Srpske. Bira se nova Vlada Srpske, a Višković, kako ističe, će raditi neki drugi posao, te dodaje da u timu… »
Višković podneo ostavku - Republika Srpska bira novu Vladu!

Višković podneo ostavku - Republika Srpska bira novu Vladu!

RTV pre 4 sati
BANJALUKA - Predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković potvrdio je danas da je podneo ostavku na tu funkciju i da se bira nova Vlada Srpske. On je na konferenciji za novinare rekao da će raditi "neki drugi posao", napominjući da će ostati član… »
Premijer Republike Srpske Radovan Višković podneo ostavku

Premijer Republike Srpske Radovan Višković podneo ostavku

Radio 021 pre 4 sati
Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da podnosi ostavku na tu funkciju. "U dogovoru sa predsednikom RS Miloradom Dodikom, srpskom članicom Predsedništva BiH Željkom Cvijanović, odlučili smo da biramo novu Vladu RS", rekao je Višković na… »
Premijer Republike Srpske podneo ostavku: Bira se nova vlada

Nova pre 4 sati
Premijer Republike Srpske Radovan Višković i zvanično je podneo ostavku na funkciju, čime je otvoren proces formiranja nove entitetske vlade. Na sastanku koalicionih partnera okupljenih oko SNSD-a, održanom u Palati predsednika RS u Banjaluci, glavna… »
Radovan Višković podneo ostavku na mesto premijera Republike Srpske

Radovan Višković podneo ostavku na mesto premijera Republike Srpske

N1 Info pre 4 sati
Radovan Višković podneo je ostavku na mesto premijera Republike Srpske, javlja N1 Sarajevo. "Kao što vidite, nisam u bolnici nego na plaži. Nikad se nisam bolje osećao. Ovo je dan koji sam dugo očekivao, još od imenovanja za predsednika Vlade, a danas… »
Višković podneo ostavku na funkciju premijera: Republika Srpska bira novu Vladu

Višković podneo ostavku na funkciju premijera: Republika Srpska bira novu Vladu

NIN pre 4 sati
Predsednik Vlade Republike Srpske (RS) Radovan Višković podneo je danas ostavku na tu funkciju i potvrdio da će se birati nova Vlada RS, prenosi RTRS. "Nikad se nisam bolje osećao. Ovo je dan koji sam očekivao i kada sam imenovan za predsednika Vlade RS… »

Slobodna Evropa pre 3 sata
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik najavio je da će referendum u tom bh. entitetu biti održan krajem septembra. To je izjavio na konferenciji za novinare u Banjaluci, 18. augusta na kojoj je predsjednik entitetske Vlade Radovan Višković podnio… »

Blic pre 4 sati
Radovan Višković, predsednik Vlade Republike Srpske, podneo je ostavku na ovu poziciju i potvrdio na konferenciji za medije da se bira nova Vlada Srpske. Bira se nova Vlada Srpske, a Višković, kako ističe, će raditi neki drugi posao, te dodaje da u timu… »
Radovan Višković podneo ostavku na mesto premijera, bira se nova Vlada Republike Srpske

Radovan Višković podneo ostavku na mesto premijera, bira se nova Vlada Republike Srpske

Euronews pre 4 sati
Premijer Republike Srpske Radovan Višković podneo je ostavku na tu funkciju, saopštio je danas na konferenciji za medije, a prenosi Euronews.ba. "U dogovoru sa predsjednikom Republike, članom Predsedništva BiH i predsednikom Narodne skupštine RS… »
Radovan Višković podneo ostavku na funkciju premijera RS

Radovan Višković podneo ostavku na funkciju premijera RS

Danas pre 4 sati
U Banjaluci je danas, u Palati predsednika Republike Srpske, održan sastanak koalicionih partnera predvođenih Savezom nezavisnih socijaldemokrata (SNSD), a glavna tema razgovora bila je rekonstrukcija entitetske vlade. Kako pišu Vijesti.ba, prema… »
Pala vlada Srpske

Pala vlada Srpske

Vesti online pre 4 sati
Predsednik vlade Republike Srpske Radovan Višković, podneo je ostavku na ovu poziciju i potvrdio na konferenciji za medije da se bira nova vlada Srpske. Dodik: Zahvalan sam Viškoviću. Bira se nova vlada Srpske, a Višković, kako ističe, će raditi neki… »
Višković podneo ostavku na mesto premijera Republike Srpske: U dogovoru sa Dodikom odlučili smo da se bira nova vlada

Višković podneo ostavku na mesto premijera Republike Srpske: U dogovoru sa Dodikom odlučili smo da se bira nova vlada

Kurir pre 4 sati
"U dogovoru sa predsednikom Republike, predsednikom NSRS i naravno srpskim članom Predsedništva BiH, odlučili smo da se bira nova Vlada", rekao je Radovan Višković. "Ostajem u timu, tu sam, radiću neki drugi posao. Sve što sam do sada radio, radiću sa… »

Mondo pre 4 sati
Premijer Republike Srpske Radovan Višković podneo je ostavku, saopštio je danas na konferenciji za medije. "Ostajem u timu, tu sam, radiću neki drugi posao. Sve što sam do sada radio, radiću sa neke druge pozicije", rekao je Višković. "U dogovoru sa… »
Radovan Višković podneo ostavku; Srpska bira novu Vladu VIDEO

Radovan Višković podneo ostavku; Srpska bira novu Vladu VIDEO

B92 pre 4 sati
Premijer Republike Srpske Radovan Višković podneo je ostavku. Višković je odluku saopštio danas na konferenciji za medije. "Ostajem u timu, tu sam, radiću neki drugi posao. Sve što sam do sada radio, radiću sa neke druge pozicije", rekao je Višković. On… »
Višković podneo ostavku: Srpska bira novu Vladu (video)

Višković podneo ostavku: Srpska bira novu Vladu (video)

Večernje novosti pre 4 sati
PREDSEDNIK Vlade Republike Srpske Radovan Višković, podneo je ostavku na ovu poziciju i potvrdio na konferenciji za medije da se bira nova Vlada Srpske. Radovan Višković, Foto Vlada RS Bira se nova Vlada Srpske, a Višković, kako ističe, će raditi neki… »
Višković podneo ostavku, Srpska bira novu Vladu

Višković podneo ostavku, Srpska bira novu Vladu

Sputnik pre 4 sati
Predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković, podneo je ostavku na ovu poziciju i potvrdio na konferenciji za medije da se bira nova Vlada Srpske. Bira se nova Vlada Srpske, a Višković, kako ističe, će raditi neki drugi posao, te dodaje da u… »
Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković podnio ostavku

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković podnio ostavku

Slobodna Evropa pre 4 sati
Radovan Višković, predsjednik Vlade bosanskohercegovačkog entiteta Republika Srpska (RS), podnio je ostavku na tu funkciju, u ponedjeljak, 18. avgusta. Višković je član Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorada Dodika. "Mi smo odlučili da se… »
BiH: Višković demantovao da će podneti ostavku ili biti smenjen s mesta premijera RS

BiH: Višković demantovao da će podneti ostavku ili biti smenjen s mesta premijera RS

Danas pre 5 sati
Premijer Republike Srpske (RS) Radovan Višković demantovao je navode da će podneti ostavku ili biti smenjen sa funkcije predsednika Vlade RS.“Sve su to priče, pišu novine i mediji“, kratko je rekao Višković za banjalučke Nezavisne novine. On nije… »
Premijer Republike Srpske Višković podneo ostavku "Ostajem u timu"

Premijer Republike Srpske Višković podneo ostavku "Ostajem u timu"

Dnevnik pre 4 sati
Premijer Republike Srpske Radovan Višković podneo je ostavku. Višković je odluku saopštio danas na konferenciji za medije. "Ostajem u timu, tu sam, radiću neki drugi posao. Sve što sam do sada radio, radiću sa neke druge pozicije", rekao je Višković. On… »
Radovan Višković podneo ostavku!

Radovan Višković podneo ostavku!

Telegraf pre 5 sati
Raskol unutar SNSD-a: Dodik planira rekonstruisanu Vladu RS-a kao svoj spas, Višković odbija poslušnost?

Raskol unutar SNSD-a: Dodik planira rekonstruisanu Vladu RS-a kao svoj spas, Višković odbija poslušnost?

Danas pre 6 sati
Politička kriza u Republici Srpskoj ulazi u novu fazu nakon što je, prema tvrdnjama opozicionog lidera Nebojše Vukanovića, premijer Radovan Višković pod pritiskom vrha SNSD-a pozvan da hitno podnese ostavku, ali se tome odlučno opire. Prema… »

Vesti dana »