Povezane vesti

Srbija nikako ne ume sa njima, a evo šta kaže harizmatičan trener: Progovorio o bolesnom Polonari i poslao moćnu poruku…

Srbija nikako ne ume sa njima, a evo šta kaže harizmatičan trener: Progovorio o bolesnom Polonari i poslao moćnu poruku…

Hot sport pre 37 minuta
Đanmarko Poceko iskreno o budućnosti: „Možda mi je ovo poslednji Evrobasket sa Italijom, ali to nije važno“! Selektor Italije Đanmarko Poceko mogao bi da vodi „azure“ poslednji put na Evrobasketu, ali o tome ne želi previše da razmišlja. U razgovoru za… »
Oglasio se Bogdan Bogdanović: Evo zašto nije potpisao dres Partizana! Pucnjava zbog crtanja grafita: Partizanovac otvorio…

Oglasio se Bogdan Bogdanović: Evo zašto nije potpisao dres Partizana! Pucnjava zbog crtanja grafita: Partizanovac otvorio…

Hot sport pre 37 minuta
Sada je sve jasnije! Košarkaška reprezentacija Srbije impresionirala je domaću publiku u Beogradskoj areni, savladavši Sloveniju u prijateljskom meču pred Evropsko prvenstvo. Hvala daily Bogdane na objasnjenju Nema zle krvi https://t.co/HxUlgrFUBU —… »
Ozbiljan peh: Rival Srbije bez svog najboljeg igrača na Evrobasketu! Pucnjava zbog crtanja grafita: Partizanovac otvorio vatru…

Ozbiljan peh: Rival Srbije bez svog najboljeg igrača na Evrobasketu! Pucnjava zbog crtanja grafita: Partizanovac otvorio vatru…

Hot sport pre 37 minuta
Reprezentacija Estonije biće oslabljeni na Evrobasketu jer je Majk Kocar, jedan od najiskusnijih igrača zadobio povredu ramena. Startni centar je nakon obavljenih medicinskih pregleda obavestio javnost da neće nastupiti na predstojećem Evropskom… »
Grčka bez Janisa tesno savladala Italiju

Grčka bez Janisa tesno savladala Italiju

RTS pre 1 sat
Košarkaši Grčke pobedili su Italiju 76:74 u meču pripremnog "Akropolis kupa" pred Evrobasket. Poslednji susret "Akropolis kupa" pripao je domaćinima u "Oaka" areni. Italijani nisu održali dvocifrenu prednost 40:30 posle prvog poluvremena. Grci su u… »
Desetkovani Grci srušili Italijane, revanš za pet dana: Fontekio raspucan, Adetokumbo odmarao

Desetkovani Grci srušili Italijane, revanš za pet dana: Fontekio raspucan, Adetokumbo odmarao

Mondo pre 1 sat
Košarkaška reprezentacija Grčke osvojila je prijateljski Akropolis kup pred Eurobasket, pošto je savladala selekciju Italije posle preokreta sa 76:74. U sastavu Vasilisa Spanulisa nije bilo prve zvezde Janisa Adetokumba, kao ni Kostasa Slukasa i Dinosa… »
Bez Janisa: Grčka slomila Italiju

Bez Janisa: Grčka slomila Italiju

Sport klub pre 1 sat
Okršaj učesnika C grupe na Evropskom prvenstvu, čije će utakmice da budu upriličene u Limasolu, okončan je tesnom pobedom Grčke nad Italijom 76:74 (16:20, 14:20, 27:12, 19:22) u atinskoj dvorani OAKA, koja je nedavno preimenovana zbog sponzorskih… »
Grčka može i bez Janisa: Heleni srušili Italiju u generalnoj probi za Eurobasket

Grčka može i bez Janisa: Heleni srušili Italiju u generalnoj probi za Eurobasket

Kurir pre 1 sat
Košarkaši Grčke osvojili su Akropolis kup u Atini pobedom nad Italijom 76:74 u svojevrrsnoj generalnoj probi pred start Eurobasketa. Kod pobedničke ekipe Tajler Dorsi je bio najefikasniji sa 14 poena, Papanikolau je dodao 11, dok su Toliopulos i… »
Grci pokazali da mogu i bez Janisa

Grci pokazali da mogu i bez Janisa

B92 pre 1 sat
Košarkaši Grčke pobedili su i u drugom meču na Akropolis Kupu. Ovoga puta su bili bolji od reprezentacije Italije sa (76:74) i tako su došli do trofeja u Atini, čime su dali najbolju uvertiru pred start Evropskog prvenstva. Tajler Dorsi je bio… »
Grčka i bez "glavnog" Adetokumba pobedila Italijane u drami, Heleni pokazali da neće biti nimalo naivni

Grčka i bez "glavnog" Adetokumba pobedila Italijane u drami, Heleni pokazali da neće biti nimalo naivni

Telegraf pre 1 sat
Košarkaši Grčke i Italije sastali su se i u prijateljskom meču večeras pred početak Eurobasketa, iako će se u Limasolu ponovo ukrstiti u okviru grupne faze takmičenja. Ovoga puta su bolji bili Heleni i to bez "glavnog" Adetokumba, Janisa - 76:74. Igrali… »
Bivši igrači Zvezde i Partizana predvode Poljsku na Evrobasketu: Selektor odabrao 12 igrača

Bivši igrači Zvezde i Partizana predvode Poljsku na Evrobasketu: Selektor odabrao 12 igrača

Telegraf pre 1 sat
Poljska košarkaška reprezentacija spremna je da ponovo bude u centru pažnje, jer će pred svojom publikom u Katovicama učestvovati na Evropskom prvenstvu 2025. godine. Domaćin turnira je objavio konačan spisak od 12 igrača, u kojem se ističe povratak… »
Raspored svih utakmica na Evrobasketu 2025.

BBC News pre 3 sata
Evropsko prvestvo u košarci trajaće od 27. avgusta do 14. septembra. Grupna faza se igra u četiri zemlje, od nokaut faze do završnice utakmice će biti u Letoniji. Evropsko prvenstvo u košarci biće odigrano u četiri zemlje, a ekipe su podeljene po… »
Rival Srbije dolazi osakaćen na Eurobasket: Dva najbolja igrača ne mogu, jedini adut im NBA as

Rival Srbije dolazi osakaćen na Eurobasket: Dva najbolja igrača ne mogu, jedini adut im NBA as

Mondo pre 4 sati
Potpuno desetkovana dolazi Češka na Eurobasket. Nakon što je odavno poznato da njihov najbolji košarkaš Jan Veseli neće igrati na takmičenju u Letoniji, sada je nastup morao da otkaže i Tomas Satoranski. Iskusni plej je zbog povrede morao da se oprosti… »
Srbiji olakšan posao: Češka bez glavne zvezde na Eurobasketu

Srbiji olakšan posao: Češka bez glavne zvezde na Eurobasketu

Euronews pre 4 sati
Češka košarkaška reprezentacija na predstojećem Eurobaskletu biće prilično oslabljena, posle Jana Veselog, učešće na ovom takmičenju je otkazao i jedan od najboljih igraća ove selekcije Tomaš Satoranski. Košarkaš Barselone je odustao zbog problema sa… »
Ko će biti MVP Evrobasketa?

Vesti online pre 5 sati
Evropsko prvenstvo u košarci uskoro kreće i videćemo ko će biti najbolji. Evrobasket se 2025. godine održava u četiri države: Letoniji, Poljskoj, Finskoj i na Kipru. Turnir se igra od 27. avgusta do 14. septembra, a završnica je u Rigi, prestonici… »
Težak udarac za Čehe pred Evrobasket

Težak udarac za Čehe pred Evrobasket

Sportski žurnal pre 6 sati
Satoranski neće igrati na Evropskom prvenstvu. Češki plejmejker Tomaš Satoranski saopštio je danas da neće igrati na Evropskom prvenstvu zbog povrede leđa. - Svi koji me poznaju znaju koliko mi znači igranje za reprezentaciju i da sam želeo da igram na… »
Protivnik Srbije na Evrobasketu ostao bez najboljeg igrača

Protivnik Srbije na Evrobasketu ostao bez najboljeg igrača

Sputnik pre 6 sati
Češki košarkaš Tomaš Šatoranski saopštio je da neće igrati na Evropskom prvenstvu zbog povrede leđa. Češka će igrati u grupi sa Srbijom tako da je jasno da će biti značajno oslabljena. "Svi koji me poznaju znaju koliko mi znači igranje za… »
Radović saopštio konačan spisak: Vučević predvodi Crnogorce na EP

Radović saopštio konačan spisak: Vučević predvodi Crnogorce na EP

Sportski žurnal pre 5 sati
Crna Gora će na Evropskom prvenstvu, koje počinje 27. avgusta, igrati u grupi B sa domaćinom Finskom, kao i sa selekcijama Nemačke, Litvanije, Švedske i Velike Britanije. Selektor Crne Gore Boško Radović saopštio je danas konačan spisak od 12 košarkaša… »
Rival Srbije drastično oslabljen: Zvezda Barselone propušta Eurobasket

Rival Srbije drastično oslabljen: Zvezda Barselone propušta Eurobasket

Kurir pre 5 sati
Bliži se početak Evropskog prvenstva u košarci koje se održava u Letoniji, Finskoj, Poljskoj i na Kipru, a traje od 27. avgusta do 14. septembra. Srbija će čitav turnir igrati u Rigi, pa ima tu privilegiju da nakon grupne faze ne mora da putuje na Baltik… »
Veliki hendikep za rivala Srbije – zvezda Barselone i jedan od najboljih neće igrati na Evrobasketu

Veliki hendikep za rivala Srbije – zvezda Barselone i jedan od najboljih neće igrati na Evrobasketu

Nova pre 5 sati
Košarkaški reprezentativac Češke, Tomaš Satoranski, saopštio je da će propustiti predstojeće Evropsko prvenstvo zbog povrede leđa. „Doneo sam veoma tešku odluku danas. Oni koji me poznaju znaju koliko mi znači igranje za reprezentaciju i koliko sam želeo… »
Rival Srbije još slabiji - Satoranski ne igra za Češku

Rival Srbije još slabiji - Satoranski ne igra za Češku

RTS pre 6 sati
Češki košarkaš Tomaš Satoranski saopštio je da neće igrati na Evropskom prvenstvu zbog povrede leđa. "Svi koji me poznaju znaju koliko mi znači igranje za reprezentaciju i da sam želeo da igram na petom Evropskom prvenstvu u karijeri. Ali, moje trenutno… »
Vučević predvodi crnogorce: Radović objavio spisak za Evrobasket

Vučević predvodi crnogorce: Radović objavio spisak za Evrobasket

Dnevnik pre 6 sati
Selektor Crne Gore Boško Radović saopštio je konačan spisak od 12 košarkaša na koje će računati na predstojećem Evropskom prvenstvu. Na spisku su: Kajl Olmen, Igor Drobnjak, Vladimir Mihailović, Balša Živanović, Zoran Vučeljić, Đorđije Jovanović, Andrija… »
Rival Srbije objavio najboljih 12 za eurobasket: Portugal odredio konačan spisak za prvenstvo kontinenta!

Rival Srbije objavio najboljih 12 za eurobasket: Portugal odredio konačan spisak za prvenstvo kontinenta!

Kurir pre 6 sati
Bliži se početak Evropskog prvenstva u košarci koje se održava u Letoniji, Finskoj, Poljskoj i na Kipru, a traje od 27. avgusta do 14. septembra. Srbija će čitav turnir igrati u Rigi, pa ima tu privilegiju da nakon grupne faze ne mora da putuje na Baltik… »
Bogdanović se oglasio povodom stituacije iz Arene: Nema zle krvi!

Bogdanović se oglasio povodom stituacije iz Arene: Nema zle krvi!

Euronews pre 7 sati
Prelepo veče u Beogradskoj areni, nadahnutu igru raspoložene i razigrane Srbije protiv Slovenije predvođene Lukom Dončićem, donekle je pokvario jedan detalj koji se dogodio posle ubedljive pobede "orlova" (106:72). Preko 22.000 navijača imalo je priliku… »
Rival Srbije na EP Češka ostala bez još jedne zvezde tima

Rival Srbije na EP Češka ostala bez još jedne zvezde tima

Sport klub pre 6 sati
Posle Jana Veselija zbog povrede učešće na Evrobasketu otkazao i Tomaš Satoranski. Češka košarkaška zvezda Tomaš Satoranski propustiće Evrobasket zbog problema sa leđima, pa će Vit Krejči preuzeti ulogu lidera tima, s obzirom na to da će i Jan Veseli… »
Ovo je spisak Crne Gore za Evrobasket

Ovo je spisak Crne Gore za Evrobasket

Sport klub pre 7 sati
Poznata su imena 12 košarkaša koji će Crnu Goru predstavljati na Eurobasketu. Selektor Boško Radović saopštio je konačan spisak, pa je jasno da će se u dresu državnog tima prvi put na velikim takmičenjima pojaviti pet igrača. Uz novog naturalizovanog… »
Veliki udarac za rivala Srbije! Bez najboljeg igrača na Evrobasketu

Veliki udarac za rivala Srbije! Bez najboljeg igrača na Evrobasketu

Večernje novosti pre 6 sati
Veliki udarac za reprezentaciju Češke. Najzvučnije ime tog tima, Tomaš Satoranski propustiće Evropsko prvenstvo zbog povrede leđa. FOTO: EPA - Doneo sam veoma tešku odluku. Oni koji me poznaju, znaju koliko mi znači igranje za reprezentaciju i koliko sam… »

B92 pre 7 sati
Evropsko prvenstvo u košarci uskoro kreće i videćemo ko će biti najbolji. Evrobasket se 2025. godine održava u četiri države: Letoniji, Poljskoj, Finskoj i na Kipru. Turnir se igra od 27. avgusta do 14. septembra i završnica je u Rigi, prestonici… »
Satoranski propušta Evrobasket - rival Srbije drastično oslabljen

Satoranski propušta Evrobasket - rival Srbije drastično oslabljen

B92 pre 6 sati
Češki košarkaš Tomaš Satoranski propustiće Evrobasket 2025 zbog povrede leđa. Češka je pretrpela veliki udarac pred Ecropsko prvenstvo u košarci, pošto bek Barselone objavio da propušta turnir. "Danas sam morao da donesem veoma tešku odluku. Oni koji me… »
Poceko o Polonari, leukemiji, Galinariju, Janisu, Evrobasketu...

Poceko o Polonari, leukemiji, Galinariju, Janisu, Evrobasketu...

B92 pre 6 sati
Đanmarko Poceko, selektor košarkaša Italije, govorio je o predstojećem Evrobasketu. Evrobasket se 2025. godine održava u četiri države: Letoniji, Poljskoj, Finskoj i na Kipru. Turnir se igra od 27. avgusta do 14. septembra i završnica je u Rigi… »
Satoranski ne igra na Evrobasketu

Satoranski ne igra na Evrobasketu

Politika pre 6 sati
Češki košarkaš Tomaš Satoranski saopštio je danas da neće igrati na Evropskom prvenstvu zbog povrede leđa. "Svi koji me poznaju znaju koliko mi znači igranje za reprezentaciju i da sam želeo da igram na petom Evropskom prvenstvu u karijeri. Ali, moje… »
Rival Srbije iz grupe žestoko oslabljen pred start Evrobasketa: Još jedna zvezda otkazala

Rival Srbije iz grupe žestoko oslabljen pred start Evrobasketa: Još jedna zvezda otkazala

Telegraf pre 6 sati
Košarkaška reprezentacija Češke košarkaška reprezentacija dočekaće Evrobasket bez dva svoja najiskusnija igrača, Tomasa Satoranskog i Jana Veselog, što predstavlja veliki udarac za ambicije tima. Satoranski je na društvenim mrežama objavio da zbog… »
Vučević predvodi Crnogorce na Evropskom prvenstvu

Vučević predvodi Crnogorce na Evropskom prvenstvu

RTS pre 8 sati
Selektor košarkaške reprezentacije Crne Gore Boško Radović objavio je konačan spisak od 12 igrača koji će nastupiti na predstojećem Evropskom prvenstvu, koje počinje 27. avgusta. Crna Gora će igrati u grupi B, zajedno sa domaćinom Finskom, kao i… »
Portugalija objavila konačan spisak za Evrobasket – Keta predvodi 12 debitanata

Portugalija objavila konačan spisak za Evrobasket – Keta predvodi 12 debitanata

RTS pre 8 sati
Reprezentacija Portugalije vraća se na Evropsko prvenstvo u košarci posle 2011. godine, a selektor Mario Gomeš je objavio konačan spisak igrača koji će nastupiti na šampionatu u Letoniji. Tim Portugalije predvodiće centar Boston seltiksa Nemijas Keta… »
Vučević predvodi Crnu Goru na Evrobasketu, objavljen spisak od 12 igrača

Vučević predvodi Crnu Goru na Evrobasketu, objavljen spisak od 12 igrača

Nova pre 7 sati
Selektor košarkaške reprezentacije Crne Gore, Boško Radović, objavio je kojih 12 igrača će biti deo ekipe na Evrobasketu. Ekipu ponovo predvodi Nikola Vučević, košarkaš Čikago Bulsa, koji je neizostavan deo reprezentacije Crne Gore na najvećim… »
Mali nesporazum na terenu Bogdanović objasnio zašto nije potpisao dres Partizana (video)

Mali nesporazum na terenu Bogdanović objasnio zašto nije potpisao dres Partizana (video)

Dnevnik pre 7 sati
Bogdan Bogdanović oglasio se nakon jedne sportne situacije sa navijačima posle meča između Srbije i Slovenije u Areni. Pre nego što je dao izjavu u vezi sa utakmicom, Bogdanoviću je prišao jedan od volontera sa namerom da mu se kapiten Srbije potpiše na… »
Crna Gora vodi 5 debitanata na Eurobasket 2025: Nikola Vučević se oprašta kao najveća zvezda

Crna Gora vodi 5 debitanata na Eurobasket 2025: Nikola Vučević se oprašta kao najveća zvezda

Mondo pre 7 sati
Selektor košarkaške reprezentacije Crne Gore Boško Radović saopštio je konačan spisak igrača na koje računa za Evropsko prvenstvo čiju će grupnu fazu njegov tim igrati u finskoj. Ubedljivo najveća zvezda je Nikola Vučević, koji bi na ovom takmičenju… »
Vučević: Naš cilj je druga faza, Srbija je favorit za zlato!

Vučević: Naš cilj je druga faza, Srbija je favorit za zlato!

Sport klub pre 8 sati
Selektor košarkaška Crne Gore, Boško Radović saopštio je konačan spisak, a Crna Gora na smotru najboljih selekcija Starog kontinenta ide sa pet debitanata. Uz naturalizovanog Amerikanca Kajla Olmena, to su Đorđije Jovanović, Balša Živanović, Emir… »
Selektor odabrao! Nikola Vučević predvodi Crnu Goru na Evrobasketu

Selektor odabrao! Nikola Vučević predvodi Crnu Goru na Evrobasketu

Večernje novosti pre 8 sati
Selektor Crne Gore Boško Radović saopštio je danas konačan spisak od 12 košarkaša na koje će računati na predstojećem Evropskom prvenstvu. Foto AP Na spisku su: Kajl Olmen, Igor Drobnjak, Vladimir Mihailović, Balša Živanović, Zoran Vučeljić, Đorđije… »
Portugalci objavili spisak za Evrobasket, ovi košarkaši će igrati protiv Srbije

Portugalci objavili spisak za Evrobasket, ovi košarkaši će igrati protiv Srbije

Nova pre 8 sati
Poznato je u kom sastavu će košarkaška reprezentacija Portugala igrati na Evrobasketu. Evrobasket počinje 27. avgusta i reprezentacije polako objavljuju spiskove igrača koji će ih predstavljati. Sada su to uradili Portugalci. Ovo je konačan spisak od 12… »
Vučević predvodi Crnu Goru - poznato ko ide na Evrobasket

Vučević predvodi Crnu Goru - poznato ko ide na Evrobasket

B92 pre 8 sati
Selektor Crne Gore objavio je sastav za predstojeći Evrobasket. Evropsko prvenstvo u košarci, odnosno Evrobasket, održava se od 27. avgusta do 14. septembra u Letoniji, Finskoj, Poljskoj i na Kipru. Košarkaši Crne Gore će nastupati u gradu Tampere, u… »
Portugal "napada" Srbiju - objavljen tim za Evrobasket

Portugal "napada" Srbiju - objavljen tim za Evrobasket

B92 pre 8 sati
Portugalci su objavili konačan sastav za Evrobasket. Evrobasket 2025. godine održava se u Letoniji, Finskoj, Poljskoj i na Kipru, a traje od 27. avgusta do 14. septembra. Srbija će čitav turnir igrati u Rigi, pa ima tu privilegiju da nakon grupne faze ne… »
Najslabiji rival Srbije na Evrobasketu objavio konačan spisak, centar Bostona igra protiv Orlova

Najslabiji rival Srbije na Evrobasketu objavio konačan spisak, centar Bostona igra protiv Orlova

Telegraf pre 8 sati
Jedan od rivala reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u košarci, koje kreće za pet dana, 27. avgusta, Portugal objavio je spisak putnika za Rigu. Na njemu se nalazi dvanaest imena, uglavnom nepoznatih široj košarkaškoj javnosti. Portugalci će… »
Rival Srbije ostao bez najboljeg igrača: Ništa od Eurobasketa 2025, neće čuvati Jokića

Rival Srbije ostao bez najboljeg igrača: Ništa od Eurobasketa 2025, neće čuvati Jokića

Mondo pre 9 sati
Košarkaška reprezentacija Srbije takmičenje na Evropskom prvenstvu u Letoniji počinje utakmciom protiv Estonije i biće ubedljivi favorit na tom meču. Iako je kvalitet igračkog kadra na strani Srbije, Estonci su lošu vest dobili i pred sam početak turnira… »
Crna Gora objavila spisak za Evrobasket, Vučević glavna zvezda, tu su Amer i dva bivša igrača večitih

Crna Gora objavila spisak za Evrobasket, Vučević glavna zvezda, tu su Amer i dva bivša igrača večitih

Telegraf pre 9 sati
Selektor Crne Gore Boško Radović objavio je konačan spisak reprezentacije za Evrobasket, koji u u četvrtak počinje. Na njemu neće biti jedino Jovana Kljajića iz Gran Kanarije, koji je zbog povrede otpao. Tim predvodi Nikola Vučević iz Čikago Bulsa i… »
Estonija bez Kocara na Evrobasketu

Estonija bez Kocara na Evrobasketu

RTS pre 10 sati
Košarkaška reprezentacija Estonije biće značajno oslabljena na Evropskom prvenstvu, jer je zbog povrede levog ramena iz tima ispao centar i jedan od najiskusnijih igrača – Majk Kocar. Povreda Majka Kocara otkrivena je nakon lekarskih pregleda u Estoniji… »
Veliki udarac za rivala Srbije – najveći as neće igrati na Evrobasketu

Veliki udarac za rivala Srbije – najveći as neće igrati na Evrobasketu

Nova pre 10 sati
Centar reprezentacije Estonije, Majk Kotsar, povredio je rame i zbog toga neće igrati na Evrobasketu. Estonija, jedan od rivala Srbije, dolazi na Evropsko prvenstvo bez najboljeg igrača. Iako je nedavno izjavio da je povreda pod kontrolom i da će igrati… »
Rival Srbije žestoko oslabljen: Glavna zvezda reprezentacije propušta Eurobasket!

Rival Srbije žestoko oslabljen: Glavna zvezda reprezentacije propušta Eurobasket!

Kurir pre 11 sati
Košarkaška reprezentacija Estonije nalazi se u grupi sa Srbijom na predstojećem Eurobasketu, a na ovo takmičenje stiže žestoko oslabljena. Najbolji igrač ove selekcije, Maik Kocar, propustiće Evropsko prvenstvo i to zbog povrede ramena, što je i sam… »
Kakav udarac za rivala Srbije! Najbolji igrač ne ide na Evropsko prvenstvo

Kakav udarac za rivala Srbije! Najbolji igrač ne ide na Evropsko prvenstvo

Večernje novosti pre 11 sati
JOŠ jedan poznati igrač neće nastupiti na Evrobasketu. Foto: Profimedia Majk Kocar, centar košarkaške reprezentacije Estonije propustiće Evropsko prvenstvo i meč sa Srbijom. Snimak njegovog ramena je pokazao da nije spreman da igra na Evrobasketu i potom… »
Šok za rivala Srbije - najbolji igrač ne ide na Evrobasket!

Šok za rivala Srbije - najbolji igrač ne ide na Evrobasket!

B92 pre 11 sati
Majk Kocar, centar košarkaške reprezentacije Estonije, neće igrati na Evrobasketu. Estonija dolazi na Evrobasket bez svog najboljeg igrača, nekadašnjeg centra Baskonije, Majka Kocara. Kako smo pisali pre nekoliko dana, snimak njegovog ramena je pokazao… »
Uskoro počinje Eurobasket: Ko su rivali Srbije u grupi A?

Uskoro počinje Eurobasket: Ko su rivali Srbije u grupi A?

Radio 021 pre 12 sati
Evropsko prvenstvo u košarci igra se od 27. avgusta do 14. septembra, a selekcija Srbije će se takmičiti u grupi A zajedno sa Češkom, Letoniijom, Turskom, Estonijom i Portugalom. To je jedna od najjačih grupa na šampionatu, ako ne i najkvalitetnija, sa… »

Južne vesti pre 12 sati
BBC/Jakov Ponjavić/Getty Evropsko prvenstvo u košarci biće odigrano u četiri zemlje, a ekipe su podeljene po grupama. Takmičenje će početi 27. avgusta i trajaće do 14. septembra. Od eliminacione faze do finala, sve utakmice biće odigrane u Letoniji… »

Radio 021 pre 12 sati
Evropsko prvestvo u košarci trajaće od 27. avgusta do 14. septembra. Grupna faza se igra u četiri zemlje, od nokaut faze do završnice utakmice će biti u Letoniji. BBC/Jakov Ponjavić/Getty Evropsko prvenstvo u košarci biće odigrano u četiri zemlje, a… »
Ko su rivali Srbije u grupi A na Evropskom prvenstvu u košarci?

Ko su rivali Srbije u grupi A na Evropskom prvenstvu u košarci?

Danas pre 16 sati
Evropsko prvenstvo u košarci igra se od 27. avgusta do 14. septembra, a selekcija Srbije će se takmičiti u grupi A zajedno sa Češkom, Letoniijom, Turskom, Estonijom i Portugalom. To je jedna od najjačih grupa na šampionatu, ako ne i najkvalitetnija, sa… »

Vesti dana »