Повезане вести

Рале ексклузивно о инциденту са Аном Николић: Пакао је почео када је прочитала ову поруку у мом телефону

Рале ексклузивно о инциденту са Аном Николић: Пакао је почео када је прочитала ову поруку у мом телефону

Стори пре 19 дана
Певачица Ана Николић пријавила је емотивног партнера, продуцента Горана Ратковића Ралета, за насиље, након чега је била задржана на прегледу у Заводу за ургентну медицину и потом упућена на одељење неурологије. Њој је… »
"Само да не убију једно друго": Певачица реаговала због Ане Николић и Ралета, споменула насиље и стравични снимак

"Само да не убију једно друго": Певачица реаговала због Ане Николић и Ралета, споменула насиље и стравични снимак

Мондо пре 19 дана
Певачица Ана Николић тврди да је претрпела насиље од стране сада већ бившег партнера Горана Ратковића, а ову вест су многи њени фанови дочекали са речима утехе и подршке. Певачица Сашка Каран сада се овим поводом огласила и… »
"Само да не заврши као ксенија пајчин" Певачица у страху за живот Ане Николић

"Само да не заврши као ксенија пајчин" Певачица у страху за живот Ане Николић

Ало пре 19 дана
Сашка Каран о Ани Николић. Ана Николић и Горан Ратковић Рале нашли су се у жижи скандала када је њихова свађа ескалирала у физички обрачун након чега је певачица била приморана да потражи лекарску помоћ. Скандал Ане и Ралета… »
Ана Николић тврди да Оља хоће рекламу преко ње, а она каже: "Рале се разилазио са Индиром и заљубио у мене"

Ана Николић тврди да Оља хоће рекламу преко ње, а она каже: "Рале се разилазио са Индиром и заљубио у мене"

Телеграф пре 19 дана
Оља Бајрами се нашла у средишту јавног сукоба између певачице Ане Николић и композитора Горана Ратковића Ралета. Ана је Ралета пријавила за насиље, након чега је добио забрану приласка, а потом је открила да је Рале варао Ољу… »
Бивши Ане Николић био са још једном певачицом: Проговорила Оља Бајрами и тек ће настати општи хаос

Бивши Ане Николић био са још једном певачицом: Проговорила Оља Бајрами и тек ће настати општи хаос

Мондо пре 19 дана
Певачица Оља Бајрами нашла се у центру скандала који је избио између Ане Николић и композитора Горана Ратковића Ралета. Подсетимо, Ана је пријавила Ралета за насиље, након чега му је изречена забрана приласка, а потом је… »
„Звао ме је, а то је била само навлакуша“: Оља Бајрами проговорила о вези са Ралетом након што ју је Ана Николић оптужила да…

„Звао ме је, а то је била само навлакуша“: Оља Бајрами проговорила о вези са Ралетом након што ју је Ана Николић оптужила да…

Нова пре 19 дана
Певачица Ана Николић недавно је оптужила композитора Горана Ратковића Ралета за насиље. Ана Николић је, између осталог, истакла да је Рале са њом варао певачицу Ољу Бајрами, те да се она „рекламира преко ње“. Бајрамијева је… »
(Видео) Ана Николић објавила потресан снимак: Певачица се гуши у сузама, не може да дође себи: "Срамота ме је моје срамоте"…

(Видео) Ана Николић објавила потресан снимак: Певачица се гуши у сузама, не може да дође себи: "Срамота ме је моје срамоте"…

Блиц пре 20 дана
Певачица Ана Николић пре неколико дана пријавила је бившег партнера, композтора Горана Ратковића Ралета за насиље. Ралету је одмах одређена мера забране приласка певачици 48 сати, која је после продужена на још 30 дана. Ана се… »
Оптужен да је монструм, а тврди да није крив: Рале ексклузивно о инциденту са Аном Николић ВИДЕО

Оптужен да је монструм, а тврди да није крив: Рале ексклузивно о инциденту са Аном Николић ВИДЕО

Свет & Скандал пре 20 дана
Пре неколико дана јавност је потресла вест да је Ана Николић физички нападнута од стране свог партнера, композитора Горана Ратковића Ралета. Певачица је тада у лајв укључењу са модрицама и ожиљцима поручила: „Нека сам те се… »
"Рале ми је спремио навлакушу" Ана тврди да Оља Бајрами хоће једно од ње, а босанска певачица открила истину о композитору…

"Рале ми је спремио навлакушу" Ана тврди да Оља Бајрами хоће једно од ње, а босанска певачица открила истину о композитору…

Курир пре 20 дана
Фолкерка Оља Бајрами увучена је у хаос који је настао између певачице Ане Николић и композитора Горана Ратковића Ралета. Ана је пријавила Ралета за насиље, након чега је он добио забрану приласка, а онда је Николићева открила… »
"Само да не убију једно друго!" Певачица се огласила након жестоког окршаја Ане и Ралета, открила како се композитор приватно…

"Само да не убију једно друго!" Певачица се огласила након жестоког окршаја Ане и Ралета, открила како се композитор приватно…

Курир пре 20 дана
Певачица Ана Николић је претрпела насиље од стране сада већ бившег партнера Горана Ратковића, а ову вест су многи њени фанови дочекали са речима утехе и подршке. Певачица Сашка Каран сада се овим поводом огласила и открила да… »
"Извини што је Ана моја мама": Рале тврди да је са ћерком чекао певачицу усред ноћи, испливала његова страна приче

"Извини што је Ана моја мама": Рале тврди да је са ћерком чекао певачицу усред ноћи, испливала његова страна приче

Мондо пре 20 дана
Композитор Горан Ратковић Рале недавно је открио непријатну ситуацију у којој се наводно нашао због сукоба са Аном Николић, а у коју је укључена и њена ћерка Тара. Он тврди да је Тара је једном приликом била код њега, када је… »
"Извини што је Ана моја мама" Ситуација Ралета и мале Таре кида душу, у пола ноћи чекали Николићеву на улици!

"Извини што је Ана моја мама" Ситуација Ралета и мале Таре кида душу, у пола ноћи чекали Николићеву на улици!

Ало пре 20 дана
Како Ане тада није било на адреси, Рале и Тара чекали у пола ноћи чак пола сата. Композитор Горан Ратковић Рале, усред сукоба са Аном Николић, испричао је непријатну ситуацију коју је доживео са њеном ћерком Таром. Како тврди… »
Ана Николић се обратила Ралету након његове исповести да је био њен роб: „Уништићу ти живот“

Ана Николић се обратила Ралету након његове исповести да је био њен роб: „Уништићу ти живот“

Нова пре 20 дана
Ана Николић не престаје да дели видео снимке на свом Инстаграм профилу након инцидетна са дечком Гораном Ратковићем Ралетом којег је пријавила за насиље. Ана Николић осврнула се на интервју који је Горан Ратковић Рале дао… »
"Мало достојанства, престани,: У**аћу ти се у живот" Ана Николић се обратила Ралету након драме: Поменула и његовог покојног…

"Мало достојанства, престани,: У**аћу ти се у живот" Ана Николић се обратила Ралету након драме: Поменула и његовог покојног…

Блиц пре 20 дана
Ана Николић не престаје да дели видео снимке на свом Инстаграм профилу, у којима прича о бившем дечку Горану Ратковићу Ралету, којег је пријавила за насиље. Ана Николић осврнула се и на Ралетов интервју у којем је он рекао да… »
"Мртва сам озбиљна, уништићу ти живот" Ана Николић се директно обратила Ралету после скандала, поменула и његовог покојног…

"Мртва сам озбиљна, уништићу ти живот" Ана Николић се директно обратила Ралету после скандала, поменула и његовог покојног…

Курир пре 20 дана
Ана Николић, која је пријавила дечка Горана Ратковића Ралета за насиље и одређена му је мера забране приласка, обратила му се јавно и поручила да престане да прича лажи о њој и њиховој вези и како је она направила хаос због… »
Рале претио ани одузимањем ћерке таре? Након његове исповести огласила се Николићева: "Јел те није више срамота да лажеш?"…

Рале претио ани одузимањем ћерке таре? Након његове исповести огласила се Николићева: "Јел те није више срамота да лажеш?"…

Ало пре 20 дана
Хаос се наставља. Ана Николић пријавила је бившег дечка Горана Ратковића Ралета за насиље. Недуго затим, објавила је снимке на којима јеца, а сада му се обратила и прозвала га надимком Срале. - Да најавим, сматрам да треба… »
"Тражио јој је паре, унајмила је приватно обезбеђење": Водитељ "Пинка" о односу Ане Николић и Ралета, пре пријављивања…

"Тражио јој је паре, унајмила је приватно обезбеђење": Водитељ "Пинка" о односу Ане Николић и Ралета, пре пријављивања…

Блиц пре 20 дана
Након што је Ана Николић пријавила композитора Горана Ратковића Ралета за насиље, водитељ "Пинк" телевизије Божо Добриша решио је да проговори о томе чему је сведочио у Црној Гори. Божо каже, како су се Ана и Рале кошкали и… »
"Чуо сам свађу, рале је ани тражио паре" Црногорски водитељ сведок скандала у Будви: Хтео да иде да се види са њеном…

"Чуо сам свађу, рале је ани тражио паре" Црногорски водитељ сведок скандала у Будви: Хтео да иде да се види са њеном…

Курир пре 20 дана
Ана Николић пријавила је дечка Горана Ратковића Ралета за насиље. Певачица се огласила на друштвеним мрежама и јавно молила за помоћ, оптуживајући Ралета да ју је мучки претукао. Рале је након тога одлучи да подели своју страну… »
"Покажи крв ако сам бола маказама": Огласила се Ана Николић након Ралетове исповести, споменула и бивше

"Покажи крв ако сам бола маказама": Огласила се Ана Николић након Ралетове исповести, споменула и бивше

Мондо пре 20 дана
Певачица Ана Николић за викенд је пријавила вереника композитора Горана Ратковића Ралета за насиље које се десили у његовој кући на Авали. Ана је потом затражила помоћ у Хитној, да би га и пријавила полицији, и композитору је… »
"Мало достојанства, не би ти било на одмет" Ана у новом снимку поново прозива композитора "Немој да ми дођеш"

"Мало достојанства, не би ти било на одмет" Ана у новом снимку поново прозива композитора "Немој да ми дођеш"

Телеграф пре 20 дана
Ана Николић пријавила је бившег дечка Горана Ратковића Ралета за насиље, а након низа Инстаграм објава на којима јеца, поделила је на Инстаграму снимке, где га зове надимком Срале и обраћа му се. Певачица је смогла снаге да… »
"Ниси Рале, неко Срале! Срамото, покажи крв ако сам те бола маказама" Ана Николић након јецања се обратила бившем: "Отворите…

"Ниси Рале, неко Срале! Срамото, покажи крв ако сам те бола маказама" Ана Николић након јецања се обратила бившем: "Отворите…

Блиц пре 20 дана
Ана Николић пријавила је бившег дечка Горана Ратковића Ралета за насиље, а након низа Инстаграм објава на којима јеца, поделила је на Инстаграму снимке, где га зове надимком Срале и обраћа му се. - Да најавим, сматрам да треба… »
„Умало ми руку није откинула“: Рале открио разлог свађе са Аном, она побеснела

„Умало ми руку није откинула“: Рале открио разлог свађе са Аном, она побеснела

Нова пре 20 дана
Певачица се поново огласила након што је композитор изнео да га је оставила на бензинској пумпи и нестала. Свађа Ане Николић и Горана Ратковића Ралета не јењава, а из дана у дан откривају се нови детаљи. Певачица је синоћ… »
"Моја мајка ће да му оде на кућну адресу" Скандал око Ане и Ралета не престаје, он објавио преписку, Ана бесна

"Моја мајка ће да му оде на кућну адресу" Скандал око Ане и Ралета не престаје, он објавио преписку, Ана бесна

Телеграф пре 20 дана
Певачица Ана Николић прошле седмице је пријавила полицији свог дечка, композитора Горана Ратковића Ралета, за насиље, а хаос између њих и даље траје. Након што је синоћ објавила стравичан снимак у којем плаче и обраћа се… »
"Отворите сигурну кућу..." Ана је после јецаја синоћ смогла снаге и одбрусила Ралету "Срамото за мушки род"

"Отворите сигурну кућу..." Ана је после јецаја синоћ смогла снаге и одбрусила Ралету "Срамото за мушки род"

Телеграф пре 20 дана
Ана Николић пријавила је бившег дечка Горана Ратковића Ралета за насиље, а након низа Инстаграм објава на којима јеца, поделила је на Инстаграму снимке, где га зове надимком Срале и обраћа му се. - Да најавим, сматрам да треба… »
"Срамото, што лажеш?! Покажи крв ако сам бола маказама" Огласила се Ана Николић након Ралетове исповести: Треба отворити…

"Срамото, што лажеш?! Покажи крв ако сам бола маказама" Огласила се Ана Николић након Ралетове исповести: Треба отворити…

Курир пре 20 дана
Певачица Ана Николић за викенд је пријавила вереника композитора Горана Ратковића Ралета за насиље које се десили у његовој кући на Авали. Ана је потом затражила помоћ у Хитној, да би га и пријавила полицији и композитору је… »
"Моја мајка ће сад да му оде на кућну адресу": Хаос Ане Николић и Ралета се наставља: "Бедник иде и прича шта му је она…

"Моја мајка ће сад да му оде на кућну адресу": Хаос Ане Николић и Ралета се наставља: "Бедник иде и прича шта му је она…

Блиц пре 20 дана
Певачица Ана Николић прошле седмице је пријавила полицији свог дечка, композитора Горана Ратковића Ралета, за насиље, а хаос између њих и даље траје. Ана је сад прокоментарисала то што је Рале објавио преписку са њеном… »
"Добила сам прстен од Ралета пре две недеље": Ана Николић јеца у видеу на сав глас, па поручује: "вређајте ме, не желим…

"Добила сам прстен од Ралета пре две недеље": Ана Николић јеца у видеу на сав глас, па поручује: "вређајте ме, не желим…

Блиц пре 20 дана
Певачица Ана Николић пре неколико дана пријавила је бившег партнера, композитора Горана Ратковића Ралета, за насиље, а вечерас се огласила потресним снимком. Ралету је одмах одређена мера забране приласка певачици од 48 сати… »
"Умало ми руку није: Откинула!" Рале изнео у јавност шок детаље: "Хватала се за волан док сам возио, урлала да ћемо…

"Умало ми руку није: Откинула!" Рале изнео у јавност шок детаље: "Хватала се за волан док сам возио, урлала да ћемо…

Блиц пре 21 дана
Певачица Ана Николић пријавила је свог партнера, композитора Горана Ратковића Ралета, полицији због насиља који се десио у његовој на Авали. Ралету је одмах одређена мера забране приласка певачици 48 сати, која је после… »

Вести дана »