Povezane vesti
Rale ekskluzivno o incidentu sa Anom Nikolić: Pakao je počeo kada je pročitala ovu poruku u mom telefonu
Story 27.08.2025
Pevačica Ana Nikolić prijavila je emotivnog partnera, producenta Gorana Ratkovića Raleta, za nasilje, nakon čega je bila zadržana na pregledu u Zavodu za urgentnu medicinu i potom upućena na odeljenje neurologije. Njoj je određeno stacionarno lečenje… »
"Samo da ne ubiju jedno drugo": Pevačica reagovala zbog Ane Nikolić i Raleta, spomenula nasilje i stravični snimak
Mondo 27.08.2025
Pevačica Ana Nikolić tvrdi da je pretrpela nasilje od strane sada već bivšeg partnera Gorana Ratkovića, a ovu vest su mnogi njeni fanovi dočekali sa rečima utehe i podrške. Pevačica Saška Karan sada se ovim povodom oglasila i otkrila da Raleta dugo… »
"Samo da ne završi kao ksenija pajčin" Pevačica u strahu za život Ane Nikolić
Alo 27.08.2025
Saška Karan o Ani Nikolić. Ana Nikolić i Goran Ratković Rale našli su se u žiži skandala kada je njihova svađa eskalirala u fizički obračun nakon čega je pevačica bila primorana da potraži lekarsku pomoć. Skandal Ane i Raleta uzdrmao je domaću javnost, a… »
Ana Nikolić tvrdi da Olja hoće reklamu preko nje, a ona kaže: "Rale se razilazio sa Indirom i zaljubio u mene"
Telegraf 27.08.2025
Olja Bajrami se našla u središtu javnog sukoba između pevačice Ane Nikolić i kompozitora Gorana Ratkovića Raleta. Ana je Raleta prijavila za nasilje, nakon čega je dobio zabranu prilaska, a potom je otkrila da je Rale varao Olju sa njom. Ana Nikolić je… »
Bivši Ane Nikolić bio sa još jednom pevačicom: Progovorila Olja Bajrami i tek će nastati opšti haos
Mondo 27.08.2025
Pevačica Olja Bajrami našla se u centru skandala koji je izbio između Ane Nikolić i kompozitora Gorana Ratkovića Raleta. Podsetimo, Ana je prijavila Raleta za nasilje, nakon čega mu je izrečena zabrana prilaska, a potom je otkrila da ju je, navodno… »
„Zvao me je, a to je bila samo navlakuša“: Olja Bajrami progovorila o vezi sa Raletom nakon što ju je Ana Nikolić optužila da…
Nova 27.08.2025
Pevačica Ana Nikolić nedavno je optužila kompozitora Gorana Ratkovića Raleta za nasilje. Ana Nikolić je, između ostalog, istakla da je Rale sa njom varao pevačicu Olju Bajrami, te da se ona „reklamira preko nje“. Bajramijeva je sada prokomentarisala ove… »
(Video) Ana Nikolić objavila potresan snimak: Pevačica se guši u suzama, ne može da dođe sebi: "Sramota me je moje sramote"…
Blic 27.08.2025
Pevačica Ana Nikolić pre nekoliko dana prijavila je bivšeg partnera, kompoztora Gorana Ratkovića Raleta za nasilje. Raletu je odmah određena mera zabrane prilaska pevačici 48 sati, koja je posle produžena na još 30 dana. Ana se ovim povodom oglašavala u… »
"Rale mi je spremio navlakušu" Ana tvrdi da Olja Bajrami hoće jedno od nje, a bosanska pevačica otkrila istinu o kompozitoru…
Kurir 27.08.2025
Folkerka Olja Bajrami uvučena je u haos koji je nastao između pevačice Ane Nikolić i kompozitora Gorana Ratkovića Raleta. Ana je prijavila Raleta za nasilje, nakon čega je on dobio zabranu prilaska, a onda je Nikolićeva otkrila da je on sa njom varao… »
Optužen da je monstrum, a tvrdi da nije kriv: Rale ekskluzivno o incidentu sa Anom Nikolić VIDEO
Svet & Skandal 27.08.2025
Pre nekoliko dana javnost je potresla vest da je Ana Nikolić fizički napadnuta od strane svog partnera, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta. Pevačica je tada u lajv uključenju sa modricama i ožiljcima poručila: „Neka sam te se rešila“, uz optužbe da joj… »
"Samo da ne ubiju jedno drugo!" Pevačica se oglasila nakon žestokog okršaja Ane i Raleta, otkrila kako se kompozitor privatno…
Kurir 27.08.2025
Pevačica Ana Nikolić je pretrpela nasilje od strane sada već bivšeg partnera Gorana Ratkovića, a ovu vest su mnogi njeni fanovi dočekali sa rečima utehe i podrške. Pevačica Saška Karan sada se ovim povodom oglasila i otkrila da Raleta dugo poznajte, kao… »
"Izvini što je Ana moja mama": Rale tvrdi da je sa ćerkom čekao pevačicu usred noći, isplivala njegova strana priče
Mondo 27.08.2025
Kompozitor Goran Ratković Rale nedavno je otkrio neprijatnu situaciju u kojoj se navodno našao zbog sukoba sa Anom Nikolić, a u koju je uključena i njena ćerka Tara. On tvrdi da je Tara je jednom prilikom bila kod njega, kada je pevačica iznenada pozvala… »
"Izvini što je Ana moja mama" Situacija Raleta i male Tare kida dušu, u pola noći čekali Nikolićevu na ulici!
Alo 27.08.2025
Kako Ane tada nije bilo na adresi, Rale i Tara čekali u pola noći čak pola sata. Kompozitor Goran Ratković Rale, usred sukoba sa Anom Nikolić, ispričao je neprijatnu situaciju koju je doživeo sa njenom ćerkom Tarom. Kako tvrdi, Anina naslednica je… »
Ana Nikolić se obratila Raletu nakon njegove ispovesti da je bio njen rob: „Uništiću ti život“
Nova 27.08.2025
Ana Nikolić ne prestaje da deli video snimke na svom Instagram profilu nakon incidetna sa dečkom Goranom Ratkovićem Raletom kojeg je prijavila za nasilje. Ana Nikolić osvrnula se na intervju koji je Goran Ratković Rale dao domaćim medijima gde je naveo… »
"Malo dostojanstva, prestani,: U**aću ti se u život" Ana Nikolić se obratila Raletu nakon drame: Pomenula i njegovog pokojnog…
Blic 27.08.2025
Ana Nikolić ne prestaje da deli video snimke na svom Instagram profilu, u kojima priča o bivšem dečku Goranu Ratkoviću Raletu, kojeg je prijavila za nasilje. Ana Nikolić osvrnula se i na Raletov intervju u kojem je on rekao da pevačica bila ljubomorna. -… »
"Mrtva sam ozbiljna, uništiću ti život" Ana Nikolić se direktno obratila Raletu posle skandala, pomenula i njegovog pokojnog…
Kurir 27.08.2025
Ana Nikolić, koja je prijavila dečka Gorana Ratkovića Raleta za nasilje i određena mu je mera zabrane prilaska, obratila mu se javno i poručila da prestane da priča laži o njoj i njihovoj vezi i kako je ona napravila haos zbog ljubomore. - Kada gubiš… »
Rale pretio ani oduzimanjem ćerke tare? Nakon njegove ispovesti oglasila se Nikolićeva: "Jel te nije više sramota da lažeš?"…
Alo 27.08.2025
Haos se nastavlja. Ana Nikolić prijavila je bivšeg dečka Gorana Ratkovića Raleta za nasilje. Nedugo zatim, objavila je snimke na kojima jeca, a sada mu se obratila i prozvala ga nadimkom Srale. - Da najavim, smatram da treba uskoro da se otvori sigurna… »
"Tražio joj je pare, unajmila je privatno obezbeđenje": Voditelj "Pinka" o odnosu Ane Nikolić i Raleta, pre prijavljivanja…
Blic 27.08.2025
Nakon što je Ana Nikolić prijavila kompozitora Gorana Ratkovića Raleta za nasilje, voditelj "Pink" televizije Božo Dobriša rešio je da progovori o tome čemu je svedočio u Crnoj Gori. Božo kaže, kako su se Ana i Rale koškali i pred njen nastup u susednoj… »
"Čuo sam svađu, rale je ani tražio pare" Crnogorski voditelj svedok skandala u Budvi: Hteo da ide da se vidi sa njenom…
Kurir 27.08.2025
Ana Nikolić prijavila je dečka Gorana Ratkovića Raleta za nasilje. Pevačica se oglasila na društvenim mrežama i javno molila za pomoć, optuživajući Raleta da ju je mučki pretukao. Rale je nakon toga odluči da podeli svoju stranu priče i detalje ispričao… »
"Pokaži krv ako sam bola makazama": Oglasila se Ana Nikolić nakon Raletove ispovesti, spomenula i bivše
Mondo 27.08.2025
Pevačica Ana Nikolić za vikend je prijavila verenika kompozitora Gorana Ratkovića Raleta za nasilje koje se desili u njegovoj kući na Avali. Ana je potom zatražila pomoć u Hitnoj, da bi ga i prijavila policiji, i kompozitoru je izrečena mera zabrane… »
"Malo dostojanstva, ne bi ti bilo na odmet" Ana u novom snimku ponovo proziva kompozitora "Nemoj da mi dođeš"
Telegraf 27.08.2025
Ana Nikolić prijavila je bivšeg dečka Gorana Ratkovića Raleta za nasilje, a nakon niza Instagram objava na kojima jeca, podelila je na Instagramu snimke, gde ga zove nadimkom Srale i obraća mu se. Pevačica je smogla snage da iznese sve što je tišti a… »
"Nisi Rale, neko Srale! Sramoto, pokaži krv ako sam te bola makazama" Ana Nikolić nakon jecanja se obratila bivšem: "Otvorite…
Blic 27.08.2025
Ana Nikolić prijavila je bivšeg dečka Gorana Ratkovića Raleta za nasilje, a nakon niza Instagram objava na kojima jeca, podelila je na Instagramu snimke, gde ga zove nadimkom Srale i obraća mu se. - Da najavim, smatram da treba uskoro da se otvori… »
„Umalo mi ruku nije otkinula“: Rale otkrio razlog svađe sa Anom, ona pobesnela
Nova 27.08.2025
Pevačica se ponovo oglasila nakon što je kompozitor izneo da ga je ostavila na benzinskoj pumpi i nestala. Svađa Ane Nikolić i Gorana Ratkovića Raleta ne jenjava, a iz dana u dan otkrivaju se novi detalji. Pevačica je sinoć ponovo objavila snimak vidno… »
"Moja majka će da mu ode na kućnu adresu" Skandal oko Ane i Raleta ne prestaje, on objavio prepisku, Ana besna
Telegraf 27.08.2025
Pevačica Ana Nikolić prošle sedmice je prijavila policiji svog dečka, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, za nasilje, a haos između njih i dalje traje. Nakon što je sinoć objavila stravičan snimak u kojem plače i obraća se Raletu i dalje ne jenjava… »
"Otvorite sigurnu kuću..." Ana je posle jecaja sinoć smogla snage i odbrusila Raletu "Sramoto za muški rod"
Telegraf 27.08.2025
Ana Nikolić prijavila je bivšeg dečka Gorana Ratkovića Raleta za nasilje, a nakon niza Instagram objava na kojima jeca, podelila je na Instagramu snimke, gde ga zove nadimkom Srale i obraća mu se. - Da najavim, smatram da treba uskoro da se otvori… »
"Sramoto, što lažeš?! Pokaži krv ako sam bola makazama" Oglasila se Ana Nikolić nakon Raletove ispovesti: Treba otvoriti…
Kurir 27.08.2025
Pevačica Ana Nikolić za vikend je prijavila verenika kompozitora Gorana Ratkovića Raleta za nasilje koje se desili u njegovoj kući na Avali. Ana je potom zatražila pomoć u Hitnoj, da bi ga i prijavila policiji i kompozitoru je izrečena mera zabrane… »
"Moja majka će sad da mu ode na kućnu adresu": Haos Ane Nikolić i Raleta se nastavlja: "Bednik ide i priča šta mu je ona…
Blic 27.08.2025
Pevačica Ana Nikolić prošle sedmice je prijavila policiji svog dečka, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, za nasilje, a haos između njih i dalje traje. Ana je sad prokomentarisala to što je Rale objavio prepisku sa njenom majkom, u kojoj ona navodno… »
"Dobila sam prsten od Raleta pre dve nedelje": Ana Nikolić jeca u videu na sav glas, pa poručuje: "vređajte me, ne želim…
Blic 26.08.2025
Pevačica Ana Nikolić pre nekoliko dana prijavila je bivšeg partnera, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, za nasilje, a večeras se oglasila potresnim snimkom. Raletu je odmah određena mera zabrane prilaska pevačici od 48 sati, koja je posle produžena na… »
"Umalo mi ruku nije: Otkinula!" Rale izneo u javnost šok detalje: "Hvatala se za volan dok sam vozio, urlala da ćemo…
Blic 26.08.2025
Pevačica Ana Nikolić prijavila je svog partnera, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, policiji zbog nasilja koji se desio u njegovoj na Avali. Raletu je odmah određena mera zabrane prilaska pevačici 48 sati, koja je posle produžena na još 30 dana. Njih… »
Vesti dana »

Prva sednica redovnog jesenjeg zasedanja - poslanici o novom Zakonu o legalizaciji, nastavak sutra u 10 sati
RTV pre 4 satijoš 67 povezanih

Sve miriše na prodaju: Stručnjaci objašnjavaju koji deo privrede bi bio najteže pogođen američkim sankcijama NIS-u
Danas pre 7 satijoš 26 povezanih

Đoković otkazao konferenciju za medije zbog zdravstvenih problema, lekari su imali posebne zahteve
Nova pre 3 satajoš 57 povezanih