Povezane vesti
"Dobila sam prsten od Raleta pre dve nedelje": Ana Nikolić jeca u videu na sav glas, pa poručuje: "vređajte me, ne želim…
Blic pre 6 sati
Pevačica Ana Nikolić pre nekoliko dana prijavila je bivšeg partnera, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, za nasilje, a večeras se oglasila potresnim snimkom. Raletu je odmah određena mera zabrane prilaska pevačici od 48 sati, koja je posle produžena na… »
"Umalo mi ruku nije: Otkinula!" Rale izneo u javnost šok detalje: "Hvatala se za volan dok sam vozio, urlala da ćemo…
Blic pre 8 sati
Pevačica Ana Nikolić prijavila je svog partnera, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, policiji zbog nasilja koji se desio u njegovoj na Avali. Raletu je odmah određena mera zabrane prilaska pevačici 48 sati, koja je posle produžena na još 30 dana. Njih… »
(Video) Ana Nikolić objavila potresan snimak: Pevačica se guši u suzama, ne može da dođe sebi: "Sramota me je moje sramote"…
Blic pre 7 sati
Pevačica Ana Nikolić pre nekoliko dana prijavila je bivšeg partnera, kompoztora Gorana Ratkovića Raleta za nasilje. Raletu je odmah određena mera zabrane prilaska pevačici 48 sati, koja je posle produžena na još 30 dana. Ana se ovim povodom oglašavala u… »
Vesti dana »

Karsedo: Imali smo sreće da je Pepe onako centrirao i da je Žaža na onakav način postigao gol
Sportski žurnal pre 2 minutajoš 18 povezanih

Sorensen: Pažljivo sam saslušao sagovornike u Beogradu i naglasio značaj normalizacije
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Konsultacije: Minić: Za nedelju dana Republika Srpska bi trebalo da dobije novu vladu
Blic pre 1 satjoš 1 povezana