Povezane vesti

Mladić poginuo u obeleženom minskom polju u Republici Srpskoj: Pokušao da vrati zalutale koze

Mladić poginuo u obeleženom minskom polju u Republici Srpskoj: Pokušao da vrati zalutale koze

Radio 021 pre 10 dana
Mlađi muškarac poginuo je u obeleženom minskom polju u dobojskom naselju Hodžići u Republici Srpskoj. To je saopšteno iz Policijske uprave Doboj. Prema nezvaničnim informacijama, poginuo je 19-godišnjak koji je ušao u obeleženo minsko polje kako bi… »
"Krv šikljala na sve strane, samo što sam ga prevrnuo na leđa - izdahnuo je": Mladića (19) raznela mina, oglasio se brat

"Krv šikljala na sve strane, samo što sam ga prevrnuo na leđa - izdahnuo je": Mladića (19) raznela mina, oglasio se brat

Mondo pre 9 dana
U selu Hodžićikod Doboja juče oko 16 sati na brdu Becanj, jednoj od najzagađenijih lokacija zaostalim minama u BiH, dok je vraćao manje stado koza, život je izgubio 19. godišnji mladić Mehmed Hasanamidžić. On je treća žrtva zaostalih mina iz brojne… »
"Krv je šikljala na sve strane" Koza aktivirala minu, mladića pronašao brat: "Čim sam ga prevrnuo na leđa, izdahnuo je" Više…

"Krv je šikljala na sve strane" Koza aktivirala minu, mladića pronašao brat: "Čim sam ga prevrnuo na leđa, izdahnuo je" Više…

Kurir pre 9 dana
U selu Hodžićikod Doboja juče oko 16 sati na brdu Becanj, jednoj od najzagađenijih lokacija zaostalim minama u BiH, dok je vraćao manje stado koza, život je izgubio 19. godišnji mladić Mehmed Hasanamidžić. On je treća žrtva zaostalih mina iz brojne… »
"Krv je šikljala na sve strane": Minu aktiviralo stado koza, mladića pronašao brat: "Samo što sam ga prevrnuo na leđa…

"Krv je šikljala na sve strane": Minu aktiviralo stado koza, mladića pronašao brat: "Samo što sam ga prevrnuo na leđa…

Blic pre 9 dana
U selu Hodžići kod Doboja juče oko 16 sati na brdu Becanj, jednoj od najzagađenijih lokacija zaostalim minama u BiH, dok je vraćao manje stado koza, život je izgubio 19. godišnji mladić Mehmed Hasanamidžić. On je treća žrtva zaostalih mina iz brojne… »

Blic pre 9 dana
U selu Hodžići kod Doboja juče oko 16 sati na brdu Becanj, jednoj od najzagađenijih lokacija zaostalim minama u BiH, dok je vraćao manje stado koza, život je izgubio 19. godišnji mladić Mehmed Hasanamidžić. On je treća žrtva zaostalih mina iz brojne… »
"Raznela ga celog, ništa od njega nije ostalo": Mladić (19) poginuo u minskom polju dok je pokušavao da spasi koze

"Raznela ga celog, ništa od njega nije ostalo": Mladić (19) poginuo u minskom polju dok je pokušavao da spasi koze

Mondo pre 9 dana
Velika tragedija potresla je u subotu naselje Hodžići kod Doboja, gde je poginuo mladić Mehmed Hasanamidžić (19). Nesrećni mladić je, kako je saopšteno iz Policijske uprave Doboj, stradao od protivpešadijske mine. Vraćao je pet koza koje su bile zalutale… »
"Raznela ga celog, ništa od njega nije ostalo, bio mi je sve" Potresne reči majke mladića (19) koji je poginuo u minskom polju…

"Raznela ga celog, ništa od njega nije ostalo, bio mi je sve" Potresne reči majke mladića (19) koji je poginuo u minskom polju…

Kurir pre 9 dana
Velika tragedija potresla je u subotu naselje Hodžići kod Doboja, gde je poginuo mladić Mehmed Hasanamidžić (19). Nesrećni mladić je, kako je saopšteno iz Policijske uprave Doboj, stradao od protivpešadijske mine. On je vraćao pet koza koje su bile… »
Tinejdžer (19) poginuo kada je koza nagazila minu, porodica već izgubila troje članova na isti način Detalji tragedije kod…

Tinejdžer (19) poginuo kada je koza nagazila minu, porodica već izgubila troje članova na isti način Detalji tragedije kod…

Alo pre 9 dana
Nikom nije bio dozvoljen prilaz mestu eksplozije mine ni nakon toga, jer, kako su nam rekli demineri, ovo je opasno mesto. U povratničkom selu Hodžići, kod Doboja, juče oko 16 časova na brdu Becanj, jednoj od najzagađenijih lokacija zaostalim minama u… »
Minu aktiviralo stado koza, mladića pronašao brat: "Krv je šikljala na sve strane, čim sam čuo eksploziju..."

Minu aktiviralo stado koza, mladića pronašao brat: "Krv je šikljala na sve strane, čim sam čuo eksploziju..."

Telegraf pre 9 dana
Tragedija kod Doboja: Mladić (19) stradao u minskom polju

Tragedija kod Doboja: Mladić (19) stradao u minskom polju

Nova pre 9 dana
U dobojskom naselju Hodžići juče je poginuo 19-godišnji M.H. Mladić je, prema navodima, ušao u obeleženo minsko polje kako bi vratio koze, kada je aktivirao minu. Policija je navela da im je nesreća prijavljena juče u 17.50 časova, i da je na lice mesta… »
Mladić poginuo u Doboju, u obeleženom minskom polju

N1 Info pre 9 dana
U dobojskom naselju Hodžići juče je poginuo 19-godišnji M.H. Mladić je, prema navodima, ušao u obeleženo minsko polje kako bi vratio koze, kada je aktivirao minu. Policija je navela da im je nesreća prijavljena juče u 17.50 časova, i da je na lice mesta… »

Euronews pre 9 dana
Mlađi muškarac poginuo je u obeleženom minskom polju u dobojskom naselju Hodžići u Republici Srpskoj, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj. Policija je navela da im je nesreća prijavljena juče u 17.50 časova, i da je na lice mesta izašao dežurni… »
„Da je bar invalid ostao da ga gledam" Reči majke mladića kojeg je raznela mina dok je vraćao koze teraju suze na oči

„Da je bar invalid ostao da ga gledam" Reči majke mladića kojeg je raznela mina dok je vraćao koze teraju suze na oči

Alo pre 9 dana
Mehmed je bio najmlađe od četvoro dece samohrane majke Feride Hasanamidžić iz Hodžića. Dočekuje nas pred vratima. Težak život ostavio je traga na nju. Ne zna, kaže, da li je više slomljena tugom ili neimaštinom. Lomi ruke i dodaje da nema novca za… »
Horor u Bosni! Mladić (19) ušao u minsko polje da vrati koze! Poginuo na licu mesta! Tragedija u Hodžićima!

Horor u Bosni! Mladić (19) ušao u minsko polje da vrati koze! Poginuo na licu mesta! Tragedija u Hodžićima!

Kurir pre 9 dana
Policija je navela da im je nesreća prijavljena juče u 17:50 časova, i da je na lice mesta izašao dežurni tužilac koji rukovodi uviđajem. Mlađi muškarac poginuo je u obeleženom minskom polju u dobojskom naselju Hodžići u Republici Srpskoj, saopšteno je… »
„On mi je bio sve, raznelo ga je“ Ovo je mladić koji je stradao u minskom polju dok je vraćao koze, oglasila se njegova majka…

„On mi je bio sve, raznelo ga je“ Ovo je mladić koji je stradao u minskom polju dok je vraćao koze, oglasila se njegova majka…

Alo pre 9 dana
Sinoć oko 18.00 sati u obeleženom minskom polju u naselju Hodžići kod Doboja smrtno je stradao 19-godišnji Mehmed Hasanamidžić iz ovog mesta. Mehmed je nastradao pokušavajući da vrati koze koje su odlutale u minska polja koja se tri decenije od rata još… »
Potresne reči majke mladića (19) koji je poginuo kod Doboja, nema ni da ga sahrani: "Bio mi je sve"

Potresne reči majke mladića (19) koji je poginuo kod Doboja, nema ni da ga sahrani: "Bio mi je sve"

Telegraf pre 9 dana
Naselje Hodžići kod Doboja juče je potresla tragedija kada je poginuo mladić Mehmed Hasanamidžić koji je imao samo 19 godina. Nesrećni mladić je, kako je sinoć saopšteno iz Policijske uprave Doboj, stradao od protivpešadijske mine. On je vraćao pet koza… »

RTV pre 9 dana
DOBOJ - Mlađi muškarac poginuo je u obeleženom minskom polju u dobojskom naselju Hodžići u Republici Srpskoj, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj. Policija je navela da im je nesreća prijavljena juče u 17.50 časova, i da je na lice mesta izašao… »
Zalutao u minsko polje Mladić poginuo dok je čuvao koze užas u doboju

Zalutao u minsko polje Mladić poginuo dok je čuvao koze užas u doboju

Dnevnik pre 9 dana
Mlađi muškarac poginuo je u obeleženom minskom polju u dobojskom naselju Hodžići u Republici Srpskoj, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj. Policija je navela da im je nesreća prijavljena juče u 17.50 časova, i da je na lice mesta izašao dežurni… »
Poginuo mladić (19), ušao u minsko polje da vrati koze, pa stradao Tragedija u naselju Hodžići

Poginuo mladić (19), ušao u minsko polje da vrati koze, pa stradao Tragedija u naselju Hodžići

Alo pre 9 dana
Policija je navela da im je nesreća prijavljena juče u 17.50 časova, i da je na lice mesta izašao dežurni tužilac koji rukovodi uviđajem, prenosi RTRS. Mlađi muškarac poginuo je u obeleženom minskom polju u dobojskom naselju Hodžići u Republici Srpskoj… »
Mladić poginuo u Doboju, ušao u obeleženo minsko polje kako bi vratio koze?

Mladić poginuo u Doboju, ušao u obeleženo minsko polje kako bi vratio koze?

Telegraf pre 10 dana
Tinejdžer iz Doboja hteo da spase koze, pa nagazio na minu i poginuo! Oglasila se slomljena majka: "Celog ga je raznelo, na…

Tinejdžer iz Doboja hteo da spase koze, pa nagazio na minu i poginuo! Oglasila se slomljena majka: "Celog ga je raznelo, na…

Blic pre 10 dana
Sinoć oko 18.00 sati u obeleženom minskom polju u naselju Hodžići kod Doboja smrtno je stradao 19-godišnji Mehmed Hasanamidžić iz ovog mesta. Mehmed je nastradao pokušavajući da vrati koze koje su odlutale u minska polja koja se tri decenije od rata još… »
Tragedija u Doboju: Mladić (19) poginuo dok je čuvao koze, ušao u minsko polje

Tragedija u Doboju: Mladić (19) poginuo dok je čuvao koze, ušao u minsko polje

Blic pre 10 dana
Mlađi muškarac stradao je danas u obeleženom minskom polju u dobojskom naselju Hodžići, potvrđeno je iz Policijske uprave Doboj. Kako piše Srna iz policije navode da im je nesreća prijavljena u 17.50, te da je na licu mesta dežurni tužilac koji rukovodi… »

Vesti dana »