Povezane vesti
Novi prevod Njegoševog "Gorskog vijenca" na engleski jezik: Momčilo Selić potpisuje "The Highland Wreath"
B92 03.09.2025
Snažno, autentično i potresno čitanje jednog od najvažnijih dela srpske književnosti. Jedno od najznačajnijih dela srpske književnosti, Gorski vijenac Petra II Petrovića Njegoša, dobilo je novo izdanje na engleskom jeziku pod naslovom The Highland Wreath… »
Novi prevod Njegoševog „Gorskog vijenca“ na engleski jezik Momčila Selića: „The Highland Wreath“
Alo 03.09.2025
Snažno, autentično i potresno čitanje jednog od najvažnijih dela srpske književnosti. Jedno od najznačajnijih dela srpske književnosti, Gorski vijenac Petra II Petrovića Njegoša, dobilo je novo izdanje na engleskom jeziku pod naslovom The Highland Wreath… »
Vesti dana »
(BLOG) Lokalni izbori u Aranđelovcu i Smederevskoj Palanci (VIDEO)
Glas Šumadije pre 12 minutajoš 127 povezanih
Vodostaji u porastu širom Srbije, kod Šapca se očekuje redovna odbrana od poplava
Euronews pre 2 satajoš 24 povezane
Antoneli: Nakon lošeg starta u Japanu imao sam sreće sa izlaskom vozila bezbednosti
Radio sto plus pre 2 satajoš 26 povezanih
Najrizičniji je prvi ponedeljak: Saveti lekara za lakšu adaptaciju na letnje računanje vremena, izaziva sijaset simptom a prilagođavanje traje 4 do 7 dana
Blic pre 4 satijoš 19 povezanih
Napadnut novinar Zoomera u Bajinoj Bašti: Prišao mi čovek u crnom i krenuo da mi otima opremu, udarao me pesnicama
Insajder pre 1 satjoš 9 povezanih