Povezane vesti

Pa kako vas nije sramota: Englezi targetiraju Srbiju uoči duela u Beogradu! Dragan stojković piksi o potencijalnoj ostavci…

Pa kako vas nije sramota: Englezi targetiraju Srbiju uoči duela u Beogradu! Dragan stojković piksi o potencijalnoj ostavci…

Hot sport pre 3 dana
Utakmica nije ni počela, a oni već ‘provociraju’. Srbija se u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo sastaje sa Engleskom. Gosti su izraziti favoriti, ali kao da im to nije dosta, pa su već krenuli da stavljaju pritisak na domaćina. Razlog? Rasizam… »
Italijan impresiran čovekom koji ih je izbacio sa prvenstva: „Luka Dončić je Luka Dončić!“ dragan stojković piksi o…

Italijan impresiran čovekom koji ih je izbacio sa prvenstva: „Luka Dončić je Luka Dončić!“ dragan stojković piksi o…

Hot sport pre 3 dana
Samo reči hvale imao je o rivalu koji ih je eliminisao! Italije je ispala sa EvroBasketa, nakon što je od njih bolja bila Slovenija, predvođena Dončićem. U tom meču, Luka je upisao 42 poena i praktično sam vukao svoj tim do četvrtfinala. Košarkaš… »
Englezi pamte Kruševac i strahuju za Beograd, Eze strepi od mogućeg rasizma!

Englezi pamte Kruševac i strahuju za Beograd, Eze strepi od mogućeg rasizma!

Sportske.net pre 3 dana
Fudbalsku reprezentaciju Engleske sutra uveče na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu očekuje izazovan duel protiv selekcije Srbija, a derbi grupe K u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo ispod radara je provukao temu rasizma, što je bilo u fokusu britanske… »
Piksi je samouveren: "Zovete se Engleska? Okej, ali pokažite na terenu da ste bolji"

Piksi je samouveren: "Zovete se Engleska? Okej, ali pokažite na terenu da ste bolji"

Sportske.net pre 2 dana
Srbija dočekuje Englesku, koja dolazi u Beograd prvi put od 1987. godine. Obe ekipe se bore za Svetsko prvenstvo u Severnoj Americi, stadion je rasprodat, a rival ne može biti atraktivniji i kvalitetniji, jedna od najboljih selekcija sveta. No, šta god… »
Piksi pred Englesku: „Zašto da ne pobedimo, da li je to zabranjeno?“

Piksi pred Englesku: „Zašto da ne pobedimo, da li je to zabranjeno?“

Nova pre 2 dana
Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi obratio se naciji pred meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Engleske (sreda, 20.45) i jasno je otkrio da želi pobedu. „Orlovi“ su u Rigi protiv Letonije pokazali da još uvek znaju da igraju fudbal (pobeda… »
Piksi: "Kad me šlog nije strefio..."; "Imamo problem, nije samo Mitrović" VIDEO

Piksi: "Kad me šlog nije strefio..."; "Imamo problem, nije samo Mitrović" VIDEO

B92 pre 2 dana
Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi govorio je na konferenciji za medije uoči meča sa Engleskom. Dve selekcije sastaju se u utorak od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić" u susretu grupe K kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Gordi Albion je prvi sa 12… »
Vlahović: Volimo da igramo u Beogradu, raduje pun stadion

Vlahović: Volimo da igramo u Beogradu, raduje pun stadion

RTS pre 2 dana
Reprezentativac Srbije Dušan Vlahović kaže da je siguran da će biti fer i sportsko navijanje na meču protiv Engleske u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Fudbaleri Srbije dočekaće u utorak od 20.45 na Stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu selekciju… »
Englezi strepe od Beograda, rasizma i lošeg terena: Evo kako su najavili meč protiv Srbije

Englezi strepe od Beograda, rasizma i lošeg terena: Evo kako su najavili meč protiv Srbije

Nova pre 2 dana
Uvertira za meč Srbije i Engleske u okviru četvrtog kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. godine govori o skepticizmu "Gordog Albina", pa čak i provokacijama. Mnogo je bilo toga u šta su izrazili sumnju, pa je tako „Dejli mejl“ odlučio da se… »
Ako budemo tim, mogao bi sutra da nam se ponovi lisabon 2021: Strahinja Pavlović ceni Engleze, ali nema strah od njih!

Ako budemo tim, mogao bi sutra da nam se ponovi lisabon 2021: Strahinja Pavlović ceni Engleze, ali nema strah od njih!

Kurir pre 2 dana
Srpski fudbaleri sutra veče od 20.45 časova igraju derbi utakmicu protiv Engleske u okviru kvalifikacija za plasman na Mundijal 2026. godine. Biće to duel dve reprezentacije koje pretenduju na direktan plasman na Svetsko prvenstvo, u kojem su Englezi… »
Pavlović pun optimizma pred Englesku: "Možemo da ponovimo nešto slično kao u Lisabonu"

Pavlović pun optimizma pred Englesku: "Možemo da ponovimo nešto slično kao u Lisabonu"

B92 pre 2 dana
Jedan od stubova odbrane Srbije, Strahinja Pavlović, pred istorijski duel protiv Engleske, govori o iskustvu sa prethodnog Evropskog prvenstva. Kada se setiš meča u Gelzenkirhenu, koji su ti momenti ostali najdublje urezani u sećanje? "Nažalost, ne… »
Srpski fudbaleri uveravaju Engleze: "Mi smo gospoda, Beograd će biti svet"

Srpski fudbaleri uveravaju Engleze: "Mi smo gospoda, Beograd će biti svet"

Sportske.net pre 2 dana
Fudbalski reprezentativac Srbije Dušan Vlahović istakao je uverenje da će na stadionu "Rajko Mitić" u sudaru protiv Engleske preovladati sportska atmosfera te da navijači neće praviti izgrede od kojih strahuju naši predstojeći rivali u derbiju grupe K… »
Srbija rasprodala sve ulaznice - Engleze čeka pakao "Marakane"

Srbija rasprodala sve ulaznice - Engleze čeka pakao "Marakane"

B92 pre 2 dana
Fudbalski savez Srbije obavestio je navijače da su sve ulaznice za utakmicu protiv reprezentacije Engleske rasprodate. To znači da će izabranici Dragan Stojkovića imati podršku punog stadiona, tačnije sa tri tribine, jer zbog kazne UEFA, navijača neće… »
Oglasio se FSS! Englesku na Marakani čeka paklena atmosfera, Vlahović poručuje: "Mi smo gospoda..."

Oglasio se FSS! Englesku na Marakani čeka paklena atmosfera, Vlahović poručuje: "Mi smo gospoda..."

Telegraf pre 2 dana
Fudbalsku reprezentaciju Engleske u utorak veče sačekaće paklena atmosfera na Marakani, jer je Fudbalski savez Srbije u međuvremenu objavio da je stadion rasprodat i da karata više nema! Srbija je za ovaj meč kažnjena od strane UEFA "oduzimanjem"… »
Neočekivan potez reprezentacije Engleske pred meč sa Srbijom

Neočekivan potez reprezentacije Engleske pred meč sa Srbijom

Telegraf pre 2 dana
Fudbalska reprezentacija Engleske odlučila se za neočekivan potez pred meč sa Srbijom, jer su odlučili da ne treniraju na Marakani u predviđenom terminu za gostujuće igrače! Naime, izabranici Tomasa Tuhela odradili su poslednji trening pred duel sa… »
Kakva bahatost! Evo šta su Englezi odlučili pred polazak u Srbiju na megdan Piksijevim "orlovima" u borbi za Svetsko prvenstvo!…

Kakva bahatost! Evo šta su Englezi odlučili pred polazak u Srbiju na megdan Piksijevim "orlovima" u borbi za Svetsko prvenstvo!…

Večernje novosti pre 2 dana
Fudbalska reprezentacija Engleske je pred svoj dolazak u Beograd na megdan "orlovima" selektora Dragana Stojkovića Piksija u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo donela jednu nesvakidašnju odluku. Foto: Profimedia Naime, izabranici nemačkog stratega… »
Fudbalski spektakl u Beogradu: Kad i gde možete da gledate meč Srbija – Engleska?

Fudbalski spektakl u Beogradu: Kad i gde možete da gledate meč Srbija – Engleska?

Danas pre 2 dana
Fudbalsku reprezentaciju Srbije u utorak očekuje najozbiljniji test u dosadašnjem delu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Srbija će na stadionu “Rajko Mitić” dočekati vicešampiona Evrope Englesku u meču K grupe. Izabranici Dragana Stojkovića su sakupili… »
Batak za SK: Pozitivna kalkulacija – četiri boda iz dva meča

Batak za SK: Pozitivna kalkulacija – četiri boda iz dva meča

Sport klub pre 2 dana
U ponedeljak smo o meču reprezentacije Srbije protiv Engleske, koji će biti odigran u utorak od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu razgovarali sa Radoslavom Batakom. Prokomentarisao je Batak i minimalnu pobedu Orlova na gostovanju Letoniji, meč u… »
Pavlović: Ako budemo tim ponovićemo Lisabon 2021.

Pavlović: Ako budemo tim ponovićemo Lisabon 2021.

Sportski žurnal pre 2 dana
Strahinja Pavlović svestan da Srbiju sutra protiv Engleske očekuje jak tempo i velika borba. Sa kakvom lakoćom Strahinja Pavlović igra za reprezentaciju Srbije, stiče se utisak da je član državnog tima bar deceniju. Nije, ipak, tako, odlični štoper je… »
Vlahović: Mi smo gospoda, tako da verujem da neće biti nikakvih problema

Vlahović: Mi smo gospoda, tako da verujem da neće biti nikakvih problema

Sportski žurnal pre 2 dana
“Siguran sam da će biti fer i sportsko navijanje protiv Engleske”. Dušan Vlahović govorio je pred meč protiv Engleske u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, koje će biti održano 2026. godine u Meksiku, Kanadi i Sjedinjenim Američkim Državama. Fudbaleri… »
Srpski fudbaleri: Raduje nas što će biti pun stadion protiv Engleske

Srpski fudbaleri: Raduje nas što će biti pun stadion protiv Engleske

RTV pre 2 dana
BEOGRAD - Fudbalski reprezentativac Srbije Dušan Vlahović izjavio je da je siguran da će da bude fer i sportsko navijanje na meču protiv Engleske u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, koje će biti održano 2026. godine u Meksiku, Kanadi i Sjedinjenim… »
Dušan Vlahović, pred duel sa Englezima jasan: Siguran sam da će biti fer i sportsko navijanje

Dušan Vlahović, pred duel sa Englezima jasan: Siguran sam da će biti fer i sportsko navijanje

Euronews pre 2 dana
Fudbalski reprezentativac Srbije Dušan Vlahović izjavio je da je siguran da će da bude fer i sportsko navijanje na meču protiv Engleske u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, koje će biti održano 2026. godine u Meksiku, Kanadi i Sjedinjenim Američkim… »
Englezima se ne dolazi u Beograd: Rasizam, loš teren…

Englezima se ne dolazi u Beograd: Rasizam, loš teren…

Sport klub pre 2 dana
Srbija će u utorak (20.45 č) dočekati Englesku na stadionu "Rajko Mitić", a u taboru Gordog Albiona već su krenuli sa nepotrebnim pridikama na račun mogućeg rasizma i lošeg stanja terena. Očekuje se sjajna poseta na najvećem srpskom stadionu, ali u… »
Mi smo gospoda, neće biti problema – „Orlove“ raduje rasprodat stadion za Engleze: Ovo su utakmice koje se pamte

Mi smo gospoda, neće biti problema – „Orlove“ raduje rasprodat stadion za Engleze: Ovo su utakmice koje se pamte

Dnevnik pre 2 dana
Fudbaleri Srbije u utorak u 20.45 časova na stadionu „Rajko Mitić“ dočekuju Englesku u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. Nije tajna da se utakmice našeg najboljeg nacionalnog tima nalaze pod lupom FIFA i UEFA i svaki ispad na tribinama podleže… »
Vlahović o navijanju: "Mi smo gospoda"

Vlahović o navijanju: "Mi smo gospoda"

B92 pre 2 dana
Fudbalski reprezentativac Srbije Dušan Vlahović izjavio je da je siguran da će da bude fer i sportsko navijanje na meču protiv Engleske u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Fudbaleri Srbije dočekaće od 20.45 časova na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu… »
Vlahović: Siguran sam da će biti fer i sportsko navijanje protiv Engleske

Vlahović: Siguran sam da će biti fer i sportsko navijanje protiv Engleske

Politika pre 2 dana
Fudbaleri Srbije dočekaće sutra od 20.45 časova na stadionu “Rajko Mitić” u Beogradu selekciju Englesku u meču grupe K kvalifikacija za SP 2026. Fudbalski reprezentativac Srbije Dušan Vlahović izjavio je da je siguran da će da bude fer i sportsko… »
Bruka i sramota! Prljava igra Engleza pred meč sa Srbijom

Bruka i sramota! Prljava igra Engleza pred meč sa Srbijom

Večernje novosti pre 2 dana
Srbija i Engleska odigraće svoj meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u utorak od 20.45 na Marakani, a naš rival na sramotan način pokušao je da napravi uvertiru za ovaj spektakl. FOTO: TANJUG/AP "Dejli Mejl" je u prvoj rečenici teksta kojim najavljuje… »
Englezi na sramotan način pale vatru pred meč protiv Srbije: Spominju rasizam, stanje terena... "Spremni smo na sve"

Englezi na sramotan način pale vatru pred meč protiv Srbije: Spominju rasizam, stanje terena... "Spremni smo na sve"

Kurir pre 2 dana
Srbija i Engleska odigraće svoj meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u utorak od 20.45 na Marakani, a naš rival na sramotan način pokušao je da napravi uvertiru za ovaj spektakl. " Dejli Mejl" je u prvoj rečenici teksta kojim najavljuje utakmicu… »
Zabranjena srpska obeležja, a "svastika" može: Detalj iz Letonije koji je zaprepastio sve! Neviđena sramota, nacistički simbol…

Zabranjena srpska obeležja, a "svastika" može: Detalj iz Letonije koji je zaprepastio sve! Neviđena sramota, nacistički simbol…

Kurir pre 2 dana
Fudbaleri Srbije uspešno su prebrodili gostovanje Letoniji u okviru kvalifikacija za Mundijal 2026. "Orlovi" su u Rigi savladali Letoniju golom Dušana Vlahovića čime su popravili šanse za jedno od prva dva mesta u grupi K. No, utakmici u Rigi je… »
Englezi pred Srbiju potežu kartu rasizma!

Englezi pred Srbiju potežu kartu rasizma!

B92 pre 2 dana
Fudbalska reprezentacija Srbije u utorak od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić" dočekuje selekciju Engleske u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Umesto da se priča isključivo o fudbalu, ostrvski mediji odlučili su da na kontroverzan način otvore temu pred… »
Englezi u strahu od Srba i Marakane: "Svesni smo izazova, prethodni mečevi obeleženi rasističkim incidentima"

Englezi u strahu od Srba i Marakane: "Svesni smo izazova, prethodni mečevi obeleženi rasističkim incidentima"

Telegraf pre 2 dana
Fudbalska reprezentacija Srbije u utorak od 20 časova i 45 minuta dočekaće Englesku u sklopu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje će se održati u Sjedinjenim Američkim Državama, Meksiku i Kanadi naredne godine. U ovaj duel, obe reprezentacije ulaze… »

Vesti dana »