Povezane vesti

Vučić ugostio holivudsku glumicu Lolitu Davidovič i njenog supruga Rona Šeltona (foto)

Vučić ugostio holivudsku glumicu Lolitu Davidovič i njenog supruga Rona Šeltona (foto)

Blic pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u vili "Mir" holivudsku glumicu Lolitu Davidovič i njenog supruga Rona Šeltona, koji borave u Srbiji povodom prvog Nacionalnog festivala filma i televizije koji je održan na Zlatiboru. - Zadovoljstvo mi… »
Vučić ugostio holivudsku glumicu Lolitu Davidović

Vučić ugostio holivudsku glumicu Lolitu Davidović

RTS pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je u vili „Mir“ holivudsku glumicu Lolitu Davidović i njenog supruga Rona Šeltona, koji borave u Srbiji povodom prvog Nacionalnog festivala filma i televizije koji je održan na Zlatiboru. Holivudsku glumicu… »
Vučić o Evrobasketu: „Mislili smo da smo najbolji na svetu“

Vučić o Evrobasketu: „Mislili smo da smo najbolji na svetu“

Danas pre 10 sati
Glumica Lolita Davidović i njen suprug Ron Šelton se nalaze u Srbiji. Bili su specijalno gosti prvog Nacionalnog festivala filma i televizije koji je održan na Zlatiboru, a sada su se susreli sa Aleksandrom Vučićem. Predsednik Srbije je prokomentarisao… »
Vučić: Mi Srbi smo mislili da smo najbolji u košarci u svetu, sad znamo da imamo jednog najboljeg igrača

Vučić: Mi Srbi smo mislili da smo najbolji u košarci u svetu, sad znamo da imamo jednog najboljeg igrača

Sportski žurnal pre 10 sati
Predsednik je primio holivudsku glumicu Davidović i njenog supruga Šeltona. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u vili "Mir" holivudsku glumicu Lolitu Davidović i njenog supruga Rona Šeltona, koji borave u Srbiji povodom prvog Nacionalnog… »
O trošku građana Srbije, na trpezi krofne: Aleksandar Vučić primio Lolitu Davidovič i njenog muža Rona Šeltona (FOTO)

O trošku građana Srbije, na trpezi krofne: Aleksandar Vučić primio Lolitu Davidovič i njenog muža Rona Šeltona (FOTO)

Nova pre 11 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je, u vili Mir, ugostio holivudsku glumicu srpskog porekla Lolitu Davidovič i njenog muža Rona Šeltona. Lolita Davidovič i Ron Šelton u Srbiji borave povodom prvog Nacionalnog festivala filma i televizije koji je… »
Predsednik Srbije sa specijalnim gostima iz Holivuda Vučić sa Lolitom Davidović i Ronom Šeltonom u Beogradu

Predsednik Srbije sa specijalnim gostima iz Holivuda Vučić sa Lolitom Davidović i Ronom Šeltonom u Beogradu

Dnevnik pre 12 sati
Predsednik Srbije oglasio se na svom Instagram profilu povodom dolaska gostiju iz Holivuda: ”Zadovoljstvo mi je što sam u Beogradu ugostio holivudsku glumicu Lolitu Davidović i njenog supruga, proslavljenog reditelja i scenaristu Rona Šeltona, koji u… »
Vučić ugostio holivudsku glumicu Lolitu Davidović: Država će nastaviti da podržava filmsku industriju

Vučić ugostio holivudsku glumicu Lolitu Davidović: Država će nastaviti da podržava filmsku industriju

N1 Info pre 13 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas, pošto je u Beogradu ugostio holivudsku glumicu Lolitu Davidović i njenog supruga, reditelja i scenaristu Rona Šeltona, da će "država nastaviti da podržava kulturu i filmsku industriju". Davidović i… »
Vučić ugostio holivudsku glumicu Lolitu Davidović i reditelja Rona Šeltona

Vučić ugostio holivudsku glumicu Lolitu Davidović i reditelja Rona Šeltona

Serbian News Media pre 14 sati
Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, ugostio je holivudsku glumicu Lolitiju Davidović i njenog supruga, poznatog reditelja i scenaristu Rona Šeltona, tokom njihovog boravka u Srbiji. Poseta se odvijala uoči Prvog Nacionalnog festivala filma i televizije… »
Vučić hvalio košarkaše, a sad ih proziva: Ne postoji nešto za šta nema komentar, evo šta je rekao o debaklu Srbije

Vučić hvalio košarkaše, a sad ih proziva: Ne postoji nešto za šta nema komentar, evo šta je rekao o debaklu Srbije

Nova pre 14 sati
Završili su učešće košarkaši Srbije na Evrobasketu porazom od Finske u osmini finala (92:86), a samo je bilo pitanje trenutka kada će se i kako zbog toga oglasiti predsednik Srbije. Nije bilo lako navijačima „orlova“ da prebole poraz protiv Finske, a… »
Vučić primio holivudsku glumicu Lolitu Davidović i njenog supruga Rona Šeltona

RTV pre 15 sati
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u vili "Mir" holivudsku glumicu Lolitu Davidović i njenog supruga Rona Šeltona, koji borave u Srbiji povodom prvog Nacionalnog festivala filma i televizije koji je održan na Zlatiboru… »
Vučić objavio da je ugostio holivudsku glumicu

Vučić objavio da je ugostio holivudsku glumicu

Danas pre 14 sati
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, objavio je na Instagramu da je ugostio holivudsku glumicu. U Vučićevoj objavi na Instagramu, uz fotografiju, piše: „Zadovoljstvo mi je što sam u Beogradu ugostio holivudsku glumicu Lolitu Davidović i njenog supruga… »
"Srpski narod je najbolji na svetu": Detalji razgovora holivudske glumice Lolite Davidovič sa Vučićem

"Srpski narod je najbolji na svetu": Detalji razgovora holivudske glumice Lolite Davidovič sa Vučićem

Mondo pre 14 sati
Holivudska glumica srpskog porekla Lolita Davidovič bila je gost festivala na Zlatiboru. Danas ju je predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio u Vili Mir, a na svom Instagram nalogu otkrio je detalje susreta. "Zadovoljstvo mi je što sam u Beogradu… »
Vučić ugostio Lolitu Davidovič: "Država će nastaviti da podržava kulturu i filmsku industriju"

Vučić ugostio Lolitu Davidovič: "Država će nastaviti da podržava kulturu i filmsku industriju"

Telegraf pre 14 sati
Video: Vučić primio holivudsku glumicu Lolitu Davidović i njenog supruga Rona Šeltona. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić ugostio je u Beogradu holivudsku glumicu Lolitu Davidović i njenog supruga, reditelja i scenaristu Rona Šeltona, koji… »
Vučić: "Mi Srbi smo mislili da smo najbolji u košarci na svetu, a sad znamo da..."

Vučić: "Mi Srbi smo mislili da smo najbolji u košarci na svetu, a sad znamo da..."

Telegraf pre 14 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je mišljenje holivudske glumice Lolite Davidović da je srpski narod najbolji na svetu, osvrćući se na srpsku košarku. Vučić je u ponedeljak ugostio pomenutu glumicu i njenog supruga Rona Šeltona u vili… »
Evo šta je holivudska glumica rekla Vučiću u vili "Mir": Ove reči sigurno neće moći da zaboravi

Evo šta je holivudska glumica rekla Vučiću u vili "Mir": Ove reči sigurno neće moći da zaboravi

Telegraf pre 15 sati
Holivudska glumica srpskog porekla Lolita Davidović, zajedno sa suprugom, bila gost festivala na Zlatiboru na poziv reditelja Predraga Gage Antonijevića koji je danas bio sa njima prilikom prijema kod Vučića. Davidovićeva smatra da je srpski narod… »
Oglasio se Vučić nakon susreta sa holivudskom glumicom

Oglasio se Vučić nakon susreta sa holivudskom glumicom

Telegraf pre 14 sati
"Zadovoljstvo mi je što sam u Beogradu ugostio holivudsku glumicu Lolitu Davidović i njenog supruga, proslavljenog reditelja i scenaristu Rona Šeltona" napisao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svom Instagram profilu. Oni borave u Srbiji… »

NIN pre 15 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u vili "Mir" holivudsku glumicu Lolitu Davidović i njenog supruga Rona Šeltona, koji borave u Srbiji povodom prvog Nacionalnog festivala filma i televizije koji je održan na Zlatiboru. Holivudska glumica… »
Vučić primio poznatu holivudsku glumicu u vili "Mir": Ona i suprug bili gosti prvog Nacionalnog festivala na Zlatiboru

Vučić primio poznatu holivudsku glumicu u vili "Mir": Ona i suprug bili gosti prvog Nacionalnog festivala na Zlatiboru

Euronews pre 15 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u vili "Mir" holivudsku glumicu Lolitu Davidović i njenog supruga Rona Šeltona, koji borave u Srbiji povodom prvog Nacionalnog festivala filma i televizije koji je održan na Zlatiboru. Tanjug/Miloš… »
Emotivan govor kroz suze holivudske dive Lolite Davidovič, pričala i na srpskom: "Srpski glumci su najbolji"

Emotivan govor kroz suze holivudske dive Lolite Davidovič, pričala i na srpskom: "Srpski glumci su najbolji"

Telegraf pre 16 sati
Životne mudrosti i "počasni Srbin" status. Holivudska diva Lolita Davidović zapalila je atmosferu na ovogodišnjem NAFFIT festivalu, držeći emotivan i iskren govor, u nekim momentima i kroz suze, koji je kulminirao strastvenom pohvalom srpskoj kulturi… »
Vučić primio holivudsku glumicu i njenog supruga

Vučić primio holivudsku glumicu i njenog supruga

Telegraf pre 15 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučićprimio je danas u vili "Mir" holivudsku glumicu Lolitu Davidović i njenog supruga Rona Šeltona, koji borave u Srbiji povodom prvog Nacionalnog festivala filma i televizije koji je održan na Zlatiboru. Holivudska glumica… »

Vesti dana »