Повезане вести

Вучић угостио холивудску глумицу Лолиту Давидович и њеног супруга Рона Шелтона (фото)

Вучић угостио холивудску глумицу Лолиту Давидович и њеног супруга Рона Шелтона (фото)

Блиц 08.09.2025
Председник Србије Александар Вучић примио је данас у вили "Мир" холивудску глумицу Лолиту Давидович и њеног супруга Рона Шелтона, који бораве у Србији поводом првог Националног фестивала филма и телевизије који је одржан на… »
Вучић угостио холивудску глумицу Лолиту Давидовић

Вучић угостио холивудску глумицу Лолиту Давидовић

РТС 08.09.2025
Председник Србије Александар Вучић примио је у вили „Мир“ холивудску глумицу Лолиту Давидовић и њеног супруга Рона Шелтона, који бораве у Србији поводом првог Националног фестивала филма и телевизије који је одржан на Златибору… »
Вучић о Евробаскету: „Мислили смо да смо најбољи на свету“

Вучић о Евробаскету: „Мислили смо да смо најбољи на свету“

Данас 08.09.2025
Глумица Лолита Давидовић и њен супруг Рон Шелтон се налазе у Србији. Били су специјално гости првог Националног фестивала филма и телевизије који је одржан на Златибору, а сада су се сусрели са Александром Вучићем. Председник… »
Вучић: Ми Срби смо мислили да смо најбољи у кошарци у свету, сад знамо да имамо једног најбољег играча

Вучић: Ми Срби смо мислили да смо најбољи у кошарци у свету, сад знамо да имамо једног најбољег играча

Спортски журнал 08.09.2025
Председник је примио холивудску глумицу Давидовић и њеног супруга Шелтона. Председник Србије Александар Вучић примио је данас у вили "Мир" холивудску глумицу Лолиту Давидовић и њеног супруга Рона Шелтона, који бораве у Србији… »
О трошку грађана Србије, на трпези крофне: Александар Вучић примио Лолиту Давидович и њеног мужа Рона Шелтона (ФОТО)

О трошку грађана Србије, на трпези крофне: Александар Вучић примио Лолиту Давидович и њеног мужа Рона Шелтона (ФОТО)

Нова 08.09.2025
Председник Србије Александар Вучић данас је, у вили Мир, угостио холивудску глумицу српског порекла Лолиту Давидович и њеног мужа Рона Шелтона. Лолита Давидович и Рон Шелтон у Србији бораве поводом првог Националног фестивала… »
Председник Србије са специјалним гостима из Холивуда Вучић са Лолитом Давидовић и Роном Шелтоном у Београду

Председник Србије са специјалним гостима из Холивуда Вучић са Лолитом Давидовић и Роном Шелтоном у Београду

Дневник 08.09.2025
Председник Србије огласио се на свом Инстаграм профилу поводом доласка гостију из Холивуда: ”Задовољство ми је што сам у Београду угостио холивудску глумицу Лолиту Давидовић и њеног супруга, прослављеног редитеља и сценаристу… »
Вучић угостио холивудску глумицу Лолиту Давидовић: Држава ће наставити да подржава филмску индустрију

Вучић угостио холивудску глумицу Лолиту Давидовић: Држава ће наставити да подржава филмску индустрију

Н1 Инфо 08.09.2025
Председник Србије Александар Вучић најавио је данас, пошто је у Београду угостио холивудску глумицу Лолиту Давидовић и њеног супруга, редитеља и сценаристу Рона Шелтона, да ће "држава наставити да подржава културу и филмску… »
Вучић угостио холивудску глумицу Лолиту Давидовић и редитеља Рона Шелтона

Вучић угостио холивудску глумицу Лолиту Давидовић и редитеља Рона Шелтона

Сербиан Невс Медиа 08.09.2025
Председник Србије, Александар Вучић, угостио је холивудску глумицу Лолитију Давидовић и њеног супруга, познатог редитеља и сценаристу Рона Шелтона, током њиховог боравка у Србији. Посета се одвијала уочи Првог Националног… »
Вучић хвалио кошаркаше, а сад их прозива: Не постоји нешто за шта нема коментар, ево шта је рекао о дебаклу Србије

Вучић хвалио кошаркаше, а сад их прозива: Не постоји нешто за шта нема коментар, ево шта је рекао о дебаклу Србије

Нова 08.09.2025
Завршили су учешће кошаркаши Србије на Евробаскету поразом од Финске у осмини финала (92:86), а само је било питање тренутка када ће се и како због тога огласити председник Србије. Није било лако навијачима „орлова“ да преболе… »
Вучић примио холивудску глумицу Лолиту Давидовић и њеног супруга Рона Шелтона

РТВ 08.09.2025
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић примио је данас у вили "Мир" холивудску глумицу Лолиту Давидовић и њеног супруга Рона Шелтона, који бораве у Србији поводом првог Националног фестивала филма и телевизије који је… »
Вучић објавио да је угостио холивудску глумицу

Вучић објавио да је угостио холивудску глумицу

Данас 08.09.2025
Александар Вучић, председник Србије, објавио је на Инстаграму да је угостио холивудску глумицу. У Вучићевој објави на Инстаграму, уз фотографију, пише: „Задовољство ми је што сам у Београду угостио холивудску глумицу Лолиту… »
"Српски народ је најбољи на свету": Детаљи разговора холивудске глумице Лолите Давидович са Вучићем

"Српски народ је најбољи на свету": Детаљи разговора холивудске глумице Лолите Давидович са Вучићем

Мондо 08.09.2025
Холивудска глумица српског порекла Лолита Давидович била је гост фестивала на Златибору. Данас ју је председник Србије Александар Вучић примио у Вили Мир, а на свом Инстаграм налогу открио је детаље сусрета. "Задовољство ми је… »
Вучић угостио Лолиту Давидович: "Држава ће наставити да подржава културу и филмску индустрију"

Вучић угостио Лолиту Давидович: "Држава ће наставити да подржава културу и филмску индустрију"

Телеграф 08.09.2025
Видео: Вучић примио холивудску глумицу Лолиту Давидовић и њеног супруга Рона Шелтона. Председник Републике Србије Александар Вучић угостио је у Београду холивудску глумицу Лолиту Давидовић и њеног супруга, редитеља и… »
Вучић: "Ми Срби смо мислили да смо најбољи у кошарци на свету, а сад знамо да..."

Вучић: "Ми Срби смо мислили да смо најбољи у кошарци на свету, а сад знамо да..."

Телеграф 08.09.2025
Председник Србије Александар Вучић коментарисао је мишљење холивудске глумице Лолите Давидовић да је српски народ најбољи на свету, осврћући се на српску кошарку. Вучић је у понедељак угостио поменуту глумицу и њеног супруга… »
Ево шта је холивудска глумица рекла Вучићу у вили "Мир": Ове речи сигурно неће моћи да заборави

Ево шта је холивудска глумица рекла Вучићу у вили "Мир": Ове речи сигурно неће моћи да заборави

Телеграф 08.09.2025
Холивудска глумица српског порекла Лолита Давидовић, заједно са супругом, била гост фестивала на Златибору на позив редитеља Предрага Гаге Антонијевића који је данас био са њима приликом пријема код Вучића. Давидовићева сматра… »
Огласио се Вучић након сусрета са холивудском глумицом

Огласио се Вучић након сусрета са холивудском глумицом

Телеграф 08.09.2025
"Задовољство ми је што сам у Београду угостио холивудску глумицу Лолиту Давидовић и њеног супруга, прослављеног редитеља и сценаристу Рона Шелтона" написао је данас председник Србије Александар Вучић на свом Инстаграм… »

НИН 08.09.2025
Председник Србије Александар Вучић примио је данас у вили "Мир" холивудску глумицу Лолиту Давидовић и њеног супруга Рона Шелтона, који бораве у Србији поводом првог Националног фестивала филма и телевизије који је одржан на… »
Вучић примио познату холивудску глумицу у вили "Мир": Она и супруг били гости првог Националног фестивала на Златибору

Вучић примио познату холивудску глумицу у вили "Мир": Она и супруг били гости првог Националног фестивала на Златибору

Еуроневс 08.09.2025
Председник Србије Александар Вучић примио је данас у вили "Мир" холивудску глумицу Лолиту Давидовић и њеног супруга Рона Шелтона, који бораве у Србији поводом првог Националног фестивала филма и телевизије који је одржан на… »
Емотиван говор кроз сузе холивудске диве Лолите Давидович, причала и на српском: "Српски глумци су најбољи"

Емотиван говор кроз сузе холивудске диве Лолите Давидович, причала и на српском: "Српски глумци су најбољи"

Телеграф 08.09.2025
Животне мудрости и "почасни Србин" статус. Холивудска дива Лолита Давидовић запалила је атмосферу на овогодишњем НАФФИТ фестивалу, држећи емотиван и искрен говор, у неким моментима и кроз сузе, који је кулминирао страственом… »
Вучић примио холивудску глумицу и њеног супруга

Вучић примио холивудску глумицу и њеног супруга

Телеграф 08.09.2025
Председник Србије Александар Вучићпримио је данас у вили "Мир" холивудску глумицу Лолиту Давидовић и њеног супруга Рона Шелтона, који бораве у Србији поводом првог Националног фестивала филма и телевизије који је одржан на… »

Вести дана »