Povezane vesti
Skandalozni voditelj ulazi u elitu, a pred medijima se hvatao za polni organ! Zgrozio sve prisutne, a mnogi ga znaju zbog…
Kurir 14.09.2025
Voditelj Red televizije, Filip Đukić, večeras je postato redovni takmičar nove sezone popularnog rijaliti programa " Elita", koji se emituje na Pink televiziji. Pre samog ulaska pozirao je za medijske ekipe, a u jednom trenutku se uhvatio za polni organ… »
Pred svima se drži za polni organ Skandalozni voditelj ulazi u Elitu 9 (foto)
Alo 14.09.2025
Najavio je i intimni odnos pred kamerama. Voditelj Red televizije, Filip Đukić, večeras je postato redovni takmičar nove sezone popularnog rijaliti programa Elita, koji se emituje na Pink televiziji. Pre samog ulaska pozirao je za medijske ekipe, a u… »
"Večeras možda padne i..." Filip Đukić šokirao pre ulaska u Elitu 9, već pikirao plen
Alo 14.09.2025
Filip Đukić već pikirao plen. Rijaliti spektakl Elita 9 počinje večeras, a samo sat vremena pre velikog otvaranja, Filip Đukić je u svom prepoznatljivom stilu poručio da je spreman za ulazak u devetu sezonu. – Spreman sam, svoje sam odležao kad je… »
Vesti dana »
„Moja policija me nije zaštitila, ja sam urlala, a oni su samo gledali“: Ekipa N1 o napadu ispred Ćacilenda
Cenzolovka pre 27 minutajoš 45 povezanih
"Rusija neće prekinuti vatru, Zelenski odlazi za tri nedelje!" Ukrajinci mirovni plan smatraju apsurdnim, a evo koja tačka je najkritičnija
Kurir pre 2 minutajoš 42 povezane
Vanredne odbrane od poplava proglašene u Vranju i okolini zbog izlivanja Južne Morave
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih
Druga šansa za Kurtija: Novi parlamentarni izbori na Kosovu 28. decembra
Danas pre 5 satijoš 32 povezane