Povezane vesti

Rezultati svih utakmica Evrobasketa 2025. i reportaže BBC novinara

Rezultati svih utakmica Evrobasketa 2025. i reportaže BBC novinara

BBC News pre 6 minuta
Nemačka je novi vladar Evrope. Pobeda u finalu nad Turskom 88:83. Bronzanu medalju osvojila Grčka, pobedivši Finsku. Može biti samo jedan, čuvena je replika iz filma Gorštak (Highlander). A taj jedan je Nemačka, novi prvak Evrope, pošto je u finalu… »
Nemačka objedinila svetsku i evropsku titulu, Bonga čovek odluke

Nemačka objedinila svetsku i evropsku titulu, Bonga čovek odluke

RTS pre 17 minuta
Košarkaška reprezentacija Nemačke postala je evropski šampion pošto je u uzbudljivom finalu pobedila Nemačku 88:83. Kraj meča, "panceri" su evropski šampoini 88:83 Osam sekundi do kraja, Nemačka na plus pet - 83:88 Šengun je promašio trojku, Šreder je… »
Nemci evropsku ujedinili sa svetskom titulom, Bonga MVP finala (video)

Nemci evropsku ujedinili sa svetskom titulom, Bonga MVP finala (video)

Sportski žurnal pre 1 minut
Panceri na evro tronu posle 1993. godine kada ih je tamo doveo Svetislav Pešić. Naredno Evropsko prvenstvo je 2029. u Sloveniji, Grčkoj, Estoniji i Španiji (završnica u Madridu). Nemci, prvaci sveta, poleli su se i na evropski tron. U Rigi u finalu… »
uživo UŽIVO: Nemačka - Turska:"Panceri" posle velike drame do zlata na Eurobasketu

uživo UŽIVO: Nemačka - Turska:"Panceri" posle velike drame do zlata na Eurobasketu

Euronews pre 16 minuta
Kakvo finale na Eurobasketu, u kojom su Nemci slavili protiv Turske sa 88:83 i tako stigli do druge titule u istoriji. Odličan meč smo videli u finalu, u odlučujućim trenucima "panceri" su imali više koncentracije i na kraju zuasluženo stigli do trona… »
Šruder odveo Nemačku na tron Evrope, sjajna partija Bonge

Šruder odveo Nemačku na tron Evrope, sjajna partija Bonge

Sport klub pre 16 minuta
Košarkaši Nemačke pobedili su Tursku rezultatom 88:83 u finalu Evropskog prvenstva igranom u "Šaomi areni" u Rigi. Nemačka je na taj način objedinila zvanja prvaka Evrope i sveta – za koje se izborila pobedivši Srbiju u finalu Mundobasketa 2023. godine… »
Ovo je konačan poredak Evrobasketa – gde je Srbija?

Ovo je konačan poredak Evrobasketa – gde je Srbija?

Sport klub pre 11 minuta
Završeno je Evropsko prvenstvo u košarci, medalje su podelili Nemci (zlato), Turci (srebro) i Grci (bronza), a nakon poslednjem duela u Rigi poznat je i konačan poredak. Aktuelni svetski prvaci su pobedom protiv Turske objedinili titule, a najveće… »
Nemačka osvojila Evrobasket nakon uzbudljive završnice protiv Turske

Nemačka osvojila Evrobasket nakon uzbudljive završnice protiv Turske

Radio 021 pre 6 minuta
Košarkaši Nemačke osvojili su Evropsko prvenstvo u košarci pobedom nad reprezentacijom Turske rezultatom 88:83. Nemačka je pobedom protiv Turske postala aktuelni evropski i svetski šampion. Prva tri četvrtine bile su 22:24, 24:16, 21:26 i 22:17. Finiš… »
Bonga najbolji igrač finala Evrobasketa

Bonga najbolji igrač finala Evrobasketa

B92 pre 6 minuta
Nemački košarkaš Isak Bonga proglašen je za najboljeg igrača finalne utakmice Evrobasketa. Nemačka je do trijumfa stigla u Rigi nad Turskom rezultatom 88:83. Bonga je bio ključan igrač, naročito kada se "lomilo" u četvrtoj četvrtini – poenima, ali i… »
UŽIVO Nemačka je prvak Evrope; Bonga igrač utakmice - javio se Partizan; evo ko je MVP!

UŽIVO Nemačka je prvak Evrope; Bonga igrač utakmice - javio se Partizan; evo ko je MVP!

B92 pre 6 minuta
Košarkaška reprezentacija Nemačke je novi evropski prvak - u finalu su savladali selekciju Turske rezultatom 88:83. Nema više ni grama sumnje – Nemci su košarkaška velesila. Pre dve godine – svetski šampioni, a sada su se popeli i na krov Evrope… »
Nemci su sila i novi šampioni Evrope - Atamanova Turska "pala" posle prave drame u finalu!

Nemci su sila i novi šampioni Evrope - Atamanova Turska "pala" posle prave drame u finalu!

B92 pre 16 minuta
Nemačka je novi šampion Evrope u košarci pošto je u finalu savladala Tursku rezultatom 88:83. Nemačka je još jednom potvrdila staro pravilo da na kraju uvek pobeđuje – "panceri" su novi prvaci Evrope! U uzavreloj atmosferi velikog finala, tim Gordona… »
Vlade Đurović hvalio Bongu posebno: "Navijači Partizana moraju biti zadovoljni, ovo mu je utakmica karijere"

Vlade Đurović hvalio Bongu posebno: "Navijači Partizana moraju biti zadovoljni, ovo mu je utakmica karijere"

Telegraf pre 11 minuta
Košarkaška reprezentacija Nemačke postala je prvak Evrope u košarci, pošto su u velikom finalu u Rigi slavili protiv Turske sa 88:83 i to nakon velikog preokreta. Panceri su na kraju uspeli da dođu do veoma velike pobede, nakon što su se spasili u… »
Pogledajte kako je Partizanov Bonga doneo zlatnu medalju Nemcima na Eurobasketu

Pogledajte kako je Partizanov Bonga doneo zlatnu medalju Nemcima na Eurobasketu

Telegraf pre 11 minuta
Košarkaška reprezentacija Nemačke osvojila je zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u košarci savladavši ekipu Turske u finalu rezultatom 88:83, a jedan od heroja pobede nesumnjivo je bio Isak Bonga. Košarkaš Partizana tokom cele utakmice radio je… »
Isak Bonga proglašen za MVP-a finala Eurobasketa!

Isak Bonga proglašen za MVP-a finala Eurobasketa!

Telegraf pre 6 minuta
Košarkaška reprezentacija Nemačke osvojila je zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u košarci savladavši ekipu Turske u finalu rezultatom 88:83, a jedan od heroja pobede nesumnjivo je bio Isak Bonga. Košarkaš Partizana tokom cele utakmice radio je… »
Promašaj života: Finci ispustili medalju u poslednjim sekundama! (video)

Promašaj života: Finci ispustili medalju u poslednjim sekundama! (video)

Hot sport pre 1 sat
Jantunen promašio koš za istoriju! Finska košarka bila je na ivici da ispiše istoriju i stigne do prve medalje na Evropskim prvenstvima, ali je san stao na svega nekoliko sekundi od kraja. U duelu za treće mesto bronzana medalja pripala je Grčkoj, koja… »
Nemačka je šampion Evrope! Šruder i Bonga okrenuli Turke i rasplakali Šenguna!

Nemačka je šampion Evrope! Šruder i Bonga okrenuli Turke i rasplakali Šenguna!

Hot sport pre 21 minuta
Turcima se mora odati priznanje za jedno izvanredno takmičenje Košarkaška reprezentacija Nemačke došla je do titule prvaka Evrope, pošto je u finalu Evrobasketa bila bolja od Turske rezultatom 88:83. Izvanredan ulazak u meč je imala reprezentacija… »
"Idi pogledaj moje klipove na Jutjubu, pa se javi": Janis Adetokumbo javno spustio Šenguna posle prozivke

"Idi pogledaj moje klipove na Jutjubu, pa se javi": Janis Adetokumbo javno spustio Šenguna posle prozivke

Mondo pre 41 minuta
Najbolji košarkaš Grčke Janis Adetokumbo (30) predvodio je svoj tim u dramatičnoj borbi za bronzu Eurobasketa, pa sa svojim prvim odličjem sa reprezentacijom progovorio otvorenije nego dosad. Posle pobede protiv Finske u Rigi, dvostruki MVP NBA lige bio… »
Janis zagrlio braću i ćerku, pa umalo zaplakao: "Ništa veće nisam ostvario, nemoj da je neko dirao Spanulisa"

Janis zagrlio braću i ćerku, pa umalo zaplakao: "Ništa veće nisam ostvario, nemoj da je neko dirao Spanulisa"

Mondo pre 31 minuta
Najbolji košarkaš Grčke Janis Adetokumbo (30) ostvario je san da svojoj zemlji donese medalju sa velikog takmičenja. Predvodio je ekipu do bronze Eurobasketa i emotivno proslavio taj uspeh, ostvaren u burnoj završnici meča protiv Finske. Zagrlio je… »
(VIDEO) Dorsi: Žrtva se isplatila, medalja je u rukama!

(VIDEO) Dorsi: Žrtva se isplatila, medalja je u rukama!

Sport klub pre 1 sat
Grčka je pobedila Finsku u okršaju za bronzanu medalju poslednjeg dana Evrobasketa u Rigi, a rezultat kojim su Heleni slavili bio je 92:89. Grčka je kontrolisala dešavanja na parketu, izabranici Vasilisa Spanulisa imali su veliku dvocifrenu prednost, ali… »
(Poluvreme) Turci bliži zlatu: Nemci nemaju rešenje za Šenguna i Larkina!

(Poluvreme) Turci bliži zlatu: Nemci nemaju rešenje za Šenguna i Larkina!

Hot sport pre 1 sat
Velika borba će se voditi tek u drugom delu meča Turska i Nemačka u Rigi večeras igraju finale Evropskog prvenstva u košarci, a rezultat na poluvremenu je 46:40 za turski nacionalni tim. Izvanredan ulazak u meč je imala reprezentacija Turske, prva tri… »
Spanulis posle bronze ljut zbog Šenguna i pozivanja Janisa: „Neću da slušam te gluposti“

Spanulis posle bronze ljut zbog Šenguna i pozivanja Janisa: „Neću da slušam te gluposti“

Nova pre 1 sat
Vasilis Spanulis i Janis Adetokumbo govorili su nakon osvojene bronze na Evrobasketu. Pokreni i podeli SUPER VAJB. Grčka je sa 92:89 srušila Finsku u borbi za bronzu i posle 16 godina osvojila medalju na Evrobasketu. „Igrali smo jednu od najboljih… »
Janis Adetokumbo u suzama otvorio dušu kao nikad pre: Ne želim da budem poznat, ova medalja mi je veliko olakšanje VIDEO

Janis Adetokumbo u suzama otvorio dušu kao nikad pre: Ne želim da budem poznat, ova medalja mi je veliko olakšanje VIDEO

Nova pre 2 sata
Janis Adetokumbo, najbolji grčki košarkaš, veoma emotivno je doživeo osvajanje bronzane medalje na Evrobasketu u Rigi. Pokreni i podeli SUPER VAJB. Grčka je savladala Finsku sa 92:89 u meču za bronzu, a Janis je prednjačio sa 30 poena, 17 skokova i šest… »
(VIDEO) Markanen: Tužan sam i ponosan, doći će medalja!

(VIDEO) Markanen: Tužan sam i ponosan, doći će medalja!

Sport klub pre 1 sat
Grčka je pobedila Finsku u okršaju za bronzanu medalju poslednjeg dana Evrobasketa u Rigi, a rezultat kojim su Heleni slavili bio je 92:89. Grčka je kontrolisala dešavanja na parketu, izabranici Vasilisa Spanulisa imali su veliku dvocifrenu prednost, ali… »
Golišavi Slukas zaigrao pred Janisom i saigračima posle osvajanja bronze na Eurobasketu

Golišavi Slukas zaigrao pred Janisom i saigračima posle osvajanja bronze na Eurobasketu

Telegraf pre 1 sat
Košarkaška reprezentacija Grčke osvojila je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu, pošto su večeras u meču za treće mesto u Rigi savladali Finsku rezultatom 92:89. Nakon utakmice, pošto su dali izjave u miks zoni, uputili su se u svlačionicu, a tu je… »
Umalo od gotovog veresija: Grcima bronza, Fincima kapa dole

BBC News pre 3 sata
U napetoj završnici Grčka pobedila Finsku 92:89 u borbi za treće mesto na Evropskom prvenstvu. Osvajač bronzanog odličja na Evrobasketu 2025. je reprezentacija Grčke. A umalo da bude drugačije. Posle debakla protiv Turske u polufinalu Evropskog prvenstva… »
Košarkaši Grčke osvojili bronzanu medalju na Evrobasketu, Fincima izmakla medalja

Košarkaši Grčke osvojili bronzanu medalju na Evrobasketu, Fincima izmakla medalja

Radio 021 pre 3 sata
Košarkaška reprezentacija Grčke osvojila je danas bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu, pošto je u utakmici za treće mesto u Rigi pobedila Finsku rezultatom 92:89. Po četvrtinama rezultat je bio 24:15, 24:19, 21:22 i 23:33. Grčku je predvodio Janis… »
Grčka se kockala sa bronzom, ali je posle 16 godina ipak nosi kući

Grčka se kockala sa bronzom, ali je posle 16 godina ipak nosi kući

RTS pre 2 sata
Košarkaška reprezentacija Grčke osvojila je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu pošto je u borbi za treće mesto savladala borbenu Finsku 92:89. Ekipa Vasilisa Spanulisa opravdala je ulogu favorita protiv skandinavske selecije i uspela da se okiti… »
Grčkoj bronzana medalja

Grčkoj bronzana medalja

Vesti online pre 3 sata
Košarkaši Grčke osvojili su bronzanu medalju na šampionatu Evrope, pošto su večeras u Rigi, u utakmici za treće mesto, u neizvesnoj završnici pobedili Finsku sa 92:89 (24:15, 24:19, 21:22, 23:33). Grčka je dominirala od početka i sigurno je kontrolisala… »
„Cenim Atamana, ali nije zaustavio Janisa, Šengun je mlad!“

„Cenim Atamana, ali nije zaustavio Janisa, Šengun je mlad!“

Sport klub pre 2 sata
„Eliminacija Srbije kao lekcija, Finska i Grčka su bile najbolje“

„Eliminacija Srbije kao lekcija, Finska i Grčka su bile najbolje“

Sport klub pre 2 sata
Reprezentativac Grčke Tanasis Antetokumpo izjavio je da je veoma srećan što je osvojio bronzanu medalju na Evrobasketu sa rođenom braćom Janisom i Kostasom. Grčka je pobedila Finsku u utakmici za treće mesto rezultatom 92:89. Tim koji kao selektor vodi… »
Janis šokirao pričom o povlačenju iz reprezentacije: „Tu sam dok je Spanulis selektor“

Janis šokirao pričom o povlačenju iz reprezentacije: „Tu sam dok je Spanulis selektor“

Nova pre 2 sata
Grčka je posle 16 godina osvojila medalju na evropskim prvenstvima, pobedila je sa 92:89 u borbi za bronzu u Rigi, a apsolutni junak bio je Janis Adetokumbo koji se dotakao i povlačenja. Pokreni i podeli SUPER VAJB. Bio je NBA šampion, MVP najjače lige… »
(VIDEO): Janis: Ostvario sam san, dok je Spanulis tu i ja sam!

(VIDEO): Janis: Ostvario sam san, dok je Spanulis tu i ja sam!

Sport klub pre 2 sata
Spanulis pobesneo zbog Janisa i Šenguna: "To je s**nje"

Spanulis pobesneo zbog Janisa i Šenguna: "To je s**nje"

B92 pre 2 sata
Vasilis Spanulis i Janis Adetokumbo govorili su na konferenciji za medije nakon osvojene bronze na Evrobasketu. Košarkaška reprezentacija Grčke je rezultatom 92:89 pobedila selekciju Finske i osvojila brzonzanu medalju na Evrobasketu 2025. godine. Finci… »
"Rekao sam da hoću medalju sa Janisom - puštam kosu" VIDEO

"Rekao sam da hoću medalju sa Janisom - puštam kosu" VIDEO

B92 pre 3 sata
Tajler Dorsi je izneo utiske nakon osvajanja bronzane medalje na Evrobasketu. Grčka je u meču za treće mesto posle drame savladala Finsku i tako posle 16 godina osvojila medalju. Jeedan od najboljih, posle Janisa Adetokumba koji je ispisao istoriju, bio… »
Adetokumbo šokirao: "Ako trener Spanulis nije ovde, neću biti ni ja"

Adetokumbo šokirao: "Ako trener Spanulis nije ovde, neću biti ni ja"

B92 pre 2 sata
Janis Adetokumbo je na konferenciji za medije indirektno poručio kada će se povući iz reprezentacije. Grčka je posle 16 godina došla do odličja na velikom takmičenju, a Adetokumbo je na konferenciji za medije dobio pitanje vezano za to što mu je ovo tek… »
Emotivni Finci posle poraza: "Ovo boli - kada 40 minuta gubite..."

Emotivni Finci posle poraza: "Ovo boli - kada 40 minuta gubite..."

B92 pre 3 sata
Lasi Tuovi, selektor Finske, kao i reprezentativac Sasu Salin, govorili su na konferenciji za medije posle poraza od Grčke. Košarkaška reprezentacija Grčke je rezultatom 92:89 pobedila selekciju Finske i osvojila brzonzanu medalju na Evrobasketu 2025… »
Adetokumbo posle bronze: "Plakao sam - ovo smo čekali 16 godina" VIDEO

Adetokumbo posle bronze: "Plakao sam - ovo smo čekali 16 godina" VIDEO

B92 pre 2 sata
Vasilis Spanulis i Janis Adetokumbo govorili su na konferenciji za medije nakon osvojene bronze na Evrobasketu. Košarkaška reprezentacija Grčke je rezultatom 92:89 pobedila selekciju Finske i osvojila brzonzanu medalju na Evrobasketu 2025. godine. Finci… »
"Dok je Spanulis tu, i ja sam! Radio sam na pijaci da pomognem mami": Janisova emotivna ispovest posle bronze

"Dok je Spanulis tu, i ja sam! Radio sam na pijaci da pomognem mami": Janisova emotivna ispovest posle bronze

Telegraf pre 2 sata
Košarkaši Grčke osvojili su bronzanu medalju na ovom Eurobasketu pobedom nad Finskom u apsolutnoj drami, a junak trijumfa za Helene bio je jedan od najboljih igrača današnjice, Janis Adetokumbo - 92:89! On je danas postigao 30 poena, ostvario dabl-dabl… »
"Sr*nje! Neki od vas kao da nikad nisu gledali košarku": Spanulis poludeo zbog pitanja za upućenog Janisu

"Sr*nje! Neki od vas kao da nikad nisu gledali košarku": Spanulis poludeo zbog pitanja za upućenog Janisu

Telegraf pre 2 sata
Košarkaši Grčke posle velike drame uspeli su na kraju da završe ovaj Eurobasket sa bronzanom medaljom u rukama. Hrabri tim Finske borio se sve do samog kraja i na kraju je bio blizu da napravi čudo - 92:89. Vrlo srećan je bio selektor Vasilis Spanulis na… »
Tragičar Finske na ivici suza posle meča s Grčkom: "To je sport, naravno da je sr...nje, čast je što smo ovde"

Tragičar Finske na ivici suza posle meča s Grčkom: "To je sport, naravno da je sr...nje, čast je što smo ovde"

Telegraf pre 2 sata
Košarkaška reprezentacija Finske je zabeležila i dobar, ali i veoma loš rezultat. Oni su stigli do polufinala, stigli su do meča za treće mesto gde su tesno poraženi od Grčke sa 92:89 i to nakon što je Mikael Jantunen promašio zicer kojim je mogao doneti… »
"Baš boli, čoveče...": Finci herojski pali u borbi za bronzu, nije im bilo lako posle meča

"Baš boli, čoveče...": Finci herojski pali u borbi za bronzu, nije im bilo lako posle meča

Telegraf pre 3 sata
Drama bez srećnog kraja za Finsku! Neverovatno je šta su Suomi danas uspeli da nadoknade u poslednjih pet minuta meča za bronzu protiv Grčke na Eurobasketu, stigli sa -18 do toga da imaju šut za pobedu, ali medalja ipak ide u ruke Helena - 92:89… »
Grčkoj bronza posle drame: Janis vodio Helene do pobede, Finci bez medalje!

Grčkoj bronza posle drame: Janis vodio Helene do pobede, Finci bez medalje!

Hot sport pre 3 sata
Luda završnica meča! Grčki košarkaši vratiće se u domovinu sa medaljom oko vrata, nakon što su u borbi za treće mesto na Evrobasketu nadigrali dželata Srbije, Finsku, rezultatom 92:89. Najbolji na meču je bio bivši dvostruki MVP NBA lige Janis Adetokumbo… »
Košarkaši Grčke osvojili bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu

Košarkaši Grčke osvojili bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu

Radio sto plus pre 3 sata
Grčku je predvodio Janis Adetokunbo sa 30 poena, od kojih važne poene u završnici sa linije za slobodna bacanja, a imao je i 17 skokova i šest asistencija. Tajler Dorsi pobedi je doprineo sa 20 poena, a Vasileos Toliopulos sa 15 poena. U selekciji Finske… »
(VIDEO) Jantunen neće spavati noćas, promašio šut za medalju!

(VIDEO) Jantunen neće spavati noćas, promašio šut za medalju!

Sport klub pre 3 sata
Finci nisu uspeli da stignu do prve istorijske medalje na Evropskim prvenstvima, bronza je otišla Grčkoj, ali žaliće Markanen i ekipa za propuštenom prilikom. Na četiri sekunde pre kraja, Valtonen je fauliran pri šutu za tri, a upravo je prednost Grčke… »
Grci posle velike drame pobedili Finsku i osvojili bronzu na Eurobasketu

Grci posle velike drame pobedili Finsku i osvojili bronzu na Eurobasketu

Euronews pre 3 sata
Košarkaši Grčke stigli su do bronze na Eurobasketu, pobedom nad Finskom sa 92:89, čime sigurno mogu biti zadovoljni "helasi". Zasluženo su izabranici Vasilisa Spanulisa stigli do medalje, uz Nemačku i Tursku najviše su pokazali na šampionatu, čime su… »

Južne vesti pre 3 sata
REUTERS/Ints Kalnins Prva medalja za Grčku na evropskim prvenstvima posle 16 godina Osvajač bronzanog odličja na Evrobasketu 2025. je reprezentacija Grčke. A umalo da bude drugačije. Posle debakla protiv Turske u polufinalu Evropskog prvenstva u… »
(VIDEO) Verovali ili ne – igrač isključen u 20. sekundi meča!

(VIDEO) Verovali ili ne – igrač isključen u 20. sekundi meča!

Sport klub pre 4 sati
Igrač Grojter Firta Noa Konih proveo je tačno 20 sekundi na terenu na utakmici sa Kajzerslauternom. Već u prvom napadu gostiju, Konig je faulirao Faridea Alidua kao poslednji igrač odbrane, a sudija nije imao dilemu – pokazao mu je direktan crveni… »
Grci prekinuli post dug 16 godina: Osvojili bronzu na Evrobasketu, Finska praznih ruku

Grci prekinuli post dug 16 godina: Osvojili bronzu na Evrobasketu, Finska praznih ruku

Dnevnik pre 3 sata
Košarkaši Grčke osvojili su bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu, pošto su u meču za treće mesto u Rigi savladali Finsku rezultatom 92:89. Grci su osvojili šestu medalju na šampionatima Evrope, treću bronzanu, a prvu posle 16 godina. U neverovatnoj… »
Ukanalio Srbiju na Eurobasketu, pa se obrukao za sve pare: Sve je uništio na kraju!

Ukanalio Srbiju na Eurobasketu, pa se obrukao za sve pare: Sve je uništio na kraju!

Kurir pre 3 sata
Košarkaška reprezentacija Finske, "dželat" Srbija na ovogodišnjem Eurobasketu, na kraju je ostala bez medalje! U borbi za treće mesto bolji od Finaca bili su Grci rezultatom 92:89! Tragičar kod Finaca bio je Elijas Valtonen, bek šuter koji je razbio… »
Finci suze rone, vratili se posle -17, pa promašili zicer za bronzu (video)

Finci suze rone, vratili se posle -17, pa promašili zicer za bronzu (video)

Sportski žurnal pre 3 sata
Finska je i dalje bez odličja na šampionatima Starog kontinenta, dok je Grčka došla do šestog, trećeg bronzanog. Posle meča za bronzu u Rigi, na Evropskom prvenstvu, Finska je i dalje bez odličja na šampionatima Starog kontinenta, dok je Grčka došla do… »
Janis se naljutio i igrao kao niko u istoriji za medalju Grčke posle 16 godina

Janis se naljutio i igrao kao niko u istoriji za medalju Grčke posle 16 godina

Nova pre 3 sata
Bila je ovo utakmica Janisa Adetokumba za istoriju i za medalju reprezentacije Grčke posle 16 godina, pošto je u meču za treće mesto na Evrobasketu srušila Finsku sa 92:89 i to tako što je upravo NBA as sa dva slobodna bacanja stavio tačku na fantastičnu… »
Grci u drami osvojili medalju na Eurobasketu: Neuništivim Fincima zadrhtala ruka 4 sekunde pre kraja

Grci u drami osvojili medalju na Eurobasketu: Neuništivim Fincima zadrhtala ruka 4 sekunde pre kraja

Mondo pre 3 sata
Košarkaška reprezentacija Grčke osvojila je bronzanu medalju na Eurobasketu, pošto je u meču za treće mesto savladala selekciju Finske rezultatom 92:89! U drami za pamćenje, "bronzu" je overio Janis Adetokumbo poenima sa linije penala četiri sekunde pre… »
Bronza za Grke – Finci umalo režirali veliki preokret!

Bronza za Grke – Finci umalo režirali veliki preokret!

Sputnik pre 3 sata
Košarkaška reprezentacija Grčke osvojila je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu savladavši Finsku rezultatom 92:89. Umalo da Grci od gotovog naprave veresiju, vodili su sa čak 17 poena razlike, ali su ih Finci stigli u finišu. Mogla je skandinavska… »

Radio 021 pre 3 sata
U napetoj završnici Grčka pobedila Finsku 92:89 u borbi za treće mesto na Evropskom prvenstvu. REUTERS/Ints Kalnins Prva medalja za Grčku na evropskim prvenstvima posle 16 godina Osvajač bronzanog odličja na Evrobasketu 2025. je reprezentacija Grčke. A… »

NIN pre 3 sata
Osvajač bronzanog odličja na Evrobasketu 2025. je reprezentacija Grčke. A umalo da bude drugačije. Posle debakla protiv Turske u polufinalu Evropskog prvenstva u Letoniji, kada su 'nestali' na terenu, bilo je pitanje da li će se Grci sabrati i spremiti… »
Grčka "preživela" dramu i prekinula post dug 16 godina: Janis i družina treći u Evropi!

Grčka "preživela" dramu i prekinula post dug 16 godina: Janis i družina treći u Evropi!

B92 pre 3 sata
Košarkaška reprezentacija Grčke je u meču za treće mesto savladala selekciju Finske rezultatom 92:89 i tako osvojila bronzanu medalju na Evrobasketu! Reprezentacija Grčke osvojila je bronzanu medalju na Evrobasketu nakon što je u duelu za treće mesto… »
Strašan kraj Finske bajke! Imali medalju "u ruci", ali - najveća senzacija Evrobasketa u drami ostala bez pobedničkog…

Strašan kraj Finske bajke! Imali medalju "u ruci", ali - najveća senzacija Evrobasketa u drami ostala bez pobedničkog…

Večernje novosti pre 3 sata
Košarkaška reprezentacija Finske, koja je Srbiju izbacila sa Evropskog prvenstva senzacionalnom pobedom u osmini finala, na kraju je ostala bez medalje na Evrobasketu 2025 - Grčka je bila prevelik zalogaj za Fince u borbi za bronzu, konačan rezultat je… »
Niko kao Adetokumbo u poslednje tri decenije!

Niko kao Adetokumbo u poslednje tri decenije!

B92 pre 3 sata
Grčki reprezentativac Janis Antetokumbo je upisao istorijski učinak na Evrobasketu! Na meču za treće mesto protiv Finske, Adetokumbo je postao prvi igrač u poslednjih 30 godina koji je na jednom meču zabeležio više od 30 poena, 15 skokova i 5… »
Tragedija Finaca na Eurobasketu: Jantunen promašio zicer za bronzu, pogledajte šta je prokockao dželat Srbije

Tragedija Finaca na Eurobasketu: Jantunen promašio zicer za bronzu, pogledajte šta je prokockao dželat Srbije

Telegraf pre 3 sata
Košarkaška reprezentacija Finske nije uspela da dođe do istorijske bronzane medalje na Eurobasketu, pošto su poraženi u ogromnoj drami od selekcije Grčke sa 92:89 i to nakon što je Mikael Jantunen promašio zicer kojim je mogao da donese prednost svojoj… »
Tajler Dorsi: "Pričaću deci o ovome kada budu odrastala"

Tajler Dorsi: "Pričaću deci o ovome kada budu odrastala"

Telegraf pre 3 sata
Košarkaška reprezentacija Grčke osvojila je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu, pošto su večeras u meču za treće mesto u Rigi savladali Finsku rezultatom 92:89 Grci su osvojili šestu medalju na šampionatima Evrope, treću bronzanu, a prvu posle 16… »
Adetokumbo pokazao tri prsta, pa objasnio kako ga je ispadanje Srbije motivisalo: "Oni su moji prijatelji"

Adetokumbo pokazao tri prsta, pa objasnio kako ga je ispadanje Srbije motivisalo: "Oni su moji prijatelji"

Telegraf pre 3 sata
Košarkaška reprezentacija Grčke osvojila je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu, pošto su večeras u meču za treće mesto u Rigi savladali Finsku rezultatom 92:89 Grci su osvojili šestu medalju na šampionatima Evrope, treću bronzanu, a prvu posle 16… »
(VIDEO) Srbin na pravom mestu – Cvetković strelac u pobedi Rapida

(VIDEO) Srbin na pravom mestu – Cvetković strelac u pobedi Rapida

Sport klub pre 5 sati
Rapid je u duelu 6. kola austrijske Bundeslige ubedljivo savladao Tirol sa 4:1, a jedan od golova postigao je i srpski štoper Nenad Cvetković. (VIDEO) Zukić se radovao protiv Terzića i Ratkova uz asistenciju Iskusni defanzivac (29) našao se na pravom… »
Sportski dan: Ko će do zlata na Evrobasketu? Isak Bonga: Neophodan resurs

Sportski dan: Ko će do zlata na Evrobasketu? Isak Bonga: Neophodan resurs

Sport klub pre 13 sati
Dan je za finale Evrobasketa. Za titulu šampiona Evrope boriće se od 20 časova Turska i Nemačka. U poslednjem ovogodišnjem Evrobasket specijalu, od 11 do 12 časova na kanalu N1 najavljujemo veliko finale, ali i meč za treće mesto u kome će se od 16… »
Isak Bonga: Neophodan resurs

Isak Bonga: Neophodan resurs

Sport klub pre 15 sati
Noćna mora za protivničke napadače, ali i noćna mora za novinare jer govori kao da je na takmičenju u tihom pričanju, iako se nekoliko minuta ranije plasirao u finale Evrobasketa. /od reportera Sport kluba iz Rige Ali Bonga nije u Rigi da bi pričao… »

Vesti dana »