Povezane vesti
"Rekao mi je SAD nećeš izaći iz stana" Aleksandra Babejić rešila da otkrije sve što se dešavalo u stanu Kristijana Golubovića!…
Alo pre 28 dana
Ovo su svi detalji. Aleksandra Babejić konačno je progovorila o burnim optužbama koje je prate poslednjih nedelja, nakon što su je mnogi osudili da je ona ta koja je uništila brak Kristijana Golubović i Kristine Spalević. Nakon što se uselila u njihov… »
"To mi je falilo u životu": Aleksandra Babejić otvorila dušu o odnosu sa Kristijanom Golubovićem - rešila da otkrije sve…
Blic pre 28 dana
Aleksandra Babejić, učesnica "Elite 9", našla se u žiži interesovanja javnosti zbog umešanosti u raskid Kristijana Golubovića i Kristine Spalević. - Kako se osećaš što si uništila brak ljudima? - pitao je voditelj pomenutog rijalitija Aleksandru Babejić… »
Vesti dana »

Marija Vasić: Trebaće mi neko vreme da se naviknem da mogu slobodno da hodam ulicom posle sedam meseci
N1 Info pre 24 minutajoš 42 povezane

Fon der Lajen razgovarala sa predstavnicima civilnog sektora o stanju demokratije u Srbiji
Beta pre 48 minutajoš 43 povezane

Transrodna osoba A. K. osumnjičena za ucenu Vujadina Savića: Mladen Mijatović otkrio detalje slučaja, umešala se i Karleuša
Svet & Skandal pre 8 minutajoš 35 povezanih

Dolazak Ursule fon der Lajen u Beograd – Afirmacija evropskog puta Srbije
Kurir pre 53 minutajoš 87 povezanih