Povezane vesti
"Rekao mi je SAD nećeš izaći iz stana" Aleksandra Babejić rešila da otkrije sve što se dešavalo u stanu Kristijana Golubovića!…
Alo 17.09.2025
Ovo su svi detalji. Aleksandra Babejić konačno je progovorila o burnim optužbama koje je prate poslednjih nedelja, nakon što su je mnogi osudili da je ona ta koja je uništila brak Kristijana Golubović i Kristine Spalević. Nakon što se uselila u njihov… »
"To mi je falilo u životu": Aleksandra Babejić otvorila dušu o odnosu sa Kristijanom Golubovićem - rešila da otkrije sve…
Blic 16.09.2025
Aleksandra Babejić, učesnica "Elite 9", našla se u žiži interesovanja javnosti zbog umešanosti u raskid Kristijana Golubovića i Kristine Spalević. - Kako se osećaš što si uništila brak ljudima? - pitao je voditelj pomenutog rijalitija Aleksandru Babejić… »
Vesti dana »
Oštećene zgrade, krovovi, automobili... Snažan zemljotres napravio veliku štetu, proglašeno vanredno stanje
Večernje novosti pre 2 minutajoš 29 povezanih
U Srbiji aktivno 25 požara, situacija na Stolovima nepromenjena
Insajder pre 42 minutajoš 11 povezanih
Danas sunčano i do 34 stepena, Niš među toplijim gradovima: Od ponedeljka stiže promena vremena
Glas juga pre 1 satjoš 8 povezanih
Subota donosi vrhunac saobraćajnog talasa: Evo koliko se čeka na granicama Srbije
Moj Novi Sad pre 17 minutajoš 7 povezanih
Vikend donosi sunce i sve veće vrućine: Temperature do 38 stepeni, a onda nagla promena vremena
Euronews pre 1 satjoš 8 povezanih