Повезане вести

Партизанов буџет 27 милиона евра, пет дала држава

Партизанов буџет 27 милиона евра, пет дала држава

Спортски журнал 26.09.2025
Захвални смо на помоћи, али не зависимо од тога да ли ће неко то да уради – казао је Мијаиловић. Помало звучи утопијски, али цифра изнета од стране председника Партизана Остоје Мијаиловића је запањујућа: - Свеукупан буџет за… »
Мијаиловић проговорио о вређању Вучића на мечевима Партизана, одбио да му помене презиме: Открио разговор са Обрадовићем…

Мијаиловић проговорио о вређању Вучића на мечевима Партизана, одбио да му помене презиме: Открио разговор са Обрадовићем…

Нова 26.09.2025
Остоја Мијаловић, председник Партизана, проговорио је о вређању Александра Вучића, председника Србије. И то на изузетно занимљив начин. У току читавог експозеа о овој теми одбио је да помене презиме председника. Увек је… »
„Не могу да продужим уговор са Жељком Обрадовићем“: Шта ће одлучити најтрофејнији европски тренер икада?

„Не могу да продужим уговор са Жељком Обрадовићем“: Шта ће одлучити најтрофејнији европски тренер икада?

Нова 26.09.2025
Жељко Обрадовић је потписао уговор са Партизаном до краја актуелне сезоне, а председник црно-белих Остоја Мијаиловић је истакао да он не може да продужи тај договор. Бар не још увек. То не значи да не постоји жеља да се та… »
„Нисам се чуо са Пешићем после дебакла, могао је да позове све наше играче“: Председник Партизана о Србији на Евробаскету…

„Нисам се чуо са Пешићем после дебакла, могао је да позове све наше играче“: Председник Партизана о Србији на Евробаскету…

Нова 26.09.2025
Остоја Мијаиловић, председник Кошаркашког клуба Партизан одржао је веома опширну конференцију за медије, на којој се дотакао и репрезентације Србије. Однос Партизана и репрезентације је на завидном нивоу, бар тако тврди… »
Остоја: Можда Жељку уговор продужи неки други председник...

Остоја: Можда Жељку уговор продужи неки други председник...

Могу да кажем да му желим као председник Партизана да до краја каријере остане тренер Партизана. Жељку Обрадовићу истиче уговор у Партизану... - Можда ће да му уговор продужи неки други председник, мени истиче мандат. Најбољи… »
После Муринена: Партизан доводи плејмејкера из НБА лиге?

После Муринена: Партизан доводи плејмејкера из НБА лиге?

Курир 26.09.2025
Мика Муринен је потписао за Партизан, али црно-бели ту не желе да стану. Према информацији "Баселине Инсидерс", Таран Армстронг је на мети Партизана! Иначе, исти извор је најавио и долазак Мике Муринена у црно-бело јато - и… »
Огласило се ново појачање Партизана: „Ако ми буде добро, можда прескочим факултет пре драфта, али…“

Огласило се ново појачање Партизана: „Ако ми буде добро, можда прескочим факултет пре драфта, али…“

Нова 26.09.2025
Мика Муринен, крилни кошаркаш из Финске, у петак је и званично постао члан Партизана, што је на конференцији потврдио Остоја Мијаиловић. Председник Партизана је конференцију управо отворио „бомбастичном“ информацијом да је… »
„Долазак Муринена је доказ да Партизан веома добро ради са младим играчима – Тристан блиста у НБА“

„Долазак Муринена је доказ да Партизан веома добро ради са младим играчима – Тристан блиста у НБА“

Нова 26.09.2025
Остоја Мијаиловић, председник КК Партизан, одржао је конференцију за медије на којој је главна тема био Мика Муринен и његов долазак у Хумску. Млади фински крилни кошаркаш је неколико минута пре конференције за медије и званично… »
Партизан нашао плејмејкера у Голден Стејту?!

Партизан нашао плејмејкера у Голден Стејту?!

Б92 26.09.2025
Причао је на конференцији за медије Остоја Мијаиловић, председник Партизана, да ће црно-бели са још два играча комплетирати прелазни рок. Подразумева се да је један од двојице центар, а како сазнаје Баселине Инсидерс, други би… »
Након Муринена, стиже и НБА играч! Партизан доводи кошаркаша Голден Стејта?!

Након Муринена, стиже и НБА играч! Партизан доводи кошаркаша Голден Стејта?!

Вечерње новости 26.09.2025
КК Партизан ради на још два појачања након Мике Муринена, а плејмејкера би могли да доведу из НБА лиге. ФОТО: Тањуг Како сазнаје Баселине Инсидерс, Таран Армстронг би могао да појача Партизан. 23-годишњак је кошаркаш Голден… »
Ово је значење свих тетоважа Мике Муринена, једна је посебна и улива страх

Ово је значење свих тетоважа Мике Муринена, једна је посебна и улива страх

Телеграф 26.09.2025
Као гром из ведра неба одјекнула је вест да је најбољи млади кошаркаш на недавно завршеном Еуробаскету Мика Муринен, потписао за Партизан. Млади Финац одушевио је све на Европском првенству на којем је н ажжалост избацио Србију… »
Вања најавио сезону Партизана и похвалио појачања: "Паркер, Дилан и Шејк знају где су дошли и ко је тренер"

Вања најавио сезону Партизана и похвалио појачања: "Паркер, Дилан и Шејк знају где су дошли и ко је тренер"

Телеграф 26.09.2025
"Знају где су дошли" Кошаркашки клуб Партизан одржао је „Медиа даи“ пред почетак нове сезоне, а своја очекивања пред старт и први меч против Дубаија изнео је и капитен клуба Вања Маринковић. У нову сезону, црно-бели улазе са… »
Партизан пронашао плејмејкера у Голден Стејту: Да ли је на њега мислио Остоја Мијаиловић?

Партизан пронашао плејмејкера у Голден Стејту: Да ли је на њега мислио Остоја Мијаиловић?

Телеграф 26.09.2025
Кошаркашки клуб Партизан не престаје са појачањима овог лета, како је најавио и председник клуба Остоја Мијаиловић - циљ су бек и центар, док се чини да је пронађен играч за ниске позиције. Ради се о Тарану Армстронгу из… »
Партизан не стаје, долази плејмејкер Голден Стејта: Таран Армстронг увелико преговара са црно-белима

Партизан не стаје, долази плејмејкер Голден Стејта: Таран Армстронг увелико преговара са црно-белима

Мондо 26.09.2025
Партизан је нашао новог плејмејкера - Аустралијанаца Тарана Армстронга (23, 196 цм). Исти извор који је пре 24 сата најавио долазак Мике Муринена сада је објавио да је Армстронг прва опција црно-белих за место организатора игре… »
Остоја после доласка Муринена: Имамо на радару још једног младог играча из Аустралије

Остоја после доласка Муринена: Имамо на радару још једног младог играча из Аустралије

Ми смо Муринена видели и пре Европског првенства, били смо бржи од осталих. Мика Муринен (18), најбољи млади играч Европског првенства, потписао је трогодишњи уговор са Партизаном. Чини се да није последњи који ће стићи у… »
Мијаиловић: Центар стиже ускоро, док су други спавали Зоран Савић је са скаутима вредно радио

Мијаиловић: Центар стиже ускоро, док су други спавали Зоран Савић је са скаутима вредно радио

Нема потребе да наши навијачи брину, стручни штаб има контролу и знамо да нам требају те две позиције. Мика Муринен (18) данашња је кошаркаша трансфер бомба у Европи. - Зоран Савић је са скаутима вредно радио и видели смо га… »
Три велика циља Партизана: Топ 6 у Евролиги, титула у АБА лиги и строга дисциплина – буџет 27 милиона евра

Три велика циља Партизана: Топ 6 у Евролиги, титула у АБА лиги и строга дисциплина – буџет 27 милиона евра

Нова 26.09.2025
Кошаркашки клуб Партизан организовао је у петак медијски дан, који је окончан конференцијом за медије председника Остоје Мијаиловића. У опширном излагању са много новинарских питања Мијаиловић је јасно нагласио и која су три… »
Мијаиловић: Циљ пласман међу првих шест у Евролиги

Мијаиловић: Циљ пласман међу првих шест у Евролиги

Политика 26.09.2025
Буџет клуба 27 милиона евра. Председник Кошаркашког клуба Партизан Остоја Мијаиловић изјавио је данас да је циљ „црно-белих“ да буду међу првих шест у Евролиги и да освоје АБА лигу. „Управни одбор је прихватио све одлуке, ми… »
Остоја о неуспеху Србије на Еуробаскету: "Не знам зашто Вања није играо више у тој кључној утакмици..."

Остоја о неуспеху Србије на Еуробаскету: "Не знам зашто Вања није играо више у тој кључној утакмици..."

Телеграф 26.09.2025
Председник кошаркашког клуба Партизан, Остоја Мијаиловић одржао је конференцију у сусрет новој сезони, где је причао о достигнућима током лета. Између осталог, он је потврдио потпис Мике Муринена, док је и причао о Еуробаскету… »
Обрадовић: Радујем се новој сезони, имам велику жељу и поверење у екипу

Обрадовић: Радујем се новој сезони, имам велику жељу и поверење у екипу

РТС 26.09.2025
Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је да с нестрпљењем очекује почетак нове сезоне, уз велику жељу и пуно поверење у свој тим. У четвртак су у Београду одржане редовне седнице Скупштине и Управног одбора КК… »
"Обрадовићу истиче уговор, мени мандат": Остоја открио шта се још чека од појачања

"Обрадовићу истиче уговор, мени мандат": Остоја открио шта се још чека од појачања

Спортске.нет 26.09.2025
Сат времена је Остоја Мијаиловић подносио извештај медијима и јавности о раду и плановима Партизана, одговарао на бројна питања, а навијаче, наравно, највише занимају појачања и кадровска ситуација. Тренеру Жељку Обрадовићу на… »
Остоја Мијаиловић бацио гробаре у транс: Стижу још два појачања!

Остоја Мијаиловић бацио гробаре у транс: Стижу још два појачања!

Хот спорт 26.09.2025
Ради се пуном паром! Први човек Партизана – Остоја Мијаиловић најавио је још промена у играчком кадру. Данас је потврдјен долазак Муринена, али Партизан активно трага за још двојицом играча. Према првим наводима, реч је о центру… »
Александар Вучић нас није закинуо ни за цент, то је део новца за наше плате: Остоја Мијаиловић се огласио о председнику Србије!…

Александар Вучић нас није закинуо ни за цент, то је део новца за наше плате: Остоја Мијаиловић се огласио о председнику Србије!…

Хот спорт 26.09.2025
Јасан први човек црно-белих! Данас је одржана велика конференција за медијепредседника КК Партизан, Остоје Мијаиловића, на којој се посебно осврнуо на циљеве клуба пред предстојећу сезону. Између осталог обелодањен је рекордни… »
Топ 6 клубова Евролиге: Мијаиловић открио циљеве Партизана у предстојећој сезони, формира се посебна комисија са једним…

Топ 6 клубова Евролиге: Мијаиловић открио циљеве Партизана у предстојећој сезони, формира се посебна комисија са једним…

Хот спорт 26.09.2025
Дисциплина пре свега! Тренутно траје конференција за медије председника КК Партизан, Остоје Мијаиловића, на којој се посебно осврнуо на циљеве клуба пред предстојећу сезону. Мијаиловић је говорио о амбицијама црно-белих како у… »
Остоја све изненадио: Не могу да продужим Обрадовићев уговор!

Остоја све изненадио: Не могу да продужим Обрадовићев уговор!

Хот спорт 26.09.2025
Разрешио мистерију! Председник КК Партизан, Остоја Мијаиловић осврнуо се на Медиа даи-у на уговор тренера Жељка Обрадовића. Председник је истакао да и Обрадовићев уговор и његов властити ускоро истичу, те да у овом тренутку… »
Преко 20 милиона: Председник Партизана открио буџет клуба за наредну сезону!

Преко 20 милиона: Председник Партизана открио буџет клуба за наредну сезону!

Хот спорт 26.09.2025
Ово је све занимало! Кошаркашки клуб Партизан наредне недеље стартује у новој сезони Евролиге и АБА лиге, а данас је у Београдској арени одржан Медиа Даи на којем је председник клуба, Остоја Мијаиловић, говорио о најважнијим… »
Мијаиловић: Вучић ме није преварио за цент, апелујем да се стане

Мијаиловић: Вучић ме није преварио за цент, апелујем да се стане

Спорт клуб 26.09.2025
Једно од питања за Остоју Мијаиловића током интервјуа у којем је председник КК Партизан открио колико износи буџет клуба, шта су циљеви, као и да је Мика Муринен нови играч црно-белих, односило се и на - сада већ уобичајено -… »
Мијаиловић: Тражимо још два играча, циљ је да будемо међу шест најбољих у Евролиги

Мијаиловић: Тражимо још два играча, циљ је да будемо међу шест најбољих у Евролиги

РТС 26.09.2025
Председник Кошаркашког клуба Партизан Остоја Мијаиловић рекао је на конференцији за медије да је буџет за наредну сезону повећан за 35 одсто и да црно-бели имају три стратешка циља - да буду међу шест најбољих у Евролиги, да… »
Остоја Мијаиловић: О буџету, појачањима и уговору за Жељка Обрадовић

Остоја Мијаиловић: О буџету, појачањима и уговору за Жељка Обрадовић

Еуроневс 26.09.2025
Кошаркашки клуб Партизан следеће недеље званично започиње нову сезону, те је тим поводом председник клуба Остоја Мијаиловић одржао конференцију за медије. Када је обелоданио да се Мика Муринен званично прикључио Партизану (о… »
Остоја објаснио зашто не може да продужи Жељков уговор

Остоја објаснио зашто не може да продужи Жељков уговор

Спорт клуб 26.09.2025
Година 2026. биће година пуна изазова у Кошаркашком клубу Партизан. На крају сезоне истиче и мандат председника Остоје Мијаиловића и уговор тренера Жељка Обрадовића. Утолико, Мијаиловић је објаснио да не може он да продужи… »
Председник КК Партизан Мијаиловић: Циљеви клуба су Топ 6 у Евролиги и трофеј у АБА лиги

Председник КК Партизан Мијаиловић: Циљеви клуба су Топ 6 у Евролиги и трофеј у АБА лиги

Радио сто плус 26.09.2025
“Циљеви су да будемо у ‘Топ 6’ у Евролиги и да освојимо трофеј у АБА лиги. Донели смо стратешку одлуку да повећамо буџет за 35 одсто кад је први тим у питању. Долазак Хапоела, Дубаија и Валенсије је пореметио тржиште и цене… »
Нови уговор за Жељка Обрадовића? Овако стоје ствари у Партизану! Црно на бело, све је јасно!

Нови уговор за Жељка Обрадовића? Овако стоје ствари у Партизану! Црно на бело, све је јасно!

Курир 26.09.2025
Председник КК Партизан Остоја Мијаиловић одржао је конференцију за медије пред старт сезоне 2025/2026. О новом уговору Жељку Обрадовићу, мијаиловић је рекао. - Истиче уговор и њему, а и мени. Не могу да му продужим уговор… »
Радујем се новој сезони, имам велику жељу и поверење у екипу (видео)

Радујем се новој сезони, имам велику жељу и поверење у екипу (видео)

Политика 26.09.2025
Имамо амбиције, имамо искуство од прошле године. Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је данас да се радује предстојећој сезони и додао да има велику жељу и поверење у своју екипу. „Амбиција је увек нешто што је… »
Остоја Мијаиловић "боцнуо" ФК Партизан: "Да сам ја тамо, имали бисмо 300 милиона приход! Ако неко не уме..."

Остоја Мијаиловић "боцнуо" ФК Партизан: "Да сам ја тамо, имали бисмо 300 милиона приход! Ако неко не уме..."

Телеграф 26.09.2025
Кошаркашки клуб Партизан је и више него спреман за почетак нове сезоне. Црно-бели су одржали и "Медиа даи", док се свима обратио и председник Остоја Мијаиловић, који је говорио више од сат времена на многа новинарска питања… »
Мијаиловић поносан на сарадњу са АдмиралБетом, па открио историјски буџет!

Мијаиловић поносан на сарадњу са АдмиралБетом, па открио историјски буџет!

Спортске.нет 26.09.2025
Председник Кошаркашког клуба Партизан Остоја Мијаиловић истакао је да веома поносан на нову сарадњу са компанијом АдмиралБет која је обелодањена уочи почетка "Опен Аир" турнира на Калемегдану. Причајући о бројкама и… »
„Ово је доказ да добро радимо са младим играчима“: Остоја открио како је Партизан потписао Муринена!

„Ово је доказ да добро радимо са младим играчима“: Остоја открио како је Партизан потписао Муринена!

Хот спорт 26.09.2025
Очекује да блиста у НБА као Тристан! Велику пажњу на данашњој конференцији за медије КК Партизан изазвала је вест о доласку младог финског талента Мике Муринена, који је званично потписао уговор са црно-белима. Председник… »
Нове бомбе у Партизану! Након Муринена, црно-бели доводе још два велика појачања - откривено све до детаља!

Нове бомбе у Партизану! Након Муринена, црно-бели доводе још два велика појачања - откривено све до детаља!

Курир 26.09.2025
КК Партизан пали моторе и спрема се за нову, још изазовнију сезону! Након информације да је Мика Муринен потписао за Партизан, председник црно-белих Остоја Мијаиловић, најавио је још два нова имена у табору актуелног регионалног… »
"Док су други спавали..." Мијаиловић открио како су довели Муринена у Партизан: Били смо бржи од њих

"Док су други спавали..." Мијаиловић открио како су довели Муринена у Партизан: Били смо бржи од њих

Курир 26.09.2025
Фински кошаркаш Мика Муринен потписао је трогодишњи уговор са Партизаном, саопштио је председник црно-белих Остоја Мијаиловић. "Имам једну важну вест која се одиграла пре 15, 20 минута. Муринен је потписао за Партизан уговор на… »
"Питали ме где сам га нашао, није он моја фамилија": Мијаиловић јавно демантовао оно што спочитавају Партизану

"Питали ме где сам га нашао, није он моја фамилија": Мијаиловић јавно демантовао оно што спочитавају Партизану

Мондо 26.09.2025
Потврђени долазак младог Финца Мике Муринена (17 година) у Партизан део је ширег плана црно-белих да уз освајање трофеја "избацују" младе играче. О томе је у петак на конференцији за новинаре говорио председник клуба Остоја… »
Остоја открио да Партизан има рекордан буџет и навео циљеве!

Остоја открио да Партизан има рекордан буџет и навео циљеве!

Спорт клуб 26.09.2025
Председник КК Партизан Остоја Мијаиловић прво је обрадовао навијаче информацијом да је Мика Муринен потписао уговор с клубом, а потом донео и неке конкретне информације о пословању црно-белих. Конкретно, навео је шта су… »
"Гробари" не могу да дочекају! После Муринена, стижу још два појачања у КК Партизан!

"Гробари" не могу да дочекају! После Муринена, стижу још два појачања у КК Партизан!

Вечерње новости 26.09.2025
Најбољи млади кошаркаш Евробаскета, Мика Мурнинен, нови је кошаркаш Партизана, али то неће бити све што се тиче појачања за нову сезону. ФОТО: М. Вукадиновић Наиме, како је председник КК Партизан, Остоја Мијаиловић најавио… »
Мијаиловић открио како је дошло до потписа Муринена за Партизан: "Док су други спавали, Зоран Савић је радио"

Мијаиловић открио како је дошло до потписа Муринена за Партизан: "Док су други спавали, Зоран Савић је радио"

Телеграф 26.09.2025
Велики "бум" десио се данас на конференцији за медије Партизана пред почетак нове сезоне, пошто је председник клуба, Остоја Мијаиловић открио како је дошло до потписа Мике Муринена за београдске црно-беле. Како наводи Мијаиловић… »
Готово: Мика Муринен потписао за Партизан!

Готово: Мика Муринен потписао за Партизан!

Телеграф 26.09.2025
Кошаркашки клуб Партизан је довео велико појачање, а ради се о младом 18-годишњем Мики Муринену који долази након сјајног Еуробаскета где је изненадио многе. Овај "клинац" је посебно нервирао, а његово довођење је потврдио и… »
Остоја Мијаиловић поменуо да ли ће Партизан пронаћи центра: "Стручни штаб има контролу, навијачи да не брину"

Остоја Мијаиловић поменуо да ли ће Партизан пронаћи центра: "Стручни штаб има контролу, навијачи да не брину"

Телеграф 26.09.2025
Кошаркашки клуб Партизан организује током данашњег дана Медиа Даи у Београдској арени пред почетак Евролиге, а на којем је између осталог конференцију одржао и председник, Остоја Мијаиловић. Председник Мијаиловић се дотакао… »
Остоја Мијаиловић открио колико износи буџет Партизана за наредну сезону!

Остоја Мијаиловић открио колико износи буџет Партизана за наредну сезону!

Телеграф 26.09.2025
Кошаркашки клуб Партизан наредне седмице почиње нову сезону у Евролиги, али и АБА лиги, а данас је у Београдској арени одржао Медиа Даи на којем је причао и председник клуба, Остоја Мијаиловић. Он се дотакао и буџета који… »

Вести дана »