Povezane vesti

Partizanov budžet 27 miliona evra, pet dala država

Partizanov budžet 27 miliona evra, pet dala država

Sportski žurnal pre 10 dana
Zahvalni smo na pomoći, ali ne zavisimo od toga da li će neko to da uradi – kazao je Mijailović. Pomalo zvuči utopijski, ali cifra izneta od strane predsednika Partizana Ostoje Mijailovića je zapanjujuća: - Sveukupan budžet za novu sezonu je 27.000.000… »
Mijailović progovorio o vređanju Vučića na mečevima Partizana, odbio da mu pomene prezime: Otkrio razgovor sa Obradovićem…

Mijailović progovorio o vređanju Vučića na mečevima Partizana, odbio da mu pomene prezime: Otkrio razgovor sa Obradovićem…

Nova pre 10 dana
Ostoja Mijalović, predsednik Partizana, progovorio je o vređanju Aleksandra Vučića, predsednika Srbije. I to na izuzetno zanimljiv način. U toku čitavog ekspozea o ovoj temi odbio je da pomene prezime predsednika. Uvek je insistirao da ga zove po imenu… »
„Nisam se čuo sa Pešićem posle debakla, mogao je da pozove sve naše igrače“: Predsednik Partizana o Srbiji na Evrobasketu…

„Nisam se čuo sa Pešićem posle debakla, mogao je da pozove sve naše igrače“: Predsednik Partizana o Srbiji na Evrobasketu…

Nova pre 10 dana
Ostoja Mijailović, predsednik Košarkaškog kluba Partizan održao je veoma opširnu konferenciju za medije, na kojoj se dotakao i reprezentacije Srbije. Odnos Partizana i reprezentacije je na zavidnom nivou, bar tako tvrdi predsednik crno-belih. „Po mlađim… »
„Ne mogu da produžim ugovor sa Željkom Obradovićem“: Šta će odlučiti najtrofejniji evropski trener ikada?

„Ne mogu da produžim ugovor sa Željkom Obradovićem“: Šta će odlučiti najtrofejniji evropski trener ikada?

Nova pre 10 dana
Željko Obradović je potpisao ugovor sa Partizanom do kraja aktuelne sezone, a predsednik crno-belih Ostoja Mijailović je istakao da on ne može da produži taj dogovor. Bar ne još uvek. To ne znači da ne postoji želja da se ta saradnja nastavi, već su u… »
Ostoja: Možda Željku ugovor produži neki drugi predsednik...

Ostoja: Možda Željku ugovor produži neki drugi predsednik...

Sportski žurnal pre 10 dana
Mogu da kažem da mu želim kao predsednik Partizana da do kraja karijere ostane trener Partizana. Željku Obradoviću ističe ugovor u Partizanu... - Možda će da mu ugovor produži neki drugi predsednik, meni ističe mandat. Najbolji je evropski trener i moj… »
Posle Murinena: Partizan dovodi plejmejkera iz NBA lige?

Posle Murinena: Partizan dovodi plejmejkera iz NBA lige?

Kurir pre 10 dana
Mika Murinen je potpisao za Partizan, ali crno-beli tu ne žele da stanu. Prema informaciji "Baseline Insiders", Taran Armstrong je na meti Partizana! Inače, isti izvor je najavio i dolazak Mike Murinena u crno-belo jato - i pogodio! Australijski… »
Oglasilo se novo pojačanje Partizana: „Ako mi bude dobro, možda preskočim fakultet pre drafta, ali…“

Oglasilo se novo pojačanje Partizana: „Ako mi bude dobro, možda preskočim fakultet pre drafta, ali…“

Nova pre 9 dana
Mika Murinen, krilni košarkaš iz Finske, u petak je i zvanično postao član Partizana, što je na konferenciji potvrdio Ostoja Mijailović. Predsednik Partizana je konferenciju upravo otvorio „bombastičnom“ informacijom da je Murinen potpisao trogodišnji… »
„Dolazak Murinena je dokaz da Partizan veoma dobro radi sa mladim igračima – Tristan blista u NBA“

„Dolazak Murinena je dokaz da Partizan veoma dobro radi sa mladim igračima – Tristan blista u NBA“

Nova pre 9 dana
Ostoja Mijailović, predsednik KK Partizan, održao je konferenciju za medije na kojoj je glavna tema bio Mika Murinen i njegov dolazak u Humsku. Mladi finski krilni košarkaš je nekoliko minuta pre konferencije za medije i zvanično potpisao za Partizan… »
Nakon Murinena, stiže i NBA igrač! Partizan dovodi košarkaša Golden Stejta?!

Nakon Murinena, stiže i NBA igrač! Partizan dovodi košarkaša Golden Stejta?!

Večernje novosti pre 9 dana
KK Partizan radi na još dva pojačanja nakon Mike Murinena, a plejmejkera bi mogli da dovedu iz NBA lige. FOTO: Tanjug Kako saznaje Baseline Insiders, Taran Armstrong bi mogao da pojača Partizan. 23-godišnjak je košarkaš Golden Stejta gde ima dvosmerni… »
Partizan našao plejmejkera u Golden Stejtu?!

Partizan našao plejmejkera u Golden Stejtu?!

B92 pre 9 dana
Pričao je na konferenciji za medije Ostoja Mijailović, predsednik Partizana, da će crno-beli sa još dva igrača kompletirati prelazni rok. Podrazumeva se da je jedan od dvojice centar, a kako saznaje Baseline Insiders, drugi bi mogao da bude Taran… »
Partizan pronašao plejmejkera u Golden Stejtu: Da li je na njega mislio Ostoja Mijailović?

Partizan pronašao plejmejkera u Golden Stejtu: Da li je na njega mislio Ostoja Mijailović?

Telegraf pre 9 dana
Košarkaški klub Partizan ne prestaje sa pojačanjima ovog leta, kako je najavio i predsednik kluba Ostoja Mijailović - cilj su bek i centar, dok se čini da je pronađen igrač za niske pozicije. Radi se o Taranu Armstrongu iz Australije. Tokom konferencije… »
Ovo je značenje svih tetovaža Mike Murinena, jedna je posebna i uliva strah

Ovo je značenje svih tetovaža Mike Murinena, jedna je posebna i uliva strah

Telegraf pre 9 dana
Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da je najbolji mladi košarkaš na nedavno završenom Eurobasketu Mika Murinen, potpisao za Partizan. Mladi Finac oduševio je sve na Evropskom prvenstvu na kojem je n ažžalost izbacio Srbiju i doprineo da njegov tim… »
Vanja najavio sezonu Partizana i pohvalio pojačanja: "Parker, Dilan i Šejk znaju gde su došli i ko je trener"

Vanja najavio sezonu Partizana i pohvalio pojačanja: "Parker, Dilan i Šejk znaju gde su došli i ko je trener"

Telegraf pre 9 dana
"Znaju gde su došli" Košarkaški klub Partizan održao je „Media day“ pred početak nove sezone, a svoja očekivanja pred start i prvi meč protiv Dubaija izneo je i kapiten kluba Vanja Marinković. U novu sezonu, crno-beli ulaze sa okosnicom tima iz prošle… »
Partizan ne staje, dolazi plejmejker Golden Stejta: Taran Armstrong uveliko pregovara sa crno-belima

Partizan ne staje, dolazi plejmejker Golden Stejta: Taran Armstrong uveliko pregovara sa crno-belima

Mondo pre 9 dana
Partizan je našao novog plejmejkera - Australijanaca Tarana Armstronga (23, 196 cm). Isti izvor koji je pre 24 sata najavio dolazak Mike Murinena sada je objavio da je Armstrong prva opcija crno-belih za mesto organizatora igre. I ne samo to, već su dve… »
Ostoja posle dolaska Murinena: Imamo na radaru još jednog mladog igrača iz Australije

Ostoja posle dolaska Murinena: Imamo na radaru još jednog mladog igrača iz Australije

Sportski žurnal pre 9 dana
Mi smo Murinena videli i pre Evropskog prvenstva, bili smo brži od ostalih. Mika Murinen (18), najbolji mladi igrač Evropskog prvenstva, potpisao je trogodišnji ugovor sa Partizanom. Čini se da nije poslednji koji će stići u Humsku... - Nama su… »
Mijailović: Centar stiže uskoro, dok su drugi spavali Zoran Savić je sa skautima vredno radio

Mijailović: Centar stiže uskoro, dok su drugi spavali Zoran Savić je sa skautima vredno radio

Sportski žurnal pre 9 dana
Nema potrebe da naši navijači brinu, stručni štab ima kontrolu i znamo da nam trebaju te dve pozicije. Mika Murinen (18) današnja je košarkaša transfer bomba u Evropi. - Zoran Savić je sa skautima vredno radio i videli smo ga ranije. Bili smo pregovori… »
Tri velika cilja Partizana: Top 6 u Evroligi, titula u ABA ligi i stroga disciplina – budžet 27 miliona evra

Tri velika cilja Partizana: Top 6 u Evroligi, titula u ABA ligi i stroga disciplina – budžet 27 miliona evra

Nova pre 9 dana
Košarkaški klub Partizan organizovao je u petak medijski dan, koji je okončan konferencijom za medije predsednika Ostoje Mijailovića. U opširnom izlaganju sa mnogo novinarskih pitanja Mijailović je jasno naglasio i koja su tri cilja Partizana u sezoni… »
Mijailović: Cilj plasman među prvih šest u Evroligi

Mijailović: Cilj plasman među prvih šest u Evroligi

Politika pre 9 dana
Budžet kluba 27 miliona evra. Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović izjavio je danas da je cilj „crno-belih“ da budu među prvih šest u Evroligi i da osvoje ABA ligu. „Upravni odbor je prihvatio sve odluke, mi smo kao klub postavili tri… »
Ostoja o neuspehu Srbije na Eurobasketu: "Ne znam zašto Vanja nije igrao više u toj ključnoj utakmici..."

Ostoja o neuspehu Srbije na Eurobasketu: "Ne znam zašto Vanja nije igrao više u toj ključnoj utakmici..."

Telegraf pre 9 dana
Predsednik košarkaškog kluba Partizan, Ostoja Mijailović održao je konferenciju u susret novoj sezoni, gde je pričao o dostignućima tokom leta. Između ostalog, on je potvrdio potpis Mike Murinena, dok je i pričao o Eurobasketu. Jedno od pitanja je bilo… »
"Obradoviću ističe ugovor, meni mandat": Ostoja otkrio šta se još čeka od pojačanja

"Obradoviću ističe ugovor, meni mandat": Ostoja otkrio šta se još čeka od pojačanja

Sportske.net pre 9 dana
Sat vremena je Ostoja Mijailović podnosio izveštaj medijima i javnosti o radu i planovima Partizana, odgovarao na brojna pitanja, a navijače, naravno, najviše zanimaju pojačanja i kadrovska situacija. Treneru Željku Obradoviću na kraju sezone ističe… »
Obradović: Radujem se novoj sezoni, imam veliku želju i poverenje u ekipu

Obradović: Radujem se novoj sezoni, imam veliku želju i poverenje u ekipu

RTS pre 9 dana
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da s nestrpljenjem očekuje početak nove sezone, uz veliku želju i puno poverenje u svoj tim. U četvrtak su u Beogradu održane redovne sednice Skupštine i Upravnog odbora KK Partizan na kojima su… »
Ostoja sve iznenadio: Ne mogu da produžim Obradovićev ugovor!

Ostoja sve iznenadio: Ne mogu da produžim Obradovićev ugovor!

Hot sport pre 9 dana
Razrešio misteriju! Predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović osvrnuo se na Media day-u na ugovor trenera Željka Obradovića. Predsednik je istakao da i Obradovićev ugovor i njegov vlastiti uskoro ističu, te da u ovom trenutku nije moguće produžiti… »
Aleksandar Vučić nas nije zakinuo ni za cent, to je deo novca za naše plate: Ostoja Mijailović se oglasio o predsedniku Srbije!…

Aleksandar Vučić nas nije zakinuo ni za cent, to je deo novca za naše plate: Ostoja Mijailović se oglasio o predsedniku Srbije!…

Hot sport pre 9 dana
Jasan prvi čovek crno-belih! Danas je održana velika konferencija za medijepredsednika KK Partizan, Ostoje Mijailovića, na kojoj se posebno osvrnuo na ciljeve kluba pred predstojeću sezonu. Između ostalog obelodanjen je rekordni budžet od 27.000.000… »
Ostoja Mijailović bacio grobare u trans: Stižu još dva pojačanja!

Ostoja Mijailović bacio grobare u trans: Stižu još dva pojačanja!

Hot sport pre 9 dana
Radi se punom parom! Prvi čovek Partizana – Ostoja Mijailović najavio je još promena u igračkom kadru. Danas je potvrdjen dolazak Murinena, ali Partizan aktivno traga za još dvojicom igrača. Prema prvim navodima, reč je o centru i beku. „Dovođenjem ta… »
Top 6 klubova Evrolige: Mijailović otkrio ciljeve Partizana u predstojećoj sezoni, formira se posebna komisija sa jednim…

Top 6 klubova Evrolige: Mijailović otkrio ciljeve Partizana u predstojećoj sezoni, formira se posebna komisija sa jednim…

Hot sport pre 9 dana
Disciplina pre svega! Trenutno traje konferencija za medije predsednika KK Partizan, Ostoje Mijailovića, na kojoj se posebno osvrnuo na ciljeve kluba pred predstojeću sezonu. Mijailović je govorio o ambicijama crno-belih kako u Evroligi, tako i u domaćim… »
Preko 20 miliona: Predsednik Partizana otkrio budžet kluba za narednu sezonu!

Preko 20 miliona: Predsednik Partizana otkrio budžet kluba za narednu sezonu!

Hot sport pre 9 dana
Ovo je sve zanimalo! Košarkaški klub Partizan naredne nedelje startuje u novoj sezoni Evrolige i ABA lige, a danas je u Beogradskoj areni održan Media Day na kojem je predsednik kluba, Ostoja Mijailović, govorio o najvažnijim temama pred početak… »
Mijailović: Tražimo još dva igrača, cilj je da budemo među šest najboljih u Evroligi

Mijailović: Tražimo još dva igrača, cilj je da budemo među šest najboljih u Evroligi

RTS pre 9 dana
Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović rekao je na konferenciji za medije da je budžet za narednu sezonu povećan za 35 odsto i da crno-beli imaju tri strateška cilja - da budu među šest najboljih u Evroligi, da odbrane titulu u… »
Predsednik KK Partizan Mijailović: Ciljevi kluba su Top 6 u Evroligi i trofej u ABA ligi

Predsednik KK Partizan Mijailović: Ciljevi kluba su Top 6 u Evroligi i trofej u ABA ligi

Radio sto plus pre 9 dana
“Ciljevi su da budemo u ‘Top 6’ u Evroligi i da osvojimo trofej u ABA ligi. Doneli smo stratešku odluku da povećamo budžet za 35 odsto kad je prvi tim u pitanju. Dolazak Hapoela, Dubaija i Valensije je poremetio tržište i cene igrača”, naveo je… »
Ostoja Mijailović: O budžetu, pojačanjima i ugovoru za Željka Obradović

Ostoja Mijailović: O budžetu, pojačanjima i ugovoru za Željka Obradović

Euronews pre 9 dana
Košarkaški klub Partizan sledeće nedelje zvanično započinje novu sezonu, te je tim povodom predsednik kluba Ostoja Mijailović održao konferenciju za medije. Kada je obelodanio da se Mika Murinen zvanično priključio Partizanu (o čemu možete pročitati… »
Ostoja objasnio zašto ne može da produži Željkov ugovor

Ostoja objasnio zašto ne može da produži Željkov ugovor

Sport klub pre 9 dana
Godina 2026. biće godina puna izazova u Košarkaškom klubu Partizan. Na kraju sezone ističe i mandat predsednika Ostoje Mijailovića i ugovor trenera Željka Obradovića. Utoliko, Mijailović je objasnio da ne može on da produži ugovor sa trofejnim trenerom… »
Mijailović: Vučić me nije prevario za cent, apelujem da se stane

Mijailović: Vučić me nije prevario za cent, apelujem da se stane

Sport klub pre 9 dana
Jedno od pitanja za Ostoju Mijailovića tokom intervjua u kojem je predsednik KK Partizan otkrio koliko iznosi budžet kluba, šta su ciljevi, kao i da je Mika Murinen novi igrač crno-belih, odnosilo se i na - sada već uobičajeno - vređanje Aleksandra… »
Novi ugovor za Željka Obradovića? Ovako stoje stvari u Partizanu! Crno na belo, sve je jasno!

Novi ugovor za Željka Obradovića? Ovako stoje stvari u Partizanu! Crno na belo, sve je jasno!

Kurir pre 9 dana
Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović održao je konferenciju za medije pred start sezone 2025/2026. O novom ugovoru Željku Obradoviću, mijailović je rekao. - Ističe ugovor i njemu, a i meni. Ne mogu da mu produžim ugovor, treba da odredimo ko će biti… »
Radujem se novoj sezoni, imam veliku želju i poverenje u ekipu (video)

Radujem se novoj sezoni, imam veliku želju i poverenje u ekipu (video)

Politika pre 9 dana
Imamo ambicije, imamo iskustvo od prošle godine. Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je danas da se raduje predstojećoj sezoni i dodao da ima veliku želju i poverenje u svoju ekipu. „Ambicija je uvek nešto što je veoma važno. Imamo… »
Ostoja Mijailović "bocnuo" FK Partizan: "Da sam ja tamo, imali bismo 300 miliona prihod! Ako neko ne ume..."

Ostoja Mijailović "bocnuo" FK Partizan: "Da sam ja tamo, imali bismo 300 miliona prihod! Ako neko ne ume..."

Telegraf pre 9 dana
Košarkaški klub Partizan je i više nego spreman za početak nove sezone. Crno-beli su održali i "Media day", dok se svima obratio i predsednik Ostoja Mijailović, koji je govorio više od sat vremena na mnoga novinarska pitanja. Između ostalog, Ostoja… »
Mijailović ponosan na saradnju sa AdmiralBetom, pa otkrio istorijski budžet!

Mijailović ponosan na saradnju sa AdmiralBetom, pa otkrio istorijski budžet!

Sportske.net pre 9 dana
Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović istakao je da veoma ponosan na novu saradnju sa kompanijom AdmiralBet koja je obelodanjena uoči početka "Open Air" turnira na Kalemegdanu. Pričajući o brojkama i finansijama, Mijailović se osvrnuo… »
„Ovo je dokaz da dobro radimo sa mladim igračima“: Ostoja otkrio kako je Partizan potpisao Murinena!

„Ovo je dokaz da dobro radimo sa mladim igračima“: Ostoja otkrio kako je Partizan potpisao Murinena!

Hot sport pre 9 dana
Očekuje da blista u NBA kao Tristan! Veliku pažnju na današnjoj konferenciji za medije KK Partizan izazvala je vest o dolasku mladog finskog talenta Mike Murinena, koji je zvanično potpisao ugovor sa crno-belima. Predsednik kluba, Ostoja Mijailović… »
Nove bombe u Partizanu! Nakon Murinena, crno-beli dovode još dva velika pojačanja - otkriveno sve do detalja!

Nove bombe u Partizanu! Nakon Murinena, crno-beli dovode još dva velika pojačanja - otkriveno sve do detalja!

Kurir pre 9 dana
KK Partizan pali motore i sprema se za novu, još izazovniju sezonu! Nakon informacije da je Mika Murinen potpisao za Partizan, predsednik crno-belih Ostoja Mijailović, najavio je još dva nova imena u taboru aktuelnog regionalnog i srpskog šampiona. Na… »
Ostoja otkrio da Partizan ima rekordan budžet i naveo ciljeve!

Ostoja otkrio da Partizan ima rekordan budžet i naveo ciljeve!

Sport klub pre 9 dana
Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović prvo je obradovao navijače informacijom da je Mika Murinen potpisao ugovor s klubom, a potom doneo i neke konkretne informacije o poslovanju crno-belih. Konkretno, naveo je šta su takmičarski ciljevi ekipe u… »
"Dok su drugi spavali..." Mijailović otkrio kako su doveli Murinena u Partizan: Bili smo brži od njih

"Dok su drugi spavali..." Mijailović otkrio kako su doveli Murinena u Partizan: Bili smo brži od njih

Kurir pre 9 dana
Finski košarkaš Mika Murinen potpisao je trogodišnji ugovor sa Partizanom, saopštio je predsednik crno-belih Ostoja Mijailović. "Imam jednu važnu vest koja se odigrala pre 15, 20 minuta. Murinen je potpisao za Partizan ugovor na naredne tri sezone. To je… »
"Pitali me gde sam ga našao, nije on moja familija": Mijailović javno demantovao ono što spočitavaju Partizanu

"Pitali me gde sam ga našao, nije on moja familija": Mijailović javno demantovao ono što spočitavaju Partizanu

Mondo pre 9 dana
Potvrđeni dolazak mladog Finca Mike Murinena (17 godina) u Partizan deo je šireg plana crno-belih da uz osvajanje trofeja "izbacuju" mlade igrače. O tome je u petak na konferenciji za novinare govorio predsednik kluba Ostoja Mijailović, sa akcentom na… »
"Grobari" ne mogu da dočekaju! Posle Murinena, stižu još dva pojačanja u KK Partizan!

"Grobari" ne mogu da dočekaju! Posle Murinena, stižu još dva pojačanja u KK Partizan!

Večernje novosti pre 9 dana
Najbolji mladi košarkaš Evrobasketa, Mika Murninen, novi je košarkaš Partizana, ali to neće biti sve što se tiče pojačanja za novu sezonu. FOTO: M. Vukadinović Naime, kako je predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović najavio, "grobari" ne moraju da… »
Ostoja Mijailović pomenuo da li će Partizan pronaći centra: "Stručni štab ima kontrolu, navijači da ne brinu"

Ostoja Mijailović pomenuo da li će Partizan pronaći centra: "Stručni štab ima kontrolu, navijači da ne brinu"

Telegraf pre 9 dana
Košarkaški klub Partizan organizuje tokom današnjeg dana Media Day u Beogradskoj areni pred početak Evrolige, a na kojem je između ostalog konferenciju održao i predsednik, Ostoja Mijailović. Predsednik Mijailović se dotakao mnogobrojnih tema, potvrdio… »
Gotovo: Mika Murinen potpisao za Partizan!

Gotovo: Mika Murinen potpisao za Partizan!

Telegraf pre 9 dana
Košarkaški klub Partizan je doveo veliko pojačanje, a radi se o mladom 18-godišnjem Miki Murinenu koji dolazi nakon sjajnog Eurobasketa gde je iznenadio mnoge. Ovaj "klinac" je posebno nervirao, a njegovo dovođenje je potvrdio i predsednik kluba Ostoja… »
Mijailović otkrio kako je došlo do potpisa Murinena za Partizan: "Dok su drugi spavali, Zoran Savić je radio"

Mijailović otkrio kako je došlo do potpisa Murinena za Partizan: "Dok su drugi spavali, Zoran Savić je radio"

Telegraf pre 9 dana
Veliki "bum" desio se danas na konferenciji za medije Partizana pred početak nove sezone, pošto je predsednik kluba, Ostoja Mijailović otkrio kako je došlo do potpisa Mike Murinena za beogradske crno-bele. Kako navodi Mijailović, Partizan je pratio… »
Ostoja Mijailović otkrio koliko iznosi budžet Partizana za narednu sezonu!

Ostoja Mijailović otkrio koliko iznosi budžet Partizana za narednu sezonu!

Telegraf pre 9 dana
Košarkaški klub Partizan naredne sedmice počinje novu sezonu u Evroligi, ali i ABA ligi, a danas je u Beogradskoj areni održao Media Day na kojem je pričao i predsednik kluba, Ostoja Mijailović. On se dotakao i budžeta koji Partizan ima za predstojeću… »

Vesti dana »