Povezane vesti
Poginuo mladić na Prijevorskom putu: Teška saobraćajna nesreća kod Čačka - u silovitom sudaru na licu mesta izgubio život…
RINA 29.09.2025
Poginuo mladić na Prijevorskom putu: Teška saobraćajna nesreća kod Čačka - u silovitom sudaru na licu mesta izgubio život Čačak – Tokom noći na loklanom Prijevorskom putu kod Čačka dogodila se teška saobraćajna nesreća kada je došlo do direktnog sudara… »
Žena poginula, muškarac teško povređen Oglasilo se Tužilaštvo o nesreći kod Pančeva
Kurir 29.09.2025
Jedna osoba je poginula, a druga je teško povređena u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros na državnom putu između Pančeva i Banatskog Novog Sela. Nesreća se dogodila oko 5.20 časova, žena N.G. (62) je poginula, a muškarac B.B. (61)… »
Stevan iz Ljubića prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa drugim automobilom
Morava info 29.09.2025
ČAČAK – Tridesetjednogodišnjak Stevan V. iz Ljubića nastradao je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Prijevoru, kada se “audijem“, za čijim je volanom bio, direktno sudario sa “folksvagenom“ kojim je upravljao N. P. (20). Nesreća se dogodila sinoć oko 23… »
Ovo je Stevan (31) stradao u jezivoj nesreći: Kolima sleteo sa puta, pa se direktno sudario sa drugim autom (foto)
Blic 29.09.2025
Mladić Stevan V. (31) iz Ljubića nastradao je u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Čačka, kada se "audijem" direktno sudario sa automobilom marke "folksvagen" kojim je upravljao N. P. (20). Nesreća se dogodila sinoć oko 23 sata u mestu Prijevor na putu… »
Detalji teške nesreće kod Pančeva: Automobil prešao u suprotnu traku, žena stradala na licu mesta
Nova 29.09.2025
Na putu između Pančeva i Banatskog Novog Sela, dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je N.G. (62) poginula, a druga osoba B.B. (61) zadobila teške telesne povrede. Od strane PU Pančevo u prisustvu dežurnog javnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u… »
Tužilac obavio uviđaj na mestu saobraćajne nesreće kod Pančeva: Jedna osoba poginula
Euronews 29.09.2025
Dežurni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu obavio je uviđaj na mestu saobraćajne nesreće u kojoj je jutros oko 5.20 časova poginula žena (62), a muškarac (61) je teško povređen. Tužilaštvo je naložilo obdukciju tela preminule, kao i uzimanje… »
U teškoj saobraćajnoj nesreći na Prijevorskom putu poginuo 31-godišnji muškarac
Morava info 29.09.2025
ČAČAK – Tokom noći na loklanom Prijevorskom putu kod Čačka dogodila se teška saobraćajna nesreća kada je došlo do direktnog sudara dva vozila. U nesreći je na licu mesta stradao muškarac S. V. (31) iz Čačka. Prema rečima očevidaca, automobil kojim je… »
U lančanom sudaru kod Sevojna poginula jedna osoba Od siline udarca u ogradu nastao haos, muškarac iz drugog vozila povređen
Dnevnik 29.09.2025
G.T. (61) vozač automobila marke "fiat", poginuo je u sudaru tri automobila koji se dogodio kod Sevojna, a koji je kako se sumnja izazvao vozač "audija" Ž.M. (22) pijan i pod zabranom. Kako Informer nezvanično saznaje, saobraćajna nesreća dogodila se oko… »
Tri osobe teško povređene u sudaru kamiona i dva automobila na auto-putu
Rešetka 29.09.2025
Saobraćaj na auto-putu E-75 u blizini Ražnja ponovo je normalizovan nakon teške saobraćajne nezgode u kojoj su povređene tri osobe, saopštilo je Javno preduzeće „Putevi Srbije“. Do udesa je došlo u jutarnjim satima kod petlje Ražanj – Aleksinački Rudnik… »
Potvrđene crne slutnje: Nastradao vozač (31) audija kod Čačka u teškoj nesreći na Prijevorskom putu
Telegraf 29.09.2025
Na Prijevorskom putu, u blizini Čačka, tokom noći dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubio 31-godišnji Stevan V. iz Čačka. Do tragedije je došlo kada su se direktno sudarila dva putnička vozila. Stevan V. je bio za volanom "audija"… »
„Proleteo pored mene ogromnom brzinom, a kilometar dalje sam naišao na udes – ne znam ni da li je živ”: Teška nesreća na putu…
RINA 29.09.2025
„Proleteo pored mene ogromnom brzinom, a kilometar dalje sam naišao na udes – ne znam ni da li je živ”: Teška nesreća na putu Čačak – Prijevor Čačak – Na putu između Čačka i Prijevora sinoć se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je povređen jedan… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Hladno i kišovito vreme u Srbiji uz najavu otopljenja
Naslovi.ai pre 1 satjoš 29 povezanih
Isplata 6.000 dinara se završava danas, ali novac može da se podigne i kasnije
Naslovi.ai pre 1 satjoš 62 povezane
Studentkinja o prekidu akcije u Bosni i Hercegovini: „Naši ljudi su nas jako lepo dočekali, režim nas ne iznenađuje“
Mašina pre 2 satajoš 48 povezanih
Spektakularna ceremonija, ali teška pitanja: U "Jutru na Blic" saznajte šta je stvarni cilj susreta Trampa i Si Đinpinga
Blic pre 1 satjoš 63 povezane