Повезане вести

Нападнута Сандра Божић: Жена на мотору је ударала кроз прозор аутомобила: "Тачно је, тренутно сам на рендгену"

Нападнута Сандра Божић: Жена на мотору је ударала кроз прозор аутомобила: "Тачно је, тренутно сам на рендгену"

Блиц 01.10.2025
Сандра Божић, потпредседница покрајинске Владе и чланица председништва Српске напредне странке, нападнута је данас у Београду, потврђено је за "Блиц". Сандра Божић је, како су медији раније данас објавили, нападнута на Вождовцу… »
Инцидент у Београду, жена ударала потпредседницу Покрајинске владе! Сандра Божић: Тачно је, тренутно сам на рендгену

Инцидент у Београду, жена ударала потпредседницу Покрајинске владе! Сандра Божић: Тачно је, тренутно сам на рендгену

Дневник 01.10.2025
Сандра Божић, потпредседница Покрајинске владе и чланица председништва Српске напредне странке нападнута је данас у Београду, потврђено је за "Блиц". Сандра Божић је, како су медији раније данас објавили, нападнута на Вождовцу… »
Божиц́ева: Нападнута сам због кампање која се води против СНС

Божиц́ева: Нападнута сам због кампање која се води против СНС

Спутник 01.10.2025
Сандра Божиц́, потпредседник Покрајинске владе и члан Председништва Српске напредне странке изјавила је да је нападнута на улици усред дана због вишегодишње кампање која се води против ње и свих људи из СНС који се не боје да… »
Божић: Нападнута сам због кампање која се води против СНС, неће успети да нас уплаше

Божић: Нападнута сам због кампање која се води против СНС, неће успети да нас уплаше

Еуроневс 01.10.2025
Потпредседница Покрајинске владе и чланица Председништва Српске напредне странке Сандра Божић изјавила је да је данас нападнута на улици усред дана због вишегодишње кампање која се води против ње и свих људи из СНС који се не… »
Функционерка СНС Сандра Божић нападнута на улици, жена на мотору је ударала кроз прозор аутомобила

Функционерка СНС Сандра Божић нападнута на улици, жена на мотору је ударала кроз прозор аутомобила

НИН 01.10.2025
Сандра Божић, потпредседница покрајинске Владе и чланица председништва Српске напредне странке нападнута је данас у Београду. Божић је, како су медији раније данас објавили, нападнута на Вождовцу. Непозната починитељка је била… »
Сандра Божић (СНС) нападнута на Вождовцу: Вучевић поручио “Који је то стадијум мржње и беса”

Сандра Божић (СНС) нападнута на Вождовцу: Вучевић поручио “Који је то стадијум мржње и беса”

Сербиан Невс Медиа 01.10.2025
Потпредседница покрајинске владе и чланица председништва Српске напредне странке (СНС) Сандра Божић, нападнута је данас у Београду, потврђено је за “Блиц”. Тај лист је на свом сајту навео да су медији објавили да је она нападнута… »
„Да ли треба да се плашимо? Не! Да ли ћемо се повући! Нећемо! Огласила се Сандра Божић: Још је већи пораз што напад долази од…

„Да ли треба да се плашимо? Не! Да ли ћемо се повући! Нећемо! Огласила се Сандра Божић: Још је већи пораз што напад долази од…

Дневник 01.10.2025
Потпредседница Покрајинске владе и чланица Председништва Српске напредне странке Сандра Божић, која је данас нападнута на Вождовцу, огласила се тим повом вечерас на свом налогу на Инстаграму. Ескалирало је све оно на шта смо… »
Огласила се Сандра Божић: Нападнута сам на улици због вишегодишње кампање која се води против мене

Огласила се Сандра Божић: Нападнута сам на улици због вишегодишње кампање која се води против мене

Телеграф 01.10.2025
Сандра Божић, потпредседница Покрајинске владе, огласила се на свом налогу на Инстаграму пошто је данас нападнута на улици у Београду. Како је навела чланица председништва СНС, ескалирало је све оно на шта је упозоравано… »
"Још је већи пораз што напад долази од стране жене": Огласила се Сандра Божић: Ескалирало је све оно на шта смо упозоравали…

"Још је већи пораз што напад долази од стране жене": Огласила се Сандра Божић: Ескалирало је све оно на шта смо упозоравали…

Блиц 01.10.2025
Потпредседница Покрајинске владе и чланица Председништва Српске напредне странке Сандра Божић нападнута је данас у Београду. Она се вечерас тим поводом огласила на свом налогу на друштвеној мрежи Инстаграм. "Ескалирало је све оно… »
Нападнута Сандра Божић на улици: Огласио се Јованов - то је умоболни напад блокадерских насилника, томе више неће бити места у…

Нападнута Сандра Божић на улици: Огласио се Јованов - то је умоболни напад блокадерских насилника, томе више неће бити места у…

РИНА 01.10.2025
Нападнута Сандра Божић на улици: Огласио се Јованов - то је умоболни напад блокадерских насилника, томе више неће бити места у нашој земљи Београд – Шеф посланичке групе Српске напредне странке у Скупштини Србије, Миленко… »
Сандра Божић се огласила након напада у Београду: Показала и повређену руку (Фото)

Сандра Божић се огласила након напада у Београду: Показала и повређену руку (Фото)

Мондо 01.10.2025
Потпредседница Покрајинске владе и чланица Председништва Српске напредне странке Сандра Божић нападнута је данас у Београду. Вечерас се тим поводом огласила на свом "Инстаграм" профилу и објавила је слику увијене руке у завој… »
Ђурић: Оштро осуђујем напад на Сандру Божић, наше друштво не сме да толерише насиље

Ђурић: Оштро осуђујем напад на Сандру Божић, наше друштво не сме да толерише насиље

Еуроневс 01.10.2025
Министар спољних послова Србије Марко Ђурић оштро је осудио напад на потпредседницу Покрајинске владе Сандру Божић и нагласио да наше друштво не сме да толерише насиље никада, нигде и ни над ким. "Оштро осуђујем физички напад… »
Блиц: У Београду нападнута функционерка СНС-а Сандра Божић

Блиц: У Београду нападнута функционерка СНС-а Сандра Божић

Н1 Инфо 01.10.2025
Потпредседница покрајинске владе и чланица председништва Српске напредне странке (СНС) Сандра Божић, нападнута је данас у Београду, потврђено је за "Блиц". Блиц је на свом сајту навео да су медији објавили да је она нападнута на… »
"Ниједна жена није заслужила ово": Синиша Мали осудио напад на Сандру Божић: Желим јој брз и успешан опоравак

"Ниједна жена није заслужила ово": Синиша Мали осудио напад на Сандру Божић: Желим јој брз и успешан опоравак

Блиц 01.10.2025
Министар финансија Синиша Мали најоштрије је осудио напад на потпредседницу Покрајинске владе Сандру Божић и истакао да ниједна жена није заслужила оно што је данас доживела Божић. Мали је додао да физички напади на политичке… »
Потпредседницу Покрајинске владе Сандру Божић у Београду напала непозната жена на мотору

Потпредседницу Покрајинске владе Сандру Божић у Београду напала непозната жена на мотору

РТВ 01.10.2025
БЕОГРАД - Потпредседница Покрајинске владе и чланица Председништва Српске напредне странке Сандра Божић нападнута је данас у Београду. Сандра Божић потврдила је за Тањуг да је нападнута и навела да је тренутно у Хитној помоћи… »
Блиц: У Београду нападнута функционерка СНС-а Сандра Божић, Вучевић осудио

Блиц: У Београду нападнута функционерка СНС-а Сандра Божић, Вучевић осудио

Нови магазин 01.10.2025
Потпредседница покрајинске владе и чланица председништва Српске напредне странке (СНС) Сандра Божић, нападнута је данас у Београду, потврђено је за "Блиц". Тај лист је на свом сајту навео да су медији објавили да је она нападнута… »
Јованов о нападу на Сандру Божић: "То није политичка борба, већ примитивно дивљаштво"

Јованов о нападу на Сандру Божић: "То није политичка борба, већ примитивно дивљаштво"

Еуроневс 01.10.2025
Посланик и функционер Српске напредне странке Миленко Јованов осудио је физички напад на потпредседницу покрајинске Владе и чланицу СНС Сандру Божић, називајући га „кукавичким и срамним чином“. У свом твиту на мрежи Икс Јованов… »
Маја Гојковић осудила напад на Сандру Божић: "Нови пример излива насиља блокадера"

Маја Гојковић осудила напад на Сандру Божић: "Нови пример излива насиља блокадера"

Радио 021 01.10.2025
Председница Покрајинске владе Маја Гојковић најоштрије је осудила бруталан физички напад на потпредседницу Покрајинске владе и чланицу Председништва Српске напредне странке Сандру Божић који се догодио Београду. Како се наводи у… »
Нападнута потпредседница Владе Војводине

Нападнута потпредседница Владе Војводине

Спутник 01.10.2025
Потпредседница покрајинске Владе и функционерка Српске напредне странке Сандра Божиц́ нападнута је данас у Београду, преносе медији. Божиц́ева је за Блиц потврдила да је нападнута и навела да је тренутно на рендгену. Како наводе… »
Нападнута потпредседница Покрајинске владе Сандра Божић

Нападнута потпредседница Покрајинске владе Сандра Божић

РТС 01.10.2025
Потпредседница Покрајинске владе и чланица Председништва Српске напредне странке Сандра Божић нападнута је данас у Београду. Сандра Божић је потврдила за Тањуг да је нападнута у Београду и да је збринута у Хитној помоћи. "Према… »
Нападнута Сандра Божић, огласио се Вучевић

Нападнута Сандра Божић, огласио се Вучевић

Данас 01.10.2025
Сандра Божић, потпредседница покрајинске Владе и чланица председништва Српске напредне странке, нападнута је данас у Београду, преноси Блиц. Провладини медији преносе да се напад догодио у београдском насељу Вождовац. Непозната… »
"Ужаснут сам": Огласио се Вучевић о нападу на Сандру Божић: "Ниједна жена ово није заслужила"

"Ужаснут сам": Огласио се Вучевић о нападу на Сандру Божић: "Ниједна жена ово није заслужила"

Блиц 01.10.2025
Милош Вучевић, председник СНС, рекао је да је ужаснут због напада на Сандру Божић, потпредседницу покрајинске владе и чланицу председништва СНС-а, на Вождовцу. - Ужаснут сам. Који је то стадијум мржње и беса, па да тако усред… »
Нападнута Сандра Божић

Нападнута Сандра Божић

Правда 01.10.2025
Сандра Божић, потпредседница покрајинске Владе и чланица председништва Српске напредне странке нападнута је данас у Београду, потврђено је за "Блиц". Сандра Божић је, како су медији раније данас објавили, нападнута на Вождовцу… »
Сандра Божић нападнута на Вождовцу: Жена на мотору је кроз прозор аутомобила ударала, чупала за косу и гребала

Сандра Божић нападнута на Вождовцу: Жена на мотору је кроз прозор аутомобила ударала, чупала за косу и гребала

Мондо 01.10.2025
Сандра Божић, потпредседница покрајинске Владе и чланица председништва Српске напредне странке, нападнута је данас у Београду. Сандра Божић је, како су медији раније данас објавили, нападнута на Вождовцу. Непозната починитељка… »
Сандра Божић нападнута у Београду: Жена на мотору је ударала кроз прозор аутомобила

Сандра Божић нападнута у Београду: Жена на мотору је ударала кроз прозор аутомобила

Еуроневс 01.10.2025
Потпредседница Покрајинске владе и чланица Председништва Српске напредне странке Сандра Божић нападнута је данас у Београду. Сандра Божић потврдила је за Тањуг да је нападнута и навела да је тренутно у Хитној помоћи. Медији су… »
Вучевић: Сандра Божић нападнута само зато што је чланица Председништва СНС-а

Вучевић: Сандра Божић нападнута само зато што је чланица Председништва СНС-а

Еуроневс 01.10.2025
Председник СНС и саветник председника Републике Милош Вучевић најоштрије је осудио данашњи напад на потпредседницу Покрајинске владе и чланицу Председништва СНС Сандру Божић. "Ужаснут сам. Који је то стадијум мржње и беса, па… »
Огласио се председник СНС након напада на Сандру Божић: Оштро осудио агресију

Огласио се председник СНС након напада на Сандру Божић: Оштро осудио агресију

Телеграф 01.10.2025
Председник Српске напредне странке и саветник председника за регионална питања Милош Вучевић осудио је данашњи напад на Сандру Божић, потпредседницу Покрајинске владе. - Ужаснут сам. Који је то стадијум мржње и беса, па да… »
Функционерка СНС Сандра Божић нападнута на улици: Жена на мотору је ударала кроз прозор аутомобила

Функционерка СНС Сандра Божић нападнута на улици: Жена на мотору је ударала кроз прозор аутомобила

Нова 01.10.2025
Сандра Божић, потпредседница покрајинске Владе и чланица председништва Српске напредне странке нападнута је данас у Београду. Сандра Божић је, како су медији раније данас објавили, нападнута на Вождовцу. Непозната починитељка је… »
Потпредседница Владе Војводине Сандра Божић нападнута у Београду

Потпредседница Владе Војводине Сандра Божић нападнута у Београду

Радио 021 01.10.2025
Потпредседница Владе Војводине Сандра Божић нападнута је у Београду, објавили су медији наклоњени актуелној власти. Чланица Председништва Српске напредне странке Сандра Божић је нападнута док се налазила у колима. Њу је наводно… »
Сандра Божић нападнута на улици: Жена на мотору је ударала кроз прозор аутомобила

Сандра Божић нападнута на улици: Жена на мотору је ударала кроз прозор аутомобила

Телеграф 01.10.2025
Сандра Божић, потпредседница покрајинске Владе и чланица председништва Српске напредне странке нападнута је данас у Београду, потврђено је за "Блиц". Сандра Божић је, како су медији раније данас објавили, нападнута на Вождовцу… »

Вести дана »